دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک

کاهش فشارخون با چغندر فواید چغندر خواص چغندر چغندر تقویت حافظه با چغندر پیشگیری از سرطان با چغندر

چغندر دارای فواید بسیاری برای سلامت جسم و ذهن افراد است و می تواند بر روی افزایش عمر تاثیر مثبتی داشته باشد. هم چنین چغندر به عنوان یک منبع غنی از فیبر، ویتامین C، منیزیم و فولات است. در این مطلب قصد داریم شما را با خواص چغندر آشنا نماییم.

تشدید کاهش وزن

چغندر در سم زدایی و کاهش وزن به شما کمک می کند چراکه فاقد چربی بوده و منبع غنی فیبرهای رژیمی است. این دو ویژگی با حفظ عملکرد مناسب روده ها و کاهش کلسترول با تجمع چربی مقابله می کنند. همچنین چغندر سرشار از منیزیم است، ماده معدنی ای که از عملکرد مطلوب عضلات و اعصاب حمایت کرده و می تواند در کاهش وزن مناسب باشد.

تقویت قدرت

مطالعات نشان می دهد افرادی که قبل از ورزش آب چغندر می نوشند تا ۱۶ درصد مدت زمان ورزش شان طولانی تر خواهد بود. محققان معتقدند نیترات موجود در چغندر که تبدیل به اکسیدنیتریک می شود می تواند قدرت ورزشی را افزایش دهد.

بهبود هضم

چغندر با تحریک اعصاب روده ها و افزاش توانایی بدن در هضم غذا، موجب بهبود گوارش می شود. یک فنجان چغندر حاوی ۳.۴ گرم فیبر است که آن را تبدیل به منبع خوب فیبر می کند.

کاهش فشارخون

کاهش فشارخون با چغندر فواید چغندر خواص چغندر چغندر تقویت حافظه با چغندر پیشگیری از سرطان با چغندر   کاهش فشارخون با چغندر فواید چغندر خواص چغندر چغندر تقویت حافظه با چغندر پیشگیری از سرطان با چغندر

آب چغندر به شکل موثری موجب کاهش فشارخون در مردان می شود. در یک مطالعه مشخص شد کسانیکه نیم لیتر آب چغندر که شامل سه چهارم اب چغندر و یک چهارم آب سیب بود مصرف کرده بودند، شش ساعت بعد دارای فشار سیستولیک پایین تری بودند. مطالعات بیشتر نشان داد میزان کاهش فشارخون در مردان چشمگیرتر بود. محققان معتقدند میزان بالای نیترات موجود در چغندر موجب این تاثیرات مفید برای قلب می شود. بدن نیترات را به اکسید نیتریک تبدیل می کند. سپس اکسیدنیتریک موجب شل شدن عروق خونی شده و جریان اکسیژن و خون را افزایش می دهد و در نتیجه فشارخون کاهش می یابد.

پیشگیری از سرطان

مواد مغذی ای نظیر بتالین در چغندر عامل پیشگیرانه از سرطان هستند. مطالعات حیوانی نشان داده اند چغندر مانع تشکیل مواد سرطان زا شده و تولید سلول های ایمنی و آنزیم های بدن کمک کننده به پیشرفت سرطان را افزایش می دهد.

تقویت سلامت مغز

چغندر به عنوان غذای مغز تلقی می شود که تاثیرات زوال عقل و آلزایمر را کُند می کند. نوشیدن اب چغندر موجب افزایش جریان خون به مغز افراد مسن می شود که در نتیجه با روند پیشرفت زوال عقل مقابله می کند. رژیم غذایی سرشار از نیترات موجب افزایش جریان خون به ماده سفید لُب های پیشانی مغز می شود. این ناحیه از مغز با فساد تدریجی ناشی از زوال عقل و سایر اختلالات شناختی مرتبط است. فولیک اسید موجود در چغندر با پیشگیری از آسیب به هیپوکامپ که مرتبط با حافظه و یادگیری است، از مغز در مقابل آلزایمر محافظت می کند.

منبع: مهر

 

5 1000
ارسال شده در 5 مرداد 1396 توسط با موضوع خواص میوه و سبزیجات

ارکید
دندانپزشکی دکترسلام
تلگرام دکتر سلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x