ضدعفونی کردن خانه

شاید یکی از منشاء بیماری ها، باکتری های موجود در محیط های آلوده خانه شما باشد. علت آلوده بودن خانه ها بخاطر این است که خیلی خوب ضدعفونی نمی شوند. در این مقاله از دکتر سلام 3 ترفند موثر برای ضدعفونی کردن خانه ها را آماده کرده ایم. توصیه ما این است که این بخش را از دست ندهید.

اگر فکر می‌کنید محیط خانه شما آلوده است و مرتبا اعضای خانواده بیمار می شوند شاید دلیل آن باکتری یا ویروس‌هایی است که در خانه رشد کرده‌اند.

همه‌ی چیزی که شما نیاز دارید یک تی، شامپو فرش، دستکش، دستمال کاغذی و بطری اسپری است. حالا می‌توانید با جرم‌ها خداحافظی کنید.

ضدعفونی کردن حمام

یک محلول ضدعفونی‌کننده تهیه‌کرده و مطابق دستور روی بسته از آن استفاده کنید. روی تمامی سطوح سخت را ضدعفونی‌کننده بزنید، مانند سقف و زمین. حالا از یک ماده‌ی سفیدکننده کمک گرفته و وان و کاشی‌ها را خوب تمیز کنید. شما می‌توانید از همان سفیدکننده برای از بین بردن جرم‌های روی صندلی توالت فرنگی، خطوط پرده، جای مسواک و همه‌ی وسایل پلاستیکی و سرامیکی استفاده کنید. مطمئن باشید دستشویی و آینه به‌خوبی تمیز شده‌اند.

به کاشی‌ها توجه خاصی کرده و آب نواحی زیر دوش را کاملاً تخلیه کنید زیرا در این نواحی باکتری‌ها دوباره تشکیل‌شده و رشد می‌کنند.

ضدعفونی کردن کوچک ترین فضاها

زیر میز، گوشه‌ی کشوها، سطوح نرم زیر مبل یا صندلی و نواحی اطراف آویز چراغ‌های سقفی و پنکه را کاملاً تمیز کنید، به طوری که در هیچ فضایی از خانه ویروس یا باکتری باقی نماند. روی فرش‌ها، پرده‌ها، تشک، مبلمان و موکت‌ها را دوبار در ماه جارو بزنید تا هیچ‌گونه باکتری و آلودگی‌ای باقی نماند. اشیا متحرک مانند اسباب‌بازی‌های پارچه‌ای یا پلاستیکی نیز باید هر چند وقت یکبار تمیز شوند.

تمیز کردن خانه

ضدعفونی کردن سقف‌ها

منتظر نباشید تا عید برسد و سقف‌های خانه‌ی خود را تمیز کنید. زمانی که در مورد تمیز کردن خانه صحبت می‌کنیم اغلب ما منظورمان تمیز کردن وسایل و نقاطی است که در دسترس‌اند. در بیشتر موارد نسبت به تمیز کردن سقف‌ها بی‌توجه‌ایم. از یک پارچه‌ی آغشته به ضدعفونی‌کننده استفاده کرده و آن را سر یک جاروی بلند وصل کنید. حالا با کمک جارو سقف را تمیز کنید. در زمان تمیز کردن سقف روی زمین و مبلمان را بپوشانید.

ضدعفونی کردن مواد غذایی خام

ضدعفونی کردن غذاهای خام یکی از مهم‌ترین عواملی است که باید رعایت شود تا مطمئن باشید غذایی بهداشتی می‌خورید. قبل از مصرف میوه و سبزیجات آن‌ها را خوب بشویید، با این کار از گل و آلودگی روی آن‌ها راحت می‌شوید. بهترین کار این است که آن‌ها را برای چند ثانیه در ترکیب آب و سرکه یا لیمو بشویید تا مطمئن شوید برای مصرف مناسب اند. در زمان تمیز کردن گوشت خام، ماهی یا مرغ حتماً از آب‌لیمو و نمک استفاده کنید.

ضدعفونی کردن مواد غذایی فرآوری شده

در مورد غذاهای فرآوری شده شاید فکر کنید نیازی به ضدعفونی کردن آن‌ها نیست. اما حقیقت این است که حتی این مواد غذایی نیز باید گاهی تمیز شوند. (حتی اگر در بسته‌های ضدآب به فروش رسیده‌اند). زمانی که این‌گونه مواد را نگه می‌دارید مطمئن باشید درب آن محکم بسته شده است و جایی برای نفوذ رطوبت یا هوا وجود ندارد. هیچ‌گونه محلول ضدباکتری روی بسته‌های غذا اسپری نکنید. بسته‌ها و بطری‌های برخی مواد غذایی مانند پنیر، گوشت فرآوری شده و ماست باید قبل از استفاده با یک حوله کاملاً خشک شوند.

منبع: بیتوته