دکتر محمدرضا کاظمی
دکتر محمدرضا کاظمی
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
دکتر افشین قرایی
افشین قرایی
دکتر وحید عارفی
دکتر وحید عارفی
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
دکتر عامری
دکتر محمدحسن عامری
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
کلینیک دیبا
دندانپزشکی دیبا
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه

کفیر

بر اساس اظهارات یک متخصص علوم و صنایع غذایی، کفیر خاصیت بیشتری نسبت به دوغ دارد که با افزودن نوعی خاصی مخمر، به صورت مستقیم از شیر به دست می آید و خواص درمانی بیشتری نسبت به دوغ دارد. در این مقاله از دکتر سلام به خواص کفیر پرداخته ایم. با ما همراه شوید.

دکتر آراسب دباغ مقدم گفت: کفیر نوشیدنی اصیل قفقازی هاست و نام آن از کلمه ترکی “کیف” به معنای “لذت بردن” گرفته شده است .

این متخصص در پاسخ به این پرسش که آیا کفیر تولیده شده در ایران، همان کفیر اصیل است، افزود: چون در طی تخمیر کفیر، الکل تولید می شود و در دین اسلام مصرف نوشیدنی های الکل دار مشکل شرعی دارد، در ایران با نوع خاصی از استارتر و مایه ﺳﺎﮐﺎرو ﻣﺎﯾﺴﺰ ﺳﺮوﯾﺰﯾﻪ، شیر را تخمیر می کنند که نوشیدنی حاصل از نظر طعم و مزه تا حدودی مشابه کفیر اصیل، تند و ترش است، اما تولید الکل آن به زیر ۵/۰ درصد می رسد. بنابراین تفاوت نوشیدنی کفیر با نوع اصیل آن غالبا در حذف الکل است.

او افزود: این نوشیدنی از نظر ظاهر مشابهت زیادی با دوغی که مستقیم از شیر تهیه می شود، دارد و از نظر طعم تند و ترش و غلظت با آن تفاوت می کند.

این عضو هیئت علمی دانشگاه با اشاره به اینکه چون غلظت کفیر بیشتر از دوغ است و هر چه نوشیدنی غلیظ تر باشد خواص زیادتری خواهد داشت، گفت: کفیر در اولویت مصرف قرار دارد به ویژه اینکه در مقایسه با دوغ از میزان بسیار کم نمک در آن استفاده می شود.

کفیر

این متخصص صنایع غذایی در مورد درج کلمه پروبیوتیک بر روی بسته بندی برخی از نوشیدنی های کفیر گفت: هر نوشیدنی کفیر، پروبیوتیک و فراسودمند نیست. زمانی یک نوشیدنی، پروبیوتیک در نظر گرفته می شود که ماندگاری باکتری های پروبیوتیک آن در روده زیاد و در برابر اسید معده مقاوم و میزان مشخص و تعریف شده ای از این باکتری ها در محصول موجود باشد. ضمن اینکه محصولات پروبیوتیکی زمانی بهترین تاثیرات درمانی را دارند که مرتب و در دراز مدت مصرف و به نحو مطلوبی نگهداری شوند. پروبیوتیک‌ها میکرو ارگانیسم‌های زنده‌ای هستند که مصرف کافی آن ها سبب نمایان شدن اثرات سلامت بخش در بدن مصرف کننده می‌شود.

به گفته دکتر دباغ مقدم هر دو لیوان دوغ یا کفیر به اندازه یک لیوان شیر یا ماست خواص تغذیه ای دارد و افراد مبتلا به عدم تحمل لاکتوز که به راحتی شیر را هضم نمی کنند می‌توانند از این نوشیدنی به میزان بیشتری استفاده کنند.

این متخصص تصریح کرد: کفیر و دوغ به دلیل اینکه توسط مخمرها تخمیر می شوند در اثر نگهداری در بیرون از یخچال و در هوای گرم گازدار می شوند و برای اینکه این نوشیدنی‌ خواص تغذیه ای خود را حفظ کند و ماندگاری بالایی داشته باشد باید تا زمان مصرف، مانند دوغ در یخچال نگهداری شود.

منبع: سلامت آنلاین

5 1000
ارسال شده در 13 تیر 1396 توسط با موضوع سلامت اعضای خانواده , عمومی

پیشنهاد سردبیر

  • دلایل التهاب مخاط بینی
  • توصیه های روانشناسان برای رفع مشکلات روحی خردسالان
  • حد استاندارد مراجعه به دندانپزشک
  • تغییر در وعده های غذایی برای لاغری
  • اگر فوتبالیست هستید بخوانید
  • بزرگترین اشتباهات دوران نامزدی را بشناسیم
  • متوهمات دوران بارداری
  • کنترل فشار خون بالا با مواد غذایی مناسب
  • محبوبترین ها

  • آبمیوه های درمان کننده بیماری های زمستانی
  • برای دریافت پتاسیم از راه طبیعی
  • تا جایی که میتوانید هلو استفاده کنید
  • موز منفعتهایی دارد که هنوز شما نمیدانید
  • تا جایی که میتوانید زیتون میل کنید
  • عکس هایی از خرما و خواص آن
  • خوردن کلم پیچ را از یاد نبرید
  • نعناع برای بیماران سندرم روده تحریک پذیر مفید است
  • رپورتاژ

  • کلینیک دندانپزشکی و زیبایی دکتر علیرضا نوروزعلی
  • زیبایی و جوانی پوست را از ما بخواهید
  • لیزر بهترین روش در مشکلات دندان های مصنوعی و خانم‌های باردار
  • ارائه پیشرفته ترین خدمات دندانپزشکی توسط دکتر راه انجام
  • طرز تهیه اسموتی های خوشمزه و چربی سوز
  • ارکید
    دندانپزشکی دکترسلام
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x