رول مرغ و اسفناج

رول مرغ و اسفناج یکی از غذاهای خوشمزه می باشد که طرفداران زیادی دارد. طرز تهیه رول مرغ و اسفناج را در این بخش از دکتر سلام آماده کرده ایم. توصیه می کنیم حتما این غذای خوشمزه را امتحان کنید.

مواد لازم رول مرغ و اسفناج:

سینه کامل مرغ: 1عدد

زعفران آب‌کرده: 2قاشق غذاخوری

آب‌لیمو: 2قاشق غذاخوری

پودر زنجبیل: 1قاشق غذاخوری

پودر سیر: 1قاشق غذاخوری

اسفناج پخته: 200 گرم

سوسیس فرانکفورتر: 2 عدد

پیاز کوچک: 1عدد

نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم

طرز تهیه رول مرغ و اسفناج:

ابتدا سینه مرغ را بدون استخوان کرده و به تکه‌ های کوچک‌تر تقسیم می‌کنیم و هر طرف سینه را با بیفتک‌کوب بازکرده، ‌طوری‌که از هم باز نشود. روی مرغ‌ها آب‌لیمو، زعفران آب‌کرده، پودر زنجبیل، پودر سیر، نمک و فلفل می‌ریزیم. هر دو روی مرغ‌های کوبیده‌شده را به همین شکل مزه‌دار کرده، روی آن‌ها را با سلفون پوشانده و می‌گذاریم دو ساعت بماند.

در این مرحله پیاز را ریز‌کرده و با کمی روغن‌زیتون داخل تابه ریخته، اسفناج را به آن اضافه‌کرده و همه را با هم تفت می‌دهیم تا سرخ شوند. به اسفناج نمک و فلفل اضافه‌کرده و آن را به دو قسمت مساوی تقسیم می‌کنیم.

هرکدام از این دو قسمت را روی یک تکه مرغ پهن‌کرده و یک سوسیس در وسط آن قرار می‌دهیم و مرغ و اسفناج را به شکل رولت دورتادور سوسیس می‌پیچیم. دور رولت را به‌طور کامل نخ‌پیچیده و داخل تابه‌ای چدنی که از قبل داغ کرده‌ایم، سرخ می‌کنیم.

منبع: ایده آل