favayede-javane

استفاده از جوانه‌های مواد غذایی گوناگون مثل جو، گندم، ماش و مانند آن نه فقط برای پوست، مو و اعضای دیگر بدن منفعت دارد بلکه  جدیدا  پژوهشگران  فهمیده اند که خوردن جوانه مواد غذایی در جلوگیری از ابتلا به کمخونی هم تاثیر دارد

محققان دانشگاه کارولینای جنوبی با اشاره به یافته‌های حاصل از پژوهش انجام شده در این زمینه اظهار کردند: از فواید جوانه‌ها می‌توان به تنظیم سطح فشار خون اشاره کرد، چرا که حاوی سدیم هستند. این مواد غذایی همچنین در تولید سلول‌های قرمز خون بسیار موثر هستند و از کم‌خونی جلوگیری می‌کنند.

مصرف جوانه‌ها به علت کالری پایین، به کسانی که به دنبال از دست دادن وزن هستند توصیه می‌شود. در فرایند هضم نیز با داشتن آنزیم‌های کمک کننده به جذب مواد غذایی کمک می‌کنند.

پژوهشگران  با تاکید بر شواهد پژوهشی توصیه کردند: این مواد غذایی اگر به صورت روز مره استفاده شوند، می‌توانند به شما در حفظ پوست سالم و زیبا کمک ‌کنند.