ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
دکتر وحید عارفی
دکتر وحید عارفی
متخصص لمینیت و زیبایی
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر افشین قرایی
افشین قرایی
کارشناس شنوایی سنجی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر محمدرضا کاظمی
دکتر محمدرضا کاظمی
فوق‌تخصص درد
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
دکتر نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید

نحوه ی صحیح استفاده از فرمژه فرکردن مژه‌ها با مسواک فرکردن مژه‌ها با قاشق فرکردن مژه‌ها با استفاده از فرمژه چگونه مژه های خود را فر کنیم

همه ی خانم ها دوست دارند که چهره ای جذاب و جوان داشته باشند و یکی از راه های جذاب به نظر رسیدن فر کردن مژه ها می باشد. برای فر کردن مژه ها باید از فرمژه استفاده کنید که اگر نحوه ی استفاده از آن را بلد نباشید احتمال آسیب رساندن به مژه ها وجود دارد. در این مقاله از دکتر سلام نحوه ی درست استفاده از فرمژه و چند راه ساده برای فر کردن مژه ها را معرفی کرده ایم. با ما همراه شوید.

داشتن مژه‌های بلند و فر باعث می‌شود چشمان شما بازتر و زیباتر شود چهره‌ای جوان و جذاب داشته باشد. فرکردن مژه‌ها یکی از روش‌های آرایش چشم است که برای خانم‌هایی که مژه‌های بلندی ندارند یا مژه‌های آنان صاف یا به سمت پایین است توصیه می‌شود. البته راه‌های مختلفی برای فرکردن مژه‌ها وجود دارد و اصلی‌ترین آن استفاده از فرمژه است که می‌تواند برای بعضی‌ها ترسناک باشد البته اگر روش درست استفاده از آن را ندانید ممکن است به مژه‌های خود آسیب برسانید. در این مقاله علاوه بر روش صحیح به کار بردن فرمژه چند روش ساده دیگر نیز برای فرکردن مژه‌ها بدون نیاز به فرمژه و با لوازم در دسترس در منزل به شما آموزش می‌دهیم.

فرکردن مژه‌ها با استفاده از فرمژه

1 – فرمژه را باز کرده و روی پایه مژه‌ها نگه دارید: اگر راست دست هستید فرمژه را در دست راست و اگر چپ دست هستید در دست چپ خود بگیرید و آن را باز کنید. آن را روی چشم خود طوری بگیرید که قسمت منحنی آن به سمت خارج بوده و پایه مژه‌های شما درست در لبه آن بین دو پد بالایی و پایینی قرار بگیرد. مطمئن شوید که همه مژه‌ها داخل فرمژه و به صورت منظم روی پد قرار گرفته باشند. توجه داشته باشید که در این حالت نباید ریمل داشته باشید چون این ریمل به فرمژه شما می‌چسبد و پد آن غیرقابل استفاده می‌شود. پس حتما قبل از فرمژه زدن مژه‌ها را کاملا تمیز کنید.

2 – فرمژه را ببندید و به آرامی فشار دهید: حال باید فرمژه را ببندید و به آرامی آن را فشار دهید، مطمئن شوید که پوست پلک زیر فرمژه قرار نگرفته باشد چون باعث زخم و یا کنده شدن مژه‌ها خواهد شد. فرمژه را پنج تا ده ثانیه به این حالت نگه دارید و به حالت نبضی فشار دهید.

نحوه ی صحیح استفاده از فرمژه فرکردن مژه‌ها با مسواک فرکردن مژه‌ها با قاشق فرکردن مژه‌ها با استفاده از فرمژه چگونه مژه های خود را فر کنیم   نحوه ی صحیح استفاده از فرمژه فرکردن مژه‌ها با مسواک فرکردن مژه‌ها با قاشق فرکردن مژه‌ها با استفاده از فرمژه چگونه مژه های خود را فر کنیم

3 – فرمژه را باز کنید و تا نیمه مژه‌ها بالا بیاورید: پس از آن که پایه مژه‌ها را فر کردید فرمژه را باز کرده و کمی به سمت بالا حرکت دهید تا به میانه‌های مژه برسد و دوباره آن را ببندید و به حالت نبضی حرکت دهید. پنج تا ده ثانیه این کار را ادامه دهید تا مطمئن شوید مژه‌ها حالت گرفته‌اند.

4 – این بار روی نوک مژه‌ها این کار را انجام دهید: دوباره فرمژه را باز کنید و این بار آن را تا نزدیکی نوک مژه‌ها حرکت دهید و ببندید. باز هم به آرامی با حرکات نبضی مژه‌ها را فشار دهید تا نوک آن هم فر شود و مژه‌هایی فر با حالت طبیعی داشته باشید.

5 – با ریمل کار خود را تمام کنید: پس از آن که کار فرکردن مژه‌ها تمام شد یک ریمل بلندکننده بردارید و روی مژه‌ها بزنید. این کار مژه‌ها را مرتب و حجیم کرده و حالت آن را تثبیت خواهد کرد. در مورد استفاده از ژل‌های حالت دهنده ابرو احتیاط کنید چون اکثر این ژل‌ها حاوی آب هستند و حالت مژه‌ها را از بین می‌برند.

فرکردن مژه‌ها با قاشق

1 – یک قاشق فلزی بردارید و آن را گرم کنید: یک لیوان یا کاسه را با آب گرم پر کنید و یک قاشق فلزی را به مدت سه تا پنج دقیقه داخل آن قرار دهید تا کاملا گرم شود. برای این کار از قاشق خیلی بزرگ استفاده نکنید چون نگهداشتن آن جلوی چرم کار ساده‌ای نیست و فرهایی که با آن ایجاد می‌شود چندان زیبا نخواهد بود. یک قاشق چای خوری در اندازه چشم شما برای این کار مناسب است.

2 – قاشق را بالای مژه‌ها قرار دهید: قاشق را از آب درآورده و با حوله خشک کنید.قاشقرا به صورت عمودی بالای چشم قرار دهید به طوری که لبه پایینی قاشق روی لبه خط مژه شما قرار بگیرد و قسمت محدب قاشق به سمت بیرون باشد. قبل از این کار دمای قاشق را تست کنید تا مطمئن شوید دست یا چشمتان را نمی‌سوزاند.

3 – با دست خود مژه‌ها را به سمت قاشق فشار دهید: با یک انگشت خود مژه‌ها را به سمت قاشق فشار دهید و ده ثانیه نگه دارید تا در تماس با قسمت منحنی آن شکل بگیرند. این قاشق مثل یک فرکننده مو عمل می‌کند و مژه‌ها را حالت می‌دهد.

4 – با ریمل حالت مژه‌ها را تثبیت کنید: پس از آن که مژه‌ها حالت مورد نظر شما را گرفتند از یک ریمل بلندکننده استفاده کنید تا مطمئن شوید حالت مژه‌ها ثابت باقی خواهد ماند. اضافات ریمل را قبل از خشک شدن آن با یک برس مخصوص مژه بردارید.

نحوه ی صحیح استفاده از فرمژه فرکردن مژه‌ها با مسواک فرکردن مژه‌ها با قاشق فرکردن مژه‌ها با استفاده از فرمژه چگونه مژه های خود را فر کنیم   نحوه ی صحیح استفاده از فرمژه فرکردن مژه‌ها با مسواک فرکردن مژه‌ها با قاشق فرکردن مژه‌ها با استفاده از فرمژه چگونه مژه های خود را فر کنیم   نحوه ی صحیح استفاده از فرمژه فرکردن مژه‌ها با مسواک فرکردن مژه‌ها با قاشق فرکردن مژه‌ها با استفاده از فرمژه چگونه مژه های خود را فر کنیم

فرکردن مژه‌ها با مسواک

1 – یک مسواک را در آب داغ گرم کرده و خشک کنید: شیر آب گرم را باز کنید تا به داغ‌ترین حد خود برسد. سپس یک مسواک کهنه اما تمیز را که استفاده نشده است زیر آب بگیرید تا موهای برس آن گرم شود. مسواک را تکان دهید تا اضافات آب آن گرفته شود سپس روی یک حوله تمیز آن را فشار دهید تا خشک شود.

2 – با این مسواک مژه‌ها را به سمت بالا شانه کنید: در حالی که مسواک هنوز گرم است با آن به آرامی مژه‌ها را شانه کنید و و قتی به نوک مژه‌ها رسیدید ده ثانیه آن را به سمت مژه‌ها فشار داده و نگه دارید تا مطمئن شوید مژه‌ها به خوبی حالت می‌گیرند. اگر نتیجه چندان راضی کننده نبود مسواک را مجددا گرم کنید و این کار را تکرار کنید.

3 – ریمل بزنید: مانند آن چه که در روش‌های قبل گفته شد با ریمل زدن حالت مژه‌ها را تثبیت کنید.
فرکردن مژه‌ها با ریمل و انگشت

4 – چند لایه ریمل بزنید: در این روش کار را با ریمل زدن شروع می‌کنید. اما بهتر است از ریمل ضدآب استفاده کنید چون ریمل‌های ضدآب بهتر می‌توانند حالت مژه‌ها را حفظ کنند. ریمل را بردارید و دو تا سه لایه نازک از آن را روی مژه‌ها بزنید تا مژه‌های شما در بلندترین و پرپشت‌ترین حالت خود قرار بگیرند.

5 – انگشتانتان را به هم بمالید تا گرم شوند: حال برای فرکردن مژه‌ها باید آن‌ها را گرم کنید. انگشت شست و اشاره خود را چندین بار به هم بمالید تا گرم شوند.

6 – با انگشت مژه‌ها را به سمت عقب حالت دهید: حال چشانتان را ببندید و با نوک انگشتانتان که گرم هستند مژه‌ها را به سمت پلک خود فشار دهید تا به ابروها برسند و آن را به مدت 10 تا 15 ثانیه نگه دارید. اگر نتیجه راضی کننده نبود مجددا انگشتان خود را گرم کنید و این مراحل را تکرار کنید تا به نتیجه دلخواه برسید.

منبع: مجله قرمز

5 1000
ارسال شده در 8 تیر 1396 توسط با موضوع زیبایی, پوست, مو

پیشنهاد سردبیر

  • ۶ ایده برای شام سالم
  • انگشت ماشه ای چیست و چه نشانه هایی دارد؟
  • سرما خورده هایی که نیرو ندارند این سوپ را بپزند
  • آشنایی با طرز صحیح کار با وزنه
  • بر انسان کراک چه تاثیرات روانی دارد؟
  • مباحثی در ارتباط با بروکلی که نمی دانستید
  • در برابر دیابت جدیدترین اقدامات پیشگیرانه کدامند؟
  • موارد استفاده داروی آملودیپین
  • محبوبترین ها

  • مصرف مكمل‌هاي تستوسترون در مردان به كليه آسيب مي‌رساند
  • نتایج مثبت آزمایشات اولیه واکسن سرطان سینه اعلام شد
  • چگونه براي تسكين درد بهترين داروي مسكن را انتخاب كنيم
  • ارتباط منطقي بين پزشك و داروساز در تجويز و مصرف منطقي دارو موثر است
  • داروي جديد براي سرطان پروستات
  • درمان دارویی موثر برای بیماران ام اس
  • سوپرمن از نوع آسپيرين
  • داروهاي آنتي هيستامين باعث تشديد خشكي چشم مي‌شوند
  • رپورتاژ

  • ایمپلنت بهترین روش برای کاشت دندان و زیبایی صورت
  • جوان سازی و لیفت صورت بدون جراحی
  • لیفتینگ با نخ
  • فیزیوتراپی- راه حلی برای بهبود حرکت
  • چرا محصولات ارگانیک استفاده کنیم؟
  • ارکید
    دندانپزشکی دکترسلام
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x