download

در فصل گرما و با بالارفتن دما سرعت فساد مواد خوراکی بیشتر از قبل میشود و خطر مسمومیت افراد بر اثر استفاده از انان بالا می رود .باید غذاهایی که مستعد فاسد شدن  هستند را در شرایط مناسب نگهداری کنید

در فصل گرم مصرف این 3 خوراکی، می تواند ابتلا به مسمومیت‌های غذایی را کاهش دهد.یک کارشناس تغذیه با بیان اینکه در فصل گرما احتمال بروز مسمومیت‌های غذایی بیشتر می‌شود، گفت: در این ایام باید از مصرف خوراکی‌هایی که در معرض آفتاب قرار گرفته‌اند خودداری شود. در فصل گرم سال شرایط برای رشد میکروارگانسیم‌ها مساعدتر است و از این رو مسمومیت‌های غذایی شیوع بیشتری دارد. بخشی از این مسمومیت‌ها ناشی از شرایط اشتباه نگهداری مواد غذایی است که منجر به فساد مواد غذایی خواهد شد.

به گفته این کارشناس تغذیه، بیرون نگه داشتن مواد غذایی پخته در خارج از یخچال می تواند سرعت فساد آنها را افزایش دهد و مواد غذایی که پروتئین، آب و کربوهیدرات بیشتری دارند بیشتر در معرض فساد قرار دارند. همچنین باید از نگهداری مواد غذایی پخته در کنار میوه و سبزی نشسته خودداری کرد.

بیشتر مسمومیت‌ها طی سفر رخ می دهد، چون مواد غذایی در سفر در شرایط نامناسبی قرار دارند زودتر فاسد می‌شوند بنابراین توصیه می‌شود برای سفر از غذاهایی همچون سالاد الویه، آش و سوپ و برنج و خورش کمتر استفاده شود. در روزهای گرم سال، از مصرف بستنی و آب میوه هایی که در مکان‌های غیربهداشتی عرضه می‌شود، خودداری کرد. اما مصرف آب میوه طبیعی که در منزل تهیه شده و همچنین بستنی‌های پاستوریزه با برند معتبر منعی ندارد.

وی از افراد خواست تا از مصرف مواد غذایی که در معرض آفتاب قرار داشته‌اند خصوصا لبنیات و حتی کیک و بیسکوئیت بسته بندی شده خودداری نمایند، زیرا آفتاب شرایط رشد باکتری و فساد را در این مواد بیشتر می‌کند. در فصل گرم مصرف ماست، شربت آبلیمو و عسل و همچنین پیاز همراه غذا می تواند ابتلا به مسمومیت‌های غذایی را کاهش دهد.

کودکان، افراد مسن و زنان باردار بیشترین گروهی هستند که در معرض مسمومیت‌های غذایی قرار دارند.