مشاوره زیبایی
پیرایه
پوست، مو و زیبایی
دکتر مجید نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
متخصص جراح پلاستیک و زیبایی
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
کلینیک ره یا
دکتر امید رحمانی
پزشک پوست مو زیبایی كاسمتولوژيست از فرانسه
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک ارتوپدی سپید
کلینیک ارتوپدی سپید
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
چشمخانه، ساختمان پزشکان
کلینیک چشمخانه
به روز ترین تجهیزات و دانش چشم پزشکی
دکتر هادی صادق /کلینیک
دکتر پژمان هادی صادق و دکتر پریسا هادی صادق
متخصص ارتودنسی

مواد لازم برای رول مرغ و اسفناج طرز تهیه رول مرغ و اسفناج روش تهیه رول مرغ و اسفناج چگونه رول مرغ و اسفناج آماده کنیم آموزش تهیه رول مرغ و اسفناج

رول مرغ و اسفناج یکی از غذاهای خوشمزه می باشد که طرفداران زیادی دارد. طرز تهیه رول مرغ و اسفناج را در این بخش از دکتر سلام آماده کرده ایم. توصیه می کنیم حتما این غذای خوشمزه را امتحان کنید.

مواد لازم رول مرغ و اسفناج:

سینه کامل مرغ: 1عدد

زعفران آب‌کرده: 2قاشق غذاخوری

آب‌لیمو: 2قاشق غذاخوری

پودر زنجبیل: 1قاشق غذاخوری

پودر سیر: 1قاشق غذاخوری

اسفناج پخته: 200 گرم

سوسیس فرانکفورتر: 2 عدد

پیاز کوچک: 1عدد

نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم

طرز تهیه رول مرغ و اسفناج:

ابتدا سینه مرغ را بدون استخوان کرده و به تکه‌ های کوچک‌تر تقسیم می‌کنیم و هر طرف سینه را با بیفتک‌کوب بازکرده، ‌طوری‌که از هم باز نشود. روی مرغ‌ها آب‌لیمو، زعفران آب‌کرده، پودر زنجبیل، پودر سیر، نمک و فلفل می‌ریزیم. هر دو روی مرغ‌های کوبیده‌شده را به همین شکل مزه‌دار کرده، روی آن‌ها را با سلفون پوشانده و می‌گذاریم دو ساعت بماند.

در این مرحله پیاز را ریز‌کرده و با کمی روغن‌زیتون داخل تابه ریخته، اسفناج را به آن اضافه‌کرده و همه را با هم تفت می‌دهیم تا سرخ شوند. به اسفناج نمک و فلفل اضافه‌کرده و آن را به دو قسمت مساوی تقسیم می‌کنیم.

هرکدام از این دو قسمت را روی یک تکه مرغ پهن‌کرده و یک سوسیس در وسط آن قرار می‌دهیم و مرغ و اسفناج را به شکل رولت دورتادور سوسیس می‌پیچیم. دور رولت را به‌طور کامل نخ‌پیچیده و داخل تابه‌ای چدنی که از قبل داغ کرده‌ایم، سرخ می‌کنیم.

منبع: ایده آل

5 1000
ارسال شده در 19 تیر 1396 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
سیب سرخ

پیشنهاد سردبیر

  • شیرینی چنگالی رژیمی ترکیه
  • آواز راهی برای آرام کرن نوزاد
  • واکنش های اورژانسی پس از صدمه دیدن با حمله سگ ها
  • هیز یا چشم چران؟
  • بازیگران چگونه وزن خود را کاهش می دهند؟
  • دیابت،گرفتگی رگ های قلبی را تا 4 درصد افزایش می دهد
  • استفاده از قرص ضد افسردگی در دوران بارداری
  • در مصرف داروهای بدون نسخه بیشتر توجه کنید!
  • محبوبترین ها

  • مصرف قرص‌هاي لاغري باعث افسردگي مي شود
  • مضرات نگهداري دارو در منزل بيش‌تر از فوايد‌ آن است
  • مصرف برخي از داروهاي ضد ايدز خطر حمله قلبي را افزايش مي‌دهد
  • قرص ميگرن در ترك اعتياد به الكل كمك مي كند
  • اطلاعات دارویی فلویموسیل
  • محافظت از غدد لوزالمعده در مقابل داروهاي سرطاني با موسين
  • داروهای لاغری مورد تایید و اثرات و عوارض آن ها
  • مصرف زياد كرتون باعث تخريب مفاصل مي شود
  • رپورتاژ

  • دکتر علیرضا نوروزعلی جراح دندانپزشک
  • کلینیک ارتودنسی دکتر گوگانی
  • کلینیک لاغری و تناسب اندام ساج
  • آسیب های دندان از آنچه فکر می‌ کنید به شما نزدیک ‌تر است!
  • کلینیک پوست و لیزر سیندخت
  • دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
    x