دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر آزاده آقازاده
دکتر آزاده آقازاده
ماموگرافی، سونوگرافی دیجیتال
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ

مواد لازم برای رول مرغ و اسفناج طرز تهیه رول مرغ و اسفناج روش تهیه رول مرغ و اسفناج چگونه رول مرغ و اسفناج آماده کنیم آموزش تهیه رول مرغ و اسفناج

رول مرغ و اسفناج یکی از غذاهای خوشمزه می باشد که طرفداران زیادی دارد. طرز تهیه رول مرغ و اسفناج را در این بخش از دکتر سلام آماده کرده ایم. توصیه می کنیم حتما این غذای خوشمزه را امتحان کنید.

مواد لازم رول مرغ و اسفناج:

سینه کامل مرغ: 1عدد

زعفران آب‌کرده: 2قاشق غذاخوری

آب‌لیمو: 2قاشق غذاخوری

پودر زنجبیل: 1قاشق غذاخوری

پودر سیر: 1قاشق غذاخوری

اسفناج پخته: 200 گرم

سوسیس فرانکفورتر: 2 عدد

پیاز کوچک: 1عدد

نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم

طرز تهیه رول مرغ و اسفناج:

ابتدا سینه مرغ را بدون استخوان کرده و به تکه‌ های کوچک‌تر تقسیم می‌کنیم و هر طرف سینه را با بیفتک‌کوب بازکرده، ‌طوری‌که از هم باز نشود. روی مرغ‌ها آب‌لیمو، زعفران آب‌کرده، پودر زنجبیل، پودر سیر، نمک و فلفل می‌ریزیم. هر دو روی مرغ‌های کوبیده‌شده را به همین شکل مزه‌دار کرده، روی آن‌ها را با سلفون پوشانده و می‌گذاریم دو ساعت بماند.

در این مرحله پیاز را ریز‌کرده و با کمی روغن‌زیتون داخل تابه ریخته، اسفناج را به آن اضافه‌کرده و همه را با هم تفت می‌دهیم تا سرخ شوند. به اسفناج نمک و فلفل اضافه‌کرده و آن را به دو قسمت مساوی تقسیم می‌کنیم.

هرکدام از این دو قسمت را روی یک تکه مرغ پهن‌کرده و یک سوسیس در وسط آن قرار می‌دهیم و مرغ و اسفناج را به شکل رولت دورتادور سوسیس می‌پیچیم. دور رولت را به‌طور کامل نخ‌پیچیده و داخل تابه‌ای چدنی که از قبل داغ کرده‌ایم، سرخ می‌کنیم.

منبع: ایده آل

5 1000
ارسال شده در 19 تیر 1396 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
ارکید
کلینیک صدف
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x