دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر افشین قرایی
افشین قرایی
کارشناس شنوایی سنجی
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
دکتر وحید عارفی
دکتر وحید عارفی
متخصص لمینیت و زیبایی
دکتر نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر محمدرضا کاظمی
دکتر محمدرضا کاظمی
فوق‌تخصص درد
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین

طرز پخت کباب زردک اصفهانی درمان ناباروری با تغذیه خواص درمانی کباب زردک اصفهانی تقویت چشم با کباب زردک اصفهانی تاثیر کباب زردک اصفهانی در بهبود ناباروری بهبود بنیه جسمی با کباب زردک اصفهانی

یک نوع کباب سنتی ایرانی وجود دارد که خواص درمانی بسیاری دارد و به تقویت چشم، تقویت بنیه جسمی و درمان مشکلات ناباروری کمک می کند و منبع غنی آهن و هموگلوبین می باشد. در این مقاله از دکتر سلام به بهبود مشکلات ناباروری به کمک کباب زردک اصفهانی پرداخته ایم. با ما همراه شوید.

کباب زردک اصفهانی یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که خواص متعددی برای آن ذکر شده از جمله اینکه مصرف این کباب باعث تقویت بنیه جسمی، کمک به مشکلات ناباروری و تقویت چشم می‌شود و البته سرشار از آهن و هموگلوبین است.

کباب زردک در واقع یک نوع شامی شیرین اصفهانی است که چاشنی آن به دو صورت شیرین یا ملس تهیه می‌شود؛ برای مزه ملس این غذا از سرکه و شیره خرما یا انگور استفاده می‌شود.

مواد لازم برای تهیه کباب زردک اصفهانی

گوشت چرخ‌شده گوسفندی 250 گرم

زردک متوسط 4 عدد

آرد نخودچی به‌ مقدار لازم

پیاز کوچک رنده‌ شده ریز یک عدد

شیره خرما یا انگور به‌ مقدار لازم

سرکه انگور طبیعی به‌ مقدار لازم

آب یک‌ چهارم لیوان

نمک طعام طبیعی، زردچوبه، زعفران به‌ مقدار لازم

روغن ارده کنجد یا دنبه به‌ مقدار لازم

طرز تهیه کباب زردک اصفهانی

برای تهیه این کباب ابتدا گوشت چرخ‌شده را همراه کمی نمک، زردچوبه، پیاز و زردک مخلوط کرده و ورز دهید؛ آرد نخودچی را قاشق‌قاشق به مخلوط اضافه کرده و مالش دهید تا مایه کباب سفت شود، از مایه گوشتی به‌اندازه گردو برداشته و حالت داده و درون روغن ارده کنجد یا دنبه سرخ کنید.

برای درست کردن شهد کباب، شیره خرما یا انگور را با سرکه و آب مخلوط کرده و روی حرارت گذاشته تا حل شود، سپس زعفران را افزوده و شهد را کنار بگذارید؛ بعد از آن کبابهای سرخ‌شده را کف تابه چیده و شهد را روی کباب‌ها بریزید سپس روی حرارت کم به‌مدت 30 الی40 دقیقه قرار داده تا شهد به خورد کباب‌ها برود سپس در ظرف مورد‌نظر چیده و سرو کنید.

منبع: جام جم آنلاین

5 1000
ارسال شده در 22 تیر 1396 توسط با موضوع زنان و زایمان , ناباروری

ارکید
دندانپزشکی دکترسلام
تلگرام دکتر سلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x