دکتر وحید عارفی
دکتر وحید عارفی
متخصص لمینیت و زیبایی
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
دکتر نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر افشین قرایی
افشین قرایی
کارشناس شنوایی سنجی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر محمدرضا کاظمی
دکتر محمدرضا کاظمی
فوق‌تخصص درد

بورک مرغ با یوفکا

با بورک مرغ با یوفکا طعمی متفاوت و لذیذی را تجربه کنید. این غذا بسیار خوشمزه می باشد که می توانید آن را در خانه آماده کنید و به همراه عزیزانتان میل کنید و اوقات خوشی را به همراه اعضای خانواده تان داشته باشید. با دکتر سلام همراه ما باشید.

مواد لازم بورک مرغ با یوفکا:

خمیر یوفکا مستطیلی: به تعداد لازم

سینه مرغ خردشده: 400گرم

فلفل دلمه خردشده: 1عدد

گوجه‌فرنگی خردشده: 2عدد

اسفناج خردشده: 500گرم

روغن: به میزان لازم

پیاز: 1عدد

نمک: به میزان لازم

زردچوبه: به میزان لازم

شیر:1/3پیمانه

تخم‌مرغ: 1عدد

طرز تهیه بورک مرغ با یوفکا:

1 . سینه مرغ را به قطعات کوچک خردکرده و با پیاز، نمک و زردچوبه در مقدار کمی روغن تفت‌داده تا مرغ پخته شود. سپس فلفل دلمه‌ای و گوجه‌فرنگی را اضافه‌کرده و کمی تفت‌داده، درنهایت اسفناج را که جداگانه سرخ‌ کرده‌ایم، به مخلوط اضافه می‌کنیم. تخم‌مرغ و شیر را با هم مخلوط می‌کنیم.

2 . بعد از این که مواد کمی سرد شد، یک ورق از یوفکا را پهن‌کرده و سطح آن را توسط قلم‌مو با مخلوطی از تخم‌مرغ و شیر مرطوب می‌کنیم، سپس مقداری از مواد را روی خمیر ریخته (کمی از کناره‌ها را تا کرده تا مواد بیرون نریزد) و خمیر را رول می‌کنیم. رول‌های آماده را در روغن سرخ‌کرده یا در فر از قبل گرم‌شده با دمای 180درجه قرارداده تا سطح خمیر طلایی شود.

منبع: ایده آل

5 1000
ارسال شده در 19 تیر 1396 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

ارکید
دندانپزشکی دکترسلام
تلگرام دکتر سلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x