دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر محسن پور حقیقی
دکتر محسن پور حقیقی
متخصص دندان پزشکی ترمیمی و زیبایی
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
جراحى زيبايى بينى ( رينوپلاستى)
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص گوارش و كبد و آندوسكوپی
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر فرزاد حسینی
دکتر فرزاد حسینی
لیفت صورت
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی

مضرات مصرف شکر مصرف نوشابه رژیمی عوارض شکر پنهان شکر و نوشابه خوراکی با شاخص گلایسمیک پایین افزایش قند خون

شکر را می توان سم سفید خوشمزه نامید! شکر یکی از پرمصرف ترین مواد خوراکی در سبد غذایی انسان است که مصرف نا مناسب آن موجب بروز بیماری ها و اختلالات متفاوتی در زندگی فرد می شود. شکر یکی از مواد خوراکی است که حتی اگر خود آنرا هم مصرف نکنید وجود آن در اغلب مواد خوراکی نه تنها نیاز بدن شما را رفع خواهد کرد، بلکه باز هم میزان زیادی شکر را وارد بدن شما خواهد کرد. در ادامه با دکتر سلام همراه باشید.

منابع خالص شکر تقریبا برای همه شناخته شده هستند اما باید بدانیم که شکر به شکل موذیانه ای از طرق دیگر وارد غذای مصرفی ما می شود. اگر در چای و قھوه خود شکر نریزیم و به نوشابه و شیرینی ھم لب نزنیم، باز ھم ممکن است که در حال مصرف مقدار زیادی شکر باشیم.

مصرف نوشابه رژیمی:

اکثر ما نوشابه رژیمی را به تنھایی نمی نوشیم بلکه آن را به عنوان نوشیدنی در کنار فست فود و سیب زمینی سرخ کرده، مصرف می کنیم و عجیب اینجاست که فست فود و سیب زمینی سرخ کرده بیشتری ھم می خوریم چون فکر می کنیم که به دلیل مصرف نوشابه رژیمی، این امکان را داریم که غذای بیشتری بخوریم.

مضرات مصرف شکر مصرف نوشابه رژیمی عوارض شکر پنهان شکر و نوشابه خوراکی با شاخص گلایسمیک پایین افزایش قند خون

مصرف شیرین کننده ھای مصنوعی:

به دلیل ماھیت شیرین این محصولات، این تصور برای بدن پیش می آید که شیرینی واقعی مصرف کرده است. یکی از عواقب مصرف شیرینی این است که بعد از مدت کوتاھی دوباره ھوس خوردن شیرینی به سراغ ما می آید. وقتی که از شیرین کننده مصنوعی استفاده می کنیم ھم بدن دقیقا ھمین واکنش را نشان می دھد و دوباره طلب شیرینی می کند. محصولاتی ھم که برچسب «بدون قند» دارند از ھمین نوع شیرینی کننده ھا استفاده می کنند.

خوردن خوراکی ھایی که شاخص گلایسمیک پایینی دارند:

شاخص گلایسمیک نشان دھنده این است که یک ماده غذایی با چه سرعتی می تواند قند خون را بالا ببرد. شاخص گلایسمیک شکر بالا است و قند خون را به سرعت افزایش می دھد. مشکل اینجاست که ما فکر می کنیم که چون شاخص گلایسمیک یک غذا پایین است، می توانیم بدون نگرانی، ھر قدر که می خواھیم از آن غذا مصرف کنیم. پس، علاوه بر شاخص گلایسمیک، حجم غذای مصرفی ھم اھمیت زیادی دارد.

ترس از چربی:

تحقیقات نشان می دھند که محصولات کم چرب یا بدون چربی در واقع حاوی شکر بیشتری ھستند زیرا برای جبران طعم از دست رفته به آنها شکر اضافه می کنند تا خوش طعم تر و قابل خوردن باشند. پس این اشتباه را نکنید که در مصرف این محصولات زیاده روی کنید چون در واقع، مقدار زیادی شکر مصرف می کنید.

مضرات مصرف شکر مصرف نوشابه رژیمی عوارض شکر پنهان شکر و نوشابه خوراکی با شاخص گلایسمیک پایین افزایش قند خون

زیاده روی در مصرف میوه:

افراط در خوردن میوه باعث تحمیل مقدار زیادی فروکتوز به کبد و تبدیل آن به تری گلیسیرید می شود و سایز دور کمر شما را افزایش می دھد. فروکتوز موجود در برخی از میوه ھا به قدری زیاد است که اگر در تعداد زیاد مصرف شوند، مقاومت به انسولین را در بدن افزایش می دھند.

فریب خوردن از شکرهای پنهان:

بعضی از منابع شکر، آبزیر کاه ھستند! از جمله این منابع می توان به سرکه بالزامیک، سس مارینارا، ماست میوه ای، اشاره کرد. پس ھر خوراکی که شیرین نباشد، لزوما کم شکر یا بی شکر نیست.

 

منبع: بهداشت نیوز

5 1000
ارسال شده در 1 مرداد 1396 توسط با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • زیاد شدن وزن خانم‌های باردارو حرکت به سمت دیابت
  • رواج تشکیل زندگی در سنین بالا
  • داشتن رژیم غذایی مفید برای قلب با این 5 ترفند
  • کلسترول ” خوب ” را با مواد قندی از بین نبرید
  • عواملی که بر رابطه جنسی تأثیر زیادی دارد
  • آشنایی با روش تهیه آشی با طعم و مزه ترش
  • ارتباط آنتی بیوتیک ها و زوال عقل
  • علت نارنجی بودن ماهی سالمون
  • محبوبترین ها

  • سکته قلبی و مغزی با مصرف نکردن صبحانه
  • تابستانی شاد و پر انرژی را با این اسموتی ها تجربه کنید!
  • کودک به این دلایل به شیر مادر نیاز دارد
  • برای بیدار ماندن در شب از این غذاها بخورید
  • 6 خاصیت طلایی گندم سیاه که از آن قافل بوده اید
  • خطرات مصرف نوتلا کدامند؟ آیا این خطرات واقعیت دارند؟
  • تضمین سلامتی کودک با تنوع غذایی
  • بدون کاهش مصرف کالری، بیشتر عمر کنید
  • رپورتاژ

  • طرز تهیه اسموتی های خوشمزه و چربی سوز
  • پیشگیری از چین و چروک صورت با لیفت نخی
  • شامپوهای ضد ریزش و رویش مجدد مو حاوی کافئین
  • نگاهی به لیزر و کارکرد آن در پوست و زیبایی
  • فیزیوتراپی- راه حلی برای بهبود حرکت
  • ارکید
    دندانپزشکی دکترسلام
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x