دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر افشین قرایی
افشین قرایی
کارشناس شنوایی سنجی
کلینیک دیبا
دندانپزشکی دیبا
کلینیک تخصصی
دکتر محمدرضا کاظمی
دکتر محمدرضا کاظمی
فوق‌تخصص درد
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
دندانپزشکی عمومی
دکتر وحید عارفی
دکتر وحید عارفی
متخصص لمینیت و زیبایی

ویتامینهای روغن زیتون فواید مصرف زیتون سرطان مغز و زیتون تاثیر روغن زیتون بر مغز استفاده از روغن زیتون برای سرخ کردن اثرات درمانی روغن زیتون آشپزی با روغن زیتون

زیتون یکی از خوراکی های بسیار خوشمزه می باشد که دارای گونه های مختلفی است. اگر می خواهید از مغزتان در برابر بیماری ها حفاظت کنید حتما از زیتون استفاده کنید، چون منبع چربی های تک غیر اشباع و ویتامین E می باشد و چربی های تک غیر اشباع موجود در زیتون باعث حفظ و نگهداری غشاهای خارجی سلول های مغزی می شود.

مزه ای خاص تنها چیزی نیست که هنگام خوردن زیتون از آن لذت می بریم. زیتون و روغن زیتون دیر زمانی است که به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی دوستدار قلب یا کاهش وزن مورد استفاده قرار می گیرند، اما مطالعه ای جدید نشان داده است که این مواد غذایی ممکن است به محافظت از مغز در برابر بیماری ها نیز کمک کنند.

زیتون منبعی عالی برای چربی های تک غیر اشباع و ویتامین E است. چربی های تک غیر اشباع در حفظ و نگهداری غشاهای خارجی سلول های مغزی نقش مهمی ایفا می کنند و از مواد ژنتیکی و اجزا سلولی تولیدکننده انرژی (میتوکندری) که به تامین سوخت مغز کمک می کنند نیز محافظت می کند.

ویتامین E محافظت آنتی اکسیدانی برای اجزا چربی مغز ارائه می کند و می تواند خطر آسیب و التهاب را کاهش دهد. این ویتامین آنتی اکسیدان محلول در چربی اصلی بدن نیز است که به معنای توانایی آن در خنثی سازی آسیب رادیکال های آزاد در تمام مناطق سرشار از چربی بدن، از جمله مغز و پوشش محافظ اعصاب است. بیش از 60 درصد از مغز انسان از چربی شکل گرفته و از این رو، ویتامین E نقشی مهم در سلامت آن ایفا می کند. همانند دیگر انواع چربی های تک غیر اشباع، ویتامین E نیز به محافظت از مراکز تولید انرژی در سلول ها کمک می کند تا از این مساله که سلول های شما توانایی تولید انرژی کافی برای فرآیندهای بدن و عملکردهای مغز را دارند، اطمینان حاصل شود.

همچنین، زیتون و روغن زیتون از اکسیداسیون کلسترول پیشگیری می کنند. کلسترول اکسید شده با سکته مغزی پیوند خورده است. این فعالیت های ضد التهابی چربی های تک غیر اشباع، ویتامین E و مواد شیمیایی گیاهی مفیدی به نام پلی فنول ها به کاهش احتمال شکل گیری التهاب در مغز کمک می کنند. روغن زیتون سرشار از اسیدهای چرب امگا-9 نیز است که برای مغز مهم هستند.

ویتامینهای روغن زیتون فواید مصرف زیتون سرطان مغز و زیتون تاثیر روغن زیتون بر مغز استفاده از روغن زیتون برای سرخ کردن اثرات درمانی روغن زیتون آشپزی با روغن زیتون   ویتامینهای روغن زیتون فواید مصرف زیتون سرطان مغز و زیتون تاثیر روغن زیتون بر مغز استفاده از روغن زیتون برای سرخ کردن اثرات درمانی روغن زیتون آشپزی با روغن زیتون

مطالعه ای که به تازگی در نشریه Journal of Molecular Biology منتشر شد، نشان داد که اسید اولئیک موجود در زیتون و روغن زیتون نیز ممکن است به پیشگیری یا توقف سرطان مغز کمک کند. این یک مطالعه اولیه بوده و از این رو، پژوهش های بیشتری باید پیش از ارائه نظر قطعی درباره توانایی زیتون و روغن زیتون در کمک به مبارزه با سرطان مغز انجام شوند.

اطمینان حاصل کنید که از زیتون ارگانیک یا روغن زیتون ارگانیک فوق بکر استفاده می کنید زیرا حاوی بیشترین میزان مواد مغذی هستند و به آفت کش هایی که به طور بالقوه می توانند آسیب مغزی را موجب شوند، آلوده نیستند.

هنگامی که با هر نوع روغنی از جمله روغن زیتون آشپزی می کنید، این که روغن هرگز دود نکند اهمیت دارد. اگر این اتفاق رخ داد، به نقطه دود روغن رسیده اید که برای هر نوع روغنی متفاوت است. نقطه دود درجه ای است که روغن در آن دارای یک اثر مخرب برای بدن است. نقطه دود روغن زیتون حدود 324 درجه فارنهایت (162 درجه سلسیوس) است. بیشتر انواع روغن های گیاهی موجود در بازار در طول پردازش و حتی پیش از این که وارد آشپزخانه شما شوند بیش از 500 درجه فارنهایت (260 درجه سلسیوس) حرارت می بینند و از این رو باید به طور کامل از آنها پرهیز کرد. روغن زیتون فوق بکر یک استثنا نادر محسوب می شود که با حرارت کم پردازش می شود و از این رو، برای پخت و پز در دماهای پایین قابل استفاده است.

هنگامی که در زمان آشپزی با دود کردن روغن مواجه شدید، دور ریختن آن ضروری است. در غیر این صورت، فواید روغن به واسطه گرما از بین رفته و حتی می تواند به واسطه رادیکال های آزاد و فرآیندهای التهابی به سلول های مغز آسیب وارد کند. همچنین، زیتون هایی را انتخاب کنید که فاقد سولفیت ها هستند زیرا در بسیاری از برندهای تجاری این ماده و دیگر مواد نگهدارنده شیمیایی وجود دارند.

منبع: سلامت نیوز

5 1000
ارسال شده در 8 تیر 1396 توسط با موضوع تغذیه , خواص میوه و سبزیجات

پیشنهاد سردبیر

  • اقامت در مناطق پست و تمرین در ارتفاع
  • بخوانید اطلاعاتی در رابطه با خردل
  • سرکه سیب معجون معجزه آسای لاغری برای شما
  • فایده های مختلف ورزش بر عملکرد مغز
  • ماساژ نواحی مختلف کف پای نوزاد برای درمان وی
  • درمان مشکلات بدن با ریواس
  • فعالیت روزانه سدی در برابر استرس
  • اگرخواهان حافظه ای قوی هستید ؛بخورید
  • محبوبترین ها

  • گزیده اخبار پزشکی بیست و ششم اردیبهشت
  • خود کفایی ایران در تامین اقلام و تجهیزات دارویی
  • آب از فردا در رودخانه زاینده رود جاری می شود
  • بهبود و افزایش کیفیت تصاویر ام.آر.آی با استفاده فناوری نانو
  • آخرین وضعیت مصدومان حادثه تروریستی سامرا
  • آخرین خبر از قصور در پرونده پزشکی عباس کیارستمی
  • اقدام شایسته وزیر بهداشت در کنگره گرامی‌داشت شهدا
  • بیماری تب کریمه کنگو و هشدار دامپزشکی منوجان
  • رپورتاژ

  • رفع افتادگی پلک به روش پلاسماجت دکتر خیرخواه
  • انستیتو زیبایی پوست صورت و بدن تانی
  • ایمپلنت،لمینت و زیبایی دکتر نوروز علی
  • ارائه بهترین خدمات دندانپزشکی در کلینیک رویال
  • موسسه تخصصی و زیبایی پوست تانی
  • ارکید
    تلگرام دکتر سلام
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x