کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر شاهین شمس
دکتر شاهین شمس
متخصص جراحی فک و صورت
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک

شکر را می توان سم سفید خوشمزه نامید! شکر یکی از پرمصرف ترین مواد خوراکی در سبد غذایی انسان است که مصرف نا مناسب آن موجب بروز بیماری ها و اختلالات متفاوتی در زندگی فرد می شود. شکر یکی از مواد خوراکی است که حتی اگر خود آنرا هم مصرف نکنید وجود آن در اغلب مواد خوراکی نه تنها نیاز بدن شما را رفع خواهد کرد، بلکه باز هم میزان زیادی شکر را وارد بدن شما خواهد کرد. در ادامه با دکتر سلام همراه باشید.

منابع خالص شکر تقریبا برای همه شناخته شده هستند اما باید بدانیم که شکر به شکل موذیانه ای از طرق دیگر وارد غذای مصرفی ما می شود. اگر در چای و قھوه خود شکر نریزیم و به نوشابه و شیرینی ھم لب نزنیم، باز ھم ممکن است که در حال مصرف مقدار زیادی شکر باشیم.

مصرف نوشابه رژیمی:

اکثر ما نوشابه رژیمی را به تنھایی نمی نوشیم بلکه آن را به عنوان نوشیدنی در کنار فست فود و سیب زمینی سرخ کرده، مصرف می کنیم و عجیب اینجاست که فست فود و سیب زمینی سرخ کرده بیشتری ھم می خوریم چون فکر می کنیم که به دلیل مصرف نوشابه رژیمی، این امکان را داریم که غذای بیشتری بخوریم.

مصرف شیرین کننده ھای مصنوعی:

به دلیل ماھیت شیرین این محصولات، این تصور برای بدن پیش می آید که شیرینی واقعی مصرف کرده است. یکی از عواقب مصرف شیرینی این است که بعد از مدت کوتاھی دوباره ھوس خوردن شیرینی به سراغ ما می آید. وقتی که از شیرین کننده مصنوعی استفاده می کنیم ھم بدن دقیقا ھمین واکنش را نشان می دھد و دوباره طلب شیرینی می کند. محصولاتی ھم که برچسب «بدون قند» دارند از ھمین نوع شیرینی کننده ھا استفاده می کنند.

خوردن خوراکی ھایی که شاخص گلایسمیک پایینی دارند:

شاخص گلایسمیک نشان دھنده این است که یک ماده غذایی با چه سرعتی می تواند قند خون را بالا ببرد. شاخص گلایسمیک شکر بالا است و قند خون را به سرعت افزایش می دھد. مشکل اینجاست که ما فکر می کنیم که چون شاخص گلایسمیک یک غذا پایین است، می توانیم بدون نگرانی، ھر قدر که می خواھیم از آن غذا مصرف کنیم. پس، علاوه بر شاخص گلایسمیک، حجم غذای مصرفی ھم اھمیت زیادی دارد.

ترس از چربی:

تحقیقات نشان می دھند که محصولات کم چرب یا بدون چربی در واقع حاوی شکر بیشتری ھستند زیرا برای جبران طعم از دست رفته به آنها شکر اضافه می کنند تا خوش طعم تر و قابل خوردن باشند. پس این اشتباه را نکنید که در مصرف این محصولات زیاده روی کنید چون در واقع، مقدار زیادی شکر مصرف می کنید.

زیاده روی در مصرف میوه:

افراط در خوردن میوه باعث تحمیل مقدار زیادی فروکتوز به کبد و تبدیل آن به تری گلیسیرید می شود و سایز دور کمر شما را افزایش می دھد. فروکتوز موجود در برخی از میوه ھا به قدری زیاد است که اگر در تعداد زیاد مصرف شوند، مقاومت به انسولین را در بدن افزایش می دھند.

فریب خوردن از شکرهای پنهان:

بعضی از منابع شکر، آبزیر کاه ھستند! از جمله این منابع می توان به سرکه بالزامیک، سس مارینارا، ماست میوه ای، اشاره کرد. پس ھر خوراکی که شیرین نباشد، لزوما کم شکر یا بی شکر نیست.

 

منبع: بهداشت نیوز

5 1000
ارسال شده در 1 مرداد 1396 توسط با موضوع تغذیه
ویزیت یاب

مطالب پیشنهادی

پیشنهاد سردبیر

  • بالا بردن کارایی حافظه
  • 70 درصد از مردم ایران مبتلا به کمبود ویتامین d هستند
  • جلوگیری از پیشرفت بیماری هانتینگتون بوسیله ی فناوری
  • دکتر بابایی متخصص پوست مو و زيبايی
  • مهمترین امراض چشمی در بیماران دیابتی
  • برای کاهش وزن این نکات اشتباهند
  • آپراکسی را بیشتر بشناسید
  • لوک، دست پروتزی که کار کردی شبیه به یک دست معمولی دارد
  • محبوبترین ها

  • ادغام واکسن‌های جدید پنوموکوک و روتاویروس
  • داروخانه بهترین محل برای تهیه وسایل ارایش
  • روان درمانی با کمک امواج مغناطیسی
  • کنگره چشم پزشکی ایران با حضور چشم پزشکان آمریکا و اروپا
  • مهرداد میناوند شایعه ابتلایش به سرطان را تکذیب کرد
  • مرغی با استعداد عجیب موسیقی
  • عادات غلط تغذیه ای در میان هموطنانمان
  • کم کننده اشتها به نام IPE
  • رپورتاژ

  • بیش از آن‌چه فکر می‌کنید از دندان‌هایتان کار می‌کشید!
  • اصلاح طرح لبخند و دندانپزشکی زیبایی
  • کمک به بهبود هضم و افزایش ایمنی
  • پمپرز اصل چطور از آلمان به ایران می‌رسد؟!
  • دكتر عليرضا فقيهى فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
  • کلینیک صدف
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
    x