کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
متخصص گوش و حلق وبينى
دکتر شاهین شمس
دکتر شاهین شمس
متخصص جراحی فک و صورت
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست

کله پاچه

بسیاری از افراد به کله پاچه گوسفند بسیار علاقه دارند و از خوردن آن لذت می برند. کله پاچه گوسفند هم دارای خواص درمانی است و هم اینکه برای بدن مضر می باشد. در این مقاله از دکتر سلام به خواص و مضرات کله پاچه پرداخته ایم. توصیه می کنیم که حتما این بخش را مطالعه بفرمایید.

بسیاری از افراد علاقه‌ای وافر به خوردن دل، قلوه و مغز گوسفند دارند. طبیعت قلوه، معتدل است و به خشکی گرایش دارد، دیر هضم است و اخلاط بد پدید می‌آورد؛ مغز گوسفند سرد و تر است، هضمش دشوار و برای معده زیان آور است. برخی دیگر از خواص و مضرات کله و پاچه گوسفند را در ادامه بخوانید.

ارزش غذایی گوشت بسیار زیاد است اما هضم آن دشوار است مگر اینکه شخص قدرت هضم قوی داشته باشد به همین دلیل لازم است بیماران، مخصوصاً بیماران گرم‌مزاج، از مصرف گوشت زیاد پرهیز کنند.

قلوه (کلیه)

طبیعت آن معتدل است و به خشکی گرایش دارد، دیر هضم است و اخلاط بد پدید می‌آورد.

دل گوسفند

طبیعت دل گوسفند گرم و تر است، در مجموع بسیار سخت و دیر هضم است بنابراین باید از حیوانی معتدل باشد، اگر با فلفل و زیره خورده شود و بعد آن مربای زنجبیل مصرف شود، هضم آن آسان‌تر می‌شود و یبوست آور است.

سیرابی و شیردان

طبیعت آن سرد است، دیرهضم است و چون جایگاه فضولات حیوان است، باید خوب شسته شده سپس پخته شود.

پاچه

پاچه گوسفند دارای طبع معتدل و زودهضم است و به علت حالت لزجی که دارد، ملین است.

مغز

مغز گوسفند سرد و تر است، هضمش دشوار و برای معده زیان‌آور است و اشتها را از بین می‌برد، نرمی‌بخش است و برای هضم بهتر باید آن را با ادویه گرم مصرف کرد.

چشم

چشم گوسفندگرم و تر است، تری آن زیادتر از دیگر اعضای داخلی است و گرمی آن مایل به اعتدال است.

جگر

جگر گوسفند گرم و تر است، جگر بریان شده، برای شب‌کوری مفید ولی بسیار دیرهضم است.

منبع: تسنیم

5 1000
ارسال شده در 28 تیر 1396 توسط با موضوع عمومی
پيلتن شاپ

مطالب پیشنهادی

کلینیک صدف
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x