کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر آزاده آقازاده
دکتر آزاده آقازاده
ماموگرافی، سونوگرافی دیجیتال
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی

میگو، از جمله مواد غذایی است که به دلیل داشتن مقدار قابل توجهی املاح ضروری، مصرف آن برای تمام افراد به خصوص کودکان و زنان باردار توصیه می شود. میگو از خانواده غذاهای دریایی است، به همین دلیل ممکن است برخی افراد به دلیل بوی میگو از خوردن آن امتناع کنند. اما شما می توانید با استفاده از روش هایی بوی میگو را به طور کامل از بین ببرید و به آن طعم لذیذی ببخشید. در این مطلب با طرز تهیه میگو پفکی آشنا خواهیم شد.

مواد لازم برای تهیه میگو پفکی:

  • میگو: 1کیلو
  • آب‌ لیمو: 1قاشق سوپ‌خوری
  • ماست: 2قاشق سوپ‌خوری
  • پیاز: 1عدد
  • آرد: 2/3 لیوان
  • تخم‌مرغ: 1عدد
  • زعفران: نصف قاشق چای‌خوری
  • نمک: به مقدار لازم
  • بیکینگ‌ پودر: 1قاشق چای‌خوری
  • فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه میگو پفکی

1- میگو را تمیز می‌کنیم، پوست آن را کنده و می‌شوییم.

2- سپس آن را در آب پیازی که قبلا آن را رندهکرده و آب آن را جدا کرده‌ایم، می‌ریزیم. مقداری آب‌ لیمو و فلفل سیاه هم به آن اضافه می‌کنیم

3- در ظرف را بسته و یک ساعت داخل یخچال قرار می‌دهیم. 

طرز تهیه سس میگو:

سس مخصوص میگو پفکی را با مخلوط‌ کردن آرد، تخم‌مرغ، زعفران، ماست، بیکینگ‌ پودر و نمک تهیه می‌کنیم. سس ما نباید زیاد سفت یا شل باشد. اگر سس سفت شد، مقداری ماست و چنانچه شل شد، مقداری آرد به آن بیفزایید.

4- میگو ها را از آب پیاز خارج کرده و داخل سس میگو بریزید.

5- بعد از اینکه مواد را خوب مخلوط‌ کردید، در ظرف را بگذارید و مواد را نیم ساعت درون یخچال قرار دهید

6- یک ظرف کوچک نچسب را روی اجاق‌ گاز قرار داده و داخل آن روغن بریزید. اجازه دهید روغن خوب داغ شود. ظرف باید کوچک باشد تا روغن روی میگو ها را بگیرد.

7- پس از اینکه روغن کاملا داغ شد، حرارت را پایین کشیده و میگو ها را یکی‌ یکی داخل روغن می‌ ریزیم. وقتی یک‌ طرف میگو طلایی شد، آن را بر می‌ گردانیم تا طرف دیگر آن نیز طلایی شود، دقت کنید حرارت مقداری باشد که روغن نسوزد.

میگو پفکی شما آماده است. شما می توانید با روش دلخواهتان میگو را تزئین کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

منبع: ایده آل


میگو پلو را اینگونه درست کنید

آموزش پاستا با میگو

روش صحیح پاک کردن ماهی و میگو چیست؟

خوراک استیک گوشت و میگو مخصوص زنان باردار

5 1000
ارسال شده در 22 تیر 1396 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم , تغذیه
ارکید
دندانپزشکی دکترسلام
کلینیک صدف

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x