دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص گوارش و كبد و آندوسكوپی
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دکتر آزاده آقازاده
دکتر آزاده آقازاده
ماموگرافی، سونوگرافی دیجیتال
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک

باقلا قاتق از جمله غذاهای محلی شمال کشورمان است. برخی افراد از این غذا با اسم های باقالا خورش و گاهی هم خورش گل در چمن یاد می کنند. به شما توصیه می کنیم استفاده از غذاهای محلی را هم در لیست برنامه غذایی خود قرار دهید و از مزه آن ها لذت ببرید. در این مطلب شما را با روش تهیه باقلا قاتق آشنا خواهیم کرد.

مواد لازم برای تهیه باقلا قاتق

  • باقالی خشک100 گرم
  • شوید خشک: 2 قاشق غذاخوری
  • سیر3 الی 4 حبه
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • روغن: 2 قاشق غذاخوری
  • آب: 2 لیوان
  • زردچوبه، نمک و فلفل: به میزان دلخواه

طرز تهیه باقلا قاتق

1- ابتدا باقالی خشک را از 5 الی 6 ساعت قبل، در آب خیس‌ کنید تا پوست آن به‌راحتی جدا شود.

2- سپس پوست باقالی را جدا کرده و آن ها را می شوییم.

3- روغن را در یک قابلمه داغ کرده، سپس باقالی و سیر خشک خرد شده یا رنده شده را در آن تفت می‌دهیم

4- بعد از کمی تفتدادن شوید خشک، نمک، فلفل و زردچوبه را اضافهکرده و کاملا هم می‌زنیم و در روغن تفت می‌دهیم. 

5- وقتی کاملا بخار جمعشد، لیوان آب ولرم را به قابلمه اضافهکرده و می‌گذاریم تا باقالیها پخته شوند. 

6- در آخر تخم‌ مرغ‌ ها را در خورش می‌ شکنیم و در ظرف را می‌گذاریم تا خورش یک جوش بخورد و تخم‌مرغ‌ ها ببندند.

می توانید از خوردن این غذای خوشمزه گیلانی لذت ببرید. شما می توانید این غذا را همانند دیگر خورش های معروف ایرانی مثل خورش کرفس و یا خورش قورمه سبزی با برنج سرو کنید.

منبع: ایده آل


مالاوابیج غذای محبوب شمالی ها

طرفداران غذاهای شمالی بخوانند

5 1000
ارسال شده در 22 تیر 1396 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
ارکید
تلگرام دکتر سلام
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x