نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
دکتر نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر افشین قرایی
افشین قرایی
کارشناس شنوایی سنجی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر محمدرضا کاظمی
دکتر محمدرضا کاظمی
فوق‌تخصص درد
دکتر وحید عارفی
دکتر وحید عارفی
متخصص لمینیت و زیبایی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین

مواد لازم برای رول مرغ و اسفناج طرز تهیه رول مرغ و اسفناج روش تهیه رول مرغ و اسفناج چگونه رول مرغ و اسفناج آماده کنیم آموزش تهیه رول مرغ و اسفناج

رول مرغ و اسفناج یکی از غذاهای خوشمزه می باشد که طرفداران زیادی دارد. طرز تهیه رول مرغ و اسفناج را در این بخش از دکتر سلام آماده کرده ایم. توصیه می کنیم حتما این غذای خوشمزه را امتحان کنید.

مواد لازم رول مرغ و اسفناج:

سینه کامل مرغ: 1عدد

زعفران آب‌کرده: 2قاشق غذاخوری

آب‌لیمو: 2قاشق غذاخوری

پودر زنجبیل: 1قاشق غذاخوری

پودر سیر: 1قاشق غذاخوری

اسفناج پخته: 200 گرم

سوسیس فرانکفورتر: 2 عدد

پیاز کوچک: 1عدد

نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم

طرز تهیه رول مرغ و اسفناج:

ابتدا سینه مرغ را بدون استخوان کرده و به تکه‌ های کوچک‌تر تقسیم می‌کنیم و هر طرف سینه را با بیفتک‌کوب بازکرده، ‌طوری‌که از هم باز نشود. روی مرغ‌ها آب‌لیمو، زعفران آب‌کرده، پودر زنجبیل، پودر سیر، نمک و فلفل می‌ریزیم. هر دو روی مرغ‌های کوبیده‌شده را به همین شکل مزه‌دار کرده، روی آن‌ها را با سلفون پوشانده و می‌گذاریم دو ساعت بماند.

در این مرحله پیاز را ریز‌کرده و با کمی روغن‌زیتون داخل تابه ریخته، اسفناج را به آن اضافه‌کرده و همه را با هم تفت می‌دهیم تا سرخ شوند. به اسفناج نمک و فلفل اضافه‌کرده و آن را به دو قسمت مساوی تقسیم می‌کنیم.

هرکدام از این دو قسمت را روی یک تکه مرغ پهن‌کرده و یک سوسیس در وسط آن قرار می‌دهیم و مرغ و اسفناج را به شکل رولت دورتادور سوسیس می‌پیچیم. دور رولت را به‌طور کامل نخ‌پیچیده و داخل تابه‌ای چدنی که از قبل داغ کرده‌ایم، سرخ می‌کنیم.

منبع: ایده آل

5 1000
ارسال شده در 19 تیر 1396 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • کمک به درمان دیابت با داروی جدید Basaglar
  • تصاویری از شیکر الایزا
  • دامن زدن به استرس با برخی رفتارها
  • زمانیکه عاشق شخصی می شوید مبتلا به سرطان می شود -قسمت 1
  • برطرف کردن یبوست با این روش ها
  • فراورده های ضد التهابی و کمک به بیماران اسکیزوفرنی
  • سیگار الکترونیکی دود کنیم یا خیر؟
  • مغز و تیکهای عصبی
  • محبوبترین ها

  • اکسی کدون، شبه هروئینی که در داروخانه ها توزیع می شود
  • مراعات کردن بهداشت حرکتی در پیش گیری از کمر درد
  • درمان چاقی و اضافه وزن از کودکی
  • چگونگی انتخاب اصولی خمیر دندان
  • در زمان خونریزی چیکار کنیم؟
  • برای جوان سازی پوست، از این چهار دمنوش غافل نشوید
  • ضررهای دخانیات برای سالمندان
  • برای کبد چه سمومی مضر است؟
  • رپورتاژ

  • خداوند متعال مو را برای زیبایی بندگانش قرار داده است
  • لیزرهای نوین راه حلی آسان برای لبخندی زیبا
  • لیزر درمانی راه حلی بدون تیغ برای دندانپزشکی
  • انستیتو زیبایی پوست صورت و بدن تانی
  • طرز تهیه اسموتی های خوشمزه و چربی سوز
  • ارکید
    دندانپزشکی دکترسلام
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x