مشاوره زیبایی
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
دکتر هادی صادق /کلینیک
دکتر پژمان هادی صادق و دکتر پریسا هادی صادق
متخصص ارتودنسی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
کلینیک یکتا/ساختمان پزشکان
کلینیک یکتا
مجهزترین کلینیک پوست و مو زیبایی با دستگاه لیزر الکساندرایت
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
کلینیک دندانپزشکی پارسا/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی پارسا
ایمپلنتوژیست
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک سیب سبز
کلینیک سیب سبز
آفر ویژه برای پکیجها
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر عارفی
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری های لثه
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
 
 می خواهیم در این مطلب، طرز تهیه ی یک نوع نان شیرین یا کیک، به نام مافین را به شما آموزش دهیم که با طعم موز است. مافین هم در آمریکا و هم در انگلستان پخته می شود. با این تفاوت که در آمریکا، آن را به صورت فنجانی می پزند و شکر و پکین پودر هم می زنند.

مافین نوعی نان نیمه شیرین یا کیک است که اصولاً برای یک نفر تهیه می‌شود. مافین به دو نوع مافین انگلیسی و مافین آمریکایی تقسیم می‌شود. در نوع مافین آمریکایی معمولاً به خمیر کره، شکر و بیکینگ پودر افزوده شده و در کاغذهای ضخیمی که به فنجان شبیه است پخته می‌شود. به همین علت نوع آمریکایی مافین به نام کیک فنجانی نیز خوانده می‌شود. مافین انگلیسی نوعی نان کم شیرین است که در آن خمیر مایه بکار رفته و در اندازه‌های کوچک تهیه می‌شود. مافین در کشورهای آمریکا و انگلیس در هنگام صبحانه و یا هنگام صرف چای صرف می‌شود. در انواعی از آن کشمش، کالباس و یا بیکن خرد شده بکار می‌رود. مافین نسبت به کیک فنجانی ظاهری ساده و بدون تزیین دارد.

امروز برای شما روش تهیه‌ی مافین موز را قرار داده‌ایم. برای آشنایی با روش تهیه و مواد اولیه‌ی پخت مافین موز، با ما همراه باشید.

مواد لازم:

آرد: یک و نیم پیمانه

بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری

نمک: نصف قاشق چایخوری

موز: 3 عدد

شکر: سه چهارم پیمانه

تخم مرغ: 1 عدد

کره‌ی آب شده: یک سوم پیمانه

وانیل: نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:

فر را با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد روشن می‌کنیم.

آرد را با نمک و بکینگ پودر مخلوط و الک می‌کنیم.

در ظرفی جداگانه، موز له شده، شکر، تخم مرغ و کره‌ی آب شده را ریخته و با هم زن، خوب مخلوط می‌کنیم. در آخر وانیل را نیز به آن اضافه کرده و به هم زدن ادامه می‌دهیم تا یکدست شوند.

آرد را کم کم به مخلوط فوق اضافه کرده و هم می‌زنیم تا کاملا یکدست شود.

قالب مافین را آماده کرده و کاغذهای کاپ کیک و یا مافین را داخل قالب می‌چینیم. داخل کاغذها را تا نیمه، از مواد آماده شده می‌ریزیم.

قالب را داخل فر به مدت 15 تا 25 دقیقه قرار می‌دهیم تا مافین‌های ما پخته شوند.

روی مافین‌های آماده شده را با برش‌های موز، تزیین می‌کنیم.

فانوس نیوز

5 1000
ارسال شده در 6 مرداد 1396 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
کد کم چیست؟

کدکم می تواند از دندان ها اسکن سه بعدی بگیرد و در همان لحظه اقدام به ساخت کل یا بخشی از دندان با ظرافت فوق بالا نماید.

اطلاعات بیشتر
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x