دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر وحید عارفی
دکتر وحید عارفی
متخصص لمینیت و زیبایی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر افشین قرایی
افشین قرایی
کارشناس شنوایی سنجی
دکتر محمدرضا کاظمی
دکتر محمدرضا کاظمی
فوق‌تخصص درد
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی

طرز تهیه غذای شمالی طرز تهیه باقلا قاتق روش درست کردن خورش باقلا قاتق روش درست کردن باقلا قاتق خورش باقلا قاتق باقلا قاتق

باقلا قاتق از جمله غذاهای محلی شمال کشورمان است. برخی افراد از این غذا با اسم های باقالا خورش و گاهی هم خورش گل در چمن یاد می کنند. به شما توصیه می کنیم استفاده از غذاهای محلی را هم در لیست برنامه غذایی خود قرار دهید و از مزه آن ها لذت ببرید. در این مطلب شما را با روش تهیه باقلا قاتق آشنا خواهیم کرد.

مواد لازم برای تهیه باقلا قاتق

  • باقالی خشک100 گرم
  • شوید خشک: 2 قاشق غذاخوری
  • سیر3 الی 4 حبه
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • روغن: 2 قاشق غذاخوری
  • آب: 2 لیوان
  • زردچوبه، نمک و فلفل: به میزان دلخواه

طرز تهیه باقلا قاتق

طرز تهیه غذای شمالی طرز تهیه باقلا قاتق روش درست کردن خورش باقلا قاتق روش درست کردن باقلا قاتق خورش باقلا قاتق باقلا قاتق   طرز تهیه غذای شمالی طرز تهیه باقلا قاتق روش درست کردن خورش باقلا قاتق روش درست کردن باقلا قاتق خورش باقلا قاتق باقلا قاتق

1- ابتدا باقالی خشک را از 5 الی 6 ساعت قبل، در آب خیس‌ کنید تا پوست آن به‌راحتی جدا شود.

2- سپس پوست باقالی را جدا کرده و آن ها را می شوییم.

3- روغن را در یک قابلمه داغ کرده، سپس باقالی و سیر خشک خرد شده یا رنده شده را در آن تفت می‌دهیم

4- بعد از کمی تفتدادن شوید خشک، نمک، فلفل و زردچوبه را اضافهکرده و کاملا هم می‌زنیم و در روغن تفت می‌دهیم. 

5- وقتی کاملا بخار جمعشد، لیوان آب ولرم را به قابلمه اضافهکرده و می‌گذاریم تا باقالیها پخته شوند. 

6- در آخر تخم‌ مرغ‌ ها را در خورش می‌ شکنیم و در ظرف را می‌گذاریم تا خورش یک جوش بخورد و تخم‌مرغ‌ ها ببندند.

طرز تهیه غذای شمالی طرز تهیه باقلا قاتق روش درست کردن خورش باقلا قاتق روش درست کردن باقلا قاتق خورش باقلا قاتق باقلا قاتق   طرز تهیه غذای شمالی طرز تهیه باقلا قاتق روش درست کردن خورش باقلا قاتق روش درست کردن باقلا قاتق خورش باقلا قاتق باقلا قاتق   طرز تهیه غذای شمالی طرز تهیه باقلا قاتق روش درست کردن خورش باقلا قاتق روش درست کردن باقلا قاتق خورش باقلا قاتق باقلا قاتق

می توانید از خوردن این غذای خوشمزه گیلانی لذت ببرید. شما می توانید این غذا را همانند دیگر خورش های معروف ایرانی مثل خورش کرفس و یا خورش قورمه سبزی با برنج سرو کنید.

منبع: ایده آل


مالاوابیج غذای محبوب شمالی ها

طرفداران غذاهای شمالی بخوانند

5 1000
ارسال شده در 22 تیر 1396 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

ارکید
دندانپزشکی دکترسلام
تلگرام دکتر سلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x