دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق‌تخصصی آندوسکوپی و کولونوسکوپی
دکتر وحید عارفی ( ساختمان پزشکان)
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری‌های لثه(پریودانتیکس)
دکتر علی میقانی /ساختمان پزشکان
دکتر علی میقانی
بورد تخصصی گوش و حلق و بینی و جراحی سر و گردن
دکتر مجید نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی
دکتر فلاح/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی دکتر فلاح
دندانپزشک
دکتر محمد علی بیات شهبازی/ ساختمان پزشکان
دکتر محمد علی بیات شهبازی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دندانپزشکی زیبایی دکتر نظری
دندانپزشکی دکتر داوود سید نظری
جراح- دندانپزشک ترمیمی،زیبایی، ایمپلنتولوژیست
دکتر احمدی لاریجانی/ساختمان پزشکان
دکتر احمدی لاریجانی
دندان پزشک
گلزار/ساختمان پزشکان
دکتر منیره تهرانی
جراح- دندانپزشک زیبایی
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
کلینیک جوان
کلینیک جوان
پوست، زیبایی و لیزر
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
کلینیک دکتر شادآلویی/ساختمان پزشکان
کلینیک دکتر شادآلویی
متخصص ارتودنسی _ زیبایی و دندان
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
دکتر خرازی
دکتر محمدرضا خرازی
کلینیک کاشت مو و ابرو
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
دکتر احمدی لاریجانی/ساختمان پزشکان
دکتر احمدی لاریجانی
دندان پزشک
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر وحید عارفی ( ساختمان پزشکان)
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری‌های لثه(پریودانتیکس)
دندانپزشکی زیبایی دکتر نظری
دندانپزشکی دکتر داوود سید نظری
جراح- دندانپزشک ترمیمی،زیبایی، ایمپلنتولوژیست
کلینیک دندان پزشکی دکتر مرضیه مظفری/ ساختمان پزشکان
دکتر مرضیه مظفری
دندان پزشک ( ونیر کامپوزیت، لمینیت سرامیکی، روکش های تمام سرامیکی و ...)
دکتر خرازی
دکتر محمدرضا خرازی
کلینیک کاشت مو و ابرو
گلزار/ساختمان پزشکان
دکتر منیره تهرانی
جراح- دندانپزشک زیبایی
کلینیک جوان
کلینیک جوان
پوست، زیبایی و لیزر
دکتر فراهانی/ ساختمان پزشکان
دکتر مهدی فراهانی
متخصص جراحی
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق‌تخصصی آندوسکوپی و کولونوسکوپی
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
دکتر مجید نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی
کلینیک دکتر شادآلویی/ساختمان پزشکان
کلینیک دکتر شادآلویی
متخصص ارتودنسی _ زیبایی و دندان
دکتر فلاح/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی دکتر فلاح
دندانپزشک
دندانپزشکی هیراد/ساختمان پزشکان
دندانپزشکی هیراد
ارائه کلیه خدمات دندانپزشکی(ایمپلنت، لمینیت،عصب‌کشی و....)
دکتر علی میقانی /ساختمان پزشکان
دکتر علی میقانی
بورد تخصصی گوش و حلق و بینی و جراحی سر و گردن
دکتر شاهین کریمیان
دکتر شاهین کریمیان
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر ترنگ آقا بیگی/ ساختمان پزشکان
دکتر ترنگ آقا بیگی
دندانپزشک
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
دکتر محمد علی بیات شهبازی/ ساختمان پزشکان
دکتر محمد علی بیات شهبازی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک

نمک هیمالیا

نمک هیمالیا دارای خواص فراوانی است که در آشپزی هم کاربرد دارد. نمک هیمالیا به صورت یک بلور سنگ صورتی می باشد که غذاها در آن طبخ می شود و نمک صورتی وارد آن می شود که این امر باعث تثبیت PH بدن، بهبود هضم غذا و تثبیت سطح آب بدن می شود.

شما هم احتمالاً چیزهایی درباره برخی خواص اعجاب انگیز نمک صورتی هیمالیا شنیده‌اید. اما آیا چیزی هم درباره شیوه استفاده از آن می‌دانید؟ شاید این‌که در یک غروب زیبا بر روی تکه‌ای سنگ بلوری شام شب را آماده کنید، برایتان جالب باشد؛ این قطعاً ایده‌ای جدید برای پخت غذا به شمار می‌آید. به هر حال، جزء هر کدام از این دو گروه که باشید، حق دارید چون این شیوه نسبتاً جدید است و ویژگی‌های خودش را دارد.

استفاده از نمک صورتی رنگ هیمالیا شگفت‌انگیز است، دلایل خوبی هم برای این کار وجود دارد. نه فقط این بلورهای پیشاتاریخی سالم‌تر هستند؛ بلکه غذا را خوشمزه‌تر می‌کند. همه این‌ها در کنار زیبایی خیره کننده و سحرآمیز آن‌هاست. در این مقاله نه دلیل عمده برای استفاده از این تکه‌های درشت سنگ‌های بلورین را بررسی خواهیم کرد.

1- نمک صورتی رنگ هیمالیا، مواد معدنی خاصی را به غذا اضافه می‌کند

آشپزی بر روی بلور سنگ صورتی، مقداری از خواص طبیعی سالم نمک صورتی را وارد غذا می‌کند. چنین خواصی شامل متعادل کردن PH بدن، تثبیت سطح آب بدن، بهبود هضم غذا و کاهش رفلاکس اسید معده می‌شود. البته میزان نمکی که به این طریق وارد غذا می‌شود، با توجه به میزان اثر عوامل خاص موجود در این سنگ، جذب غذا می‌شوند که شامل میزان رطوبت مواد غذایی، میزان و حجم روغن به کاررفته در آماده‌سازی غذا، دمای سنگ، و…. خواهد بود.

2- ترکیبی از مزه‌ها، مزه‌ای فراتر از مزه نمک نمکدان را به ارمغان می‌آورد

علاوه بر کلرید سدیم (همان نمک معمولی داخل نمکدان)، سنگ نمک صورتی حاوی بیش از 80 ماده معدنی به غیر از کلرید سدیم است که علاوه بر خواص آن برای بدن، مزه‌ای ترکیبی را ایجاد می‌کند. غذاهایی که بر روی این سنگ تهیه می‌شوند، برخی از این پیچیدگی مزه را از سنگ دریافت می‌کنند، که باعث می‌شود همان غذاهای آشنای همیشگی را دوباره با مزه‌ای نو تجربه کرد.

3- کمی نمک! فقط کمی!

بلورهای صورتی رنگ هیمالیا، تخلخلی بسیار اندک و قابلیت جذب رطوبت حداقلی دارند. به دلیل همین دو ویژگی است که غذا در مواجهه با سنگ آن‌قدر شور نمی‌شود که نتوان آن را خورد. در عوض، سنگ صورتی ما، بخش بسیار کمی از مزه نمکی خود را به غذا می‌بخشد که آزاردهنده نیست.

4- یک سطح ضد باکتری طبیعی

برخلاف سایر انواع قابلمه‌ها یا به طور کلی سایر سطوحی که برای تهیه غذا از آن استفاده می‌شود، در هنگام آشپزی با این نمک خاص، دیگر نگران ریزجانداران یا باکتری‌ها نباشید. با توجه به میزان تخلخل اندک و میزان رطوبت کمی که در آن وجود دارد، این بلور، محیطی ضد باکتری را فراهم می‌کند.

5- مقاومت به گرمای زیاد

برای جلوگیری از ترک خوردن بلور، باید به آرامی آن را گرم کرد (بیشتر از 200 فارنهایت در عرض پانزده دقیقه) گفته می‌شود که نمک صورتی هیمالیا این سنگ، مقاومت بسیار زیادی تا نقطه ذوب یعنی بیش از 800 سانتی‌گراد (اندکی کمتر از هزار و پانصد درجه فارنهایت) را تحمل می‌کند که داشتن چنین شرایطی آن را برای آشپزی با حرارت زیاد مناسب ساخته است.

6- توزیع گرمای فوق العاده عالی

با توجه به ساختار بلورین نمک صورتی هیمالیا، توزیع گرما در کل سطح بلور، باید به صورت یکنواخت در کل سنگ پخش شود، نه به صورت نامتوازن. مثلاً حرارت در وسط سنگ و آشپزی در گوشه‌های آن درست نیست. پس اگر حرارت به صورت یکنواخت در هر نقطه از سنگ پخته شود، تفاوتی نخواهد داشت که در کدام قسمت آن غذا را بپزیم.

نمک هیمالیا

نمک هیمالیا

7- نگه داشتن گرما به مدت طولانی

همچنین با ساختار بلورینی که این سنگ دارد به خوبی حرارت را حفظ می‌کند- چه گرما و چه سرما- طولانی‌تر از هر وسیله دیگری برای آشپزی و تهیه غذا این ویژگی برجسته را دارد. معنای این ویژگی این است که دیگر نباید نگران باشید غذای تهیه شده بر روی این سنگ پس از اتمام کار تا رسیدن به سر سفره سرد شود.

8- غذای گرم و سرد فرقی ندارد

علاوه بر غذاهایی که به صورت گرم سرو می‌شوند، غذاهایی که سرد سرو می‌شوند نیز در این نوع قابلمه خوشمزه خواهد شد.

9- نمک، قابلمه یا دیس غذا

این قطعات بلورین صورتی رنگ، بسیار زیبا و جذاب هستند؛ پس می‌توان از آن‌ها علاوه بر سطحی برای پخت غذا، به عنوان بشقاب یا دیس سرو غذا نیز استفاده کرد.

منبع: اقتصاد آنلاین

5 1000
ارسال شده در 31 تیر 1396 توسط با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • معرفی موسسه خیریه مهیار
  • مصرف کافئین توسط مادر باردار
  • متداولترین درمان شکستگی لگن
  • آسپرين عمر بيماران سرطاني- قلبي را افزايش مي‌دهد
  • سلامت ریه ها با خوردن این میوه ها
  • با نوزاد خود ارتباط برقرار کنید
  • تاثیرات مختلف امواج موبایل بر از دست دادن جنین
  • فواید و نکات شگفت انگیزی درباره پاستا که باید بدانید
  • محبوبترین ها

  • هر آنچه درمورد چیپس ، پفک و پاپ کورن باید بدانید
  • دو بمب ویتامین برای تقویت سیستم ایمنی
  • آشنایی با میان وعده های چربی سوز
  • همه چیز درمورد انواع سرکه ها
  • پیشنهادات خوراکی برای افراد روزه دار
  • با این مواد غذایی کالری را از بدنتان دور کنید
  • خطرات ناشی از کمبود ویتامین دی
  • پرخوری کردن به لحاظ روانی
  • رپورتاژ

  • خدمات دندانپزشکی دکتر عارفی
  • کلینیک فوق تخصصی آندوسکوپی وکولونسکوپی بدون درد
  • اسباب‌بازی‌هایی که هوش و خلاقیت کودک ما را افزایش می‌دهند
  • خدمات دندانپزشکی زیبایی و ترمیمی دکتر نوروزعلی
  • تغذیه و تناسب اندام در کلینیک ایران نوین
  • دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام) است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی