دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
جراحى زيبايى بينى ( رينوپلاستى)
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص گوارش و كبد و آندوسكوپی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
دکتر محسن پور حقیقی
دکتر محسن پور حقیقی
متخصص دندان پزشکی ترمیمی و زیبایی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر فرزاد حسینی
دکتر فرزاد حسینی
لیفت صورت

عوارض خوردن کیک های خیابانی چرا کیک های خیابانی خطرناک هستند ابتلا به سرطان با کیک های خیابانی ابتلا به دیابت با کیک های خیابانی

کیک و کلوچه های که در کنار خیابان ها به فروش می رسد از مواد اولیه استاندارد درست نشده اند و برای سلامتی بدن بسیار خطرناک می باشند. در این مقاله از دکتر سلام به مواد سرطان زای درون کیک و کلوچه های خیابانی پرداخته ایم. حتما این بخش را مطالعه کنید.

رئیس انجمن صنایع غذایی ایران گفت: کیک‌های فله‌ای معمولا از مواد غیر بهداشتی تهیه می شود که سلامت بدن را تهدید می‌کند.

محمدحسین عزیزی رئیس انجمن صنایع غذایی ایران اظهار کرد: شکر در کلوچه‌هایی که به صورت غیر کارخانه‌ای و در کنار خیابان به مردم عرضه می‌شود از نظر بهداشتی دچار مشکلات متعددی بوده و مواد اولیه به کار رفته در آنها استانداردهای لازم در حوزه سلامت و بهداشت را کسب نکرده است.

وی بیان کرد: کلوچه‌ها و کیک‌های فله ای و باز معمولا در کارگاه‌هایی در حاشیه‌ شهرها تولید می‌شود که اکثر آنها غیر مجاز بوده و مجوز و پروانه‌های لازم را ندارند که در آنها برای کاهش قیمت از مواد غیرطبیعی و غیرمجاز و بعضا ارزان قیمت استفاده می شود.

عزیزی عنوان کرد: کلوچه‌هایی که در کنار خیابان به صورت باز و فله‌ای عرضه می‌شود ممکن است با روغن‌های چند بار مصرف تهیه شده باشند که این نوع مواد سبب بروز بیماری‌های قلبی عروقی و سرطان در میان افراد مصرف کننده می شود.

وی تأکید کرد: در زمان تهیه کیک‌های باز و غیر کارخانه‌ای ممکن است از میزان بیش از حد شکر برای تهیه آن استفاده شود و همین مسئله باعث شیوع بیماری دیابت در بین مردم می‌شود که خوردن این کیک‌ها نه تنها هیچ سودی ندارد بلکه در بسیاری از مواقع دارای ضررهای زیادی است.

رئیس انجمن صنایع غذایی ایران اظهار کرد: اگر مردم از مصرف کیک‌های فله‌ای خودداری کنند تولید آن متوقف می‌شود که سازمان‌های نظارتی نیز باید وظیفه‌ خود را به درستی انجام دهند تا سلامت مردم حفظ شود.

وی یادآور شد: پیدا کردن کارگاه‌های غیر مجاز تولید کیک و کلوچه بسیار آسان بوده و مسئولان ذیربط باید تلاش بیشتری برای انجام این گونه امور انجام دهند تا سلامت مردم و جامعه به خطر نیافتد.

منبع: باشگاه خبرنگاران

5 1000
ارسال شده در 6 مرداد 1396 توسط با موضوع بهداشت و ارتقاء سلامت

ارکید
تلگرام دکتر سلام
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x