آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
دکتر نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر افشین قرایی
افشین قرایی
کارشناس شنوایی سنجی
دکتر محمدرضا کاظمی
دکتر محمدرضا کاظمی
فوق‌تخصص درد
دکتر وحید عارفی
دکتر وحید عارفی
متخصص لمینیت و زیبایی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش

مواد لازم برای پاستا صدفی طرز تهیه پاستا صدفی سس گوشت دستور تهیه پاستا پاستا صدفی شکم پر پاستا صدفی آموزش آشپزی

آشپزی را می توان یک هنر بزرگ دانست که هر فردی با داشتن کمی ذوق و استعداد توانایی فراگرفتن آنرا خواهد داشت. پختن یک غذای خوشمزه از جمله هنر های هر کدبانویی به شمار می رود؛ پاستا ها از جمله محبوب ترین غذا ها در دنیا هستند و طرفداران ویژه ی خود را دارند؛ در این مطلب قصد داریم تا روش طبخ پاستای صدفی به سبک دکتر سلام را به شما آموزش دهیم. در ادامه با ما همراه باشید.

جامبو: 250گرم

گوشت چرخ‌کرده: 450گرم

ادویه تاکو: 30‌گرم

رب گوجه‌فرنگی: 400گرم

پنیر رنده‌شده: 2پیمانه

گوجه‌فرنگی نگینی: 1پیمانه

گشنیز خردشده: 1/4پیمانه

 

مواد لازم برای پاستا صدفی طرز تهیه پاستا صدفی سس گوشت دستور تهیه پاستا پاستا صدفی شکم پر پاستا صدفی آموزش آشپزی   مواد لازم برای پاستا صدفی طرز تهیه پاستا صدفی سس گوشت دستور تهیه پاستا پاستا صدفی شکم پر پاستا صدفی آموزش آشپزی

فر را با دمای ۱۷۵درجه سانتی‌گراد روشن کنید. جامبوها را طبق دستور نوشته‌شده روی بسته‌بندی بپزید و خشک کنید. همزمان کف ماهی‌تابه‌ای به قطر ۳۰سانتی‌متر را چرب کنید. گوشت چرخ‌کرده را به مدت ۵دقیقه تفت دهید و مرتب هم بزنید تا کاملا پخته شود و آب آن تبخیر شود. ادویه تاکو، رب گوجه‌فرنگی و یک پیمانه از پنیر رنده‌شده را اضافه کنید و مخلوط کنید تا زمانی که پنیر کاملا ذوب شود.

هر یک از جامبوها را با تقریبا یک قاشق از سس گوشت تهیه‌شده پر کنید و آن‌ها را در یک ظرف شیشه‌ای مخصوص فر (به ابعاد تقریبی۳۰×۲۰سانتی‌متر) بچینید. نیازی به چرب‌کردن ظرف نیست. روی سس گوشت کمی گوجه‌فرنگی خردشده و گشنیز اضافه کنید و در پایان سطح مواد را با یک پیمانه پنیر باقی‌مانده بپوشانید. 15 تا ۲۰دقیقه جامبوی شکم پر را در فر قرار دهید و وقتی پنیر کامل ذوب شد، آن را سرو کنید.

منبع:آیده آل

5 1000
ارسال شده در 21 تیر 1396 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

ارکید
تلگرام دکتر سلام
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x