بلند حرف زدن

بعضی از عادات در زندگی روزمره وجود دارند که اصلا پسندیده نمی باشند و باید آن ها را کنار بگذارید. در این مقاله از دکتر سلام عادت های ناپسند زندگی روزمره را آماده کرده ایم، که باید آن ها را ترک کنید. توصیه ما این است که این بخش را از دست ندهید. با ما همراه شوید.

وقتی به چیزی عادت می‌کنید، ترک کردن آن دیگر خیلی سخت می‌شود. در زیر به بعضی از عادت‌های بد اجتماعی اشاره می‌کنیم:

۱. خیره شدن

با اینکه نگاه کردن به چشم دیگران موقع حرف زدن یکی از روش‌های خوب برای برقراری ارتباط است اما خیره شدن اصلاً درست نیست.

وقتی به غریبه‌ای خیره می‌شوید یا با خیره نگاه کردن موجب ناراحتی کسی می‌شوید، سعی کنید پلک زده و نگاهتان را به‌جای دیگری بیندازید.

۲. بلند حرف زدن

فقط کافی است که یادتان باشد که اکثر افراد مشکل شنوایی ندارند و نیازی به بلند حرف زدن نیست تا حرف‌هایتان شنیده شود.

تمرین کنید که با صدایی آرام‌تر حرف بزنید مگر اینکه طرف مقابل از شما بخواهد که بلندتر صحبت کنید.

۳. قطع حرف دیگران

خیلی وقت‌ها تصور می‌کنید تنها راه برای زدن حرفتان این است که حرف آدم پرحرف را قطع کنید اما این کار اصلاً صحیح نیست. صبر کنید تا طرف مقابل صحبت خود را تمام کند، بعد شما حرف بزنید.

۴. انعام کافی ندادن برای خدمات

به خاطر داشته باشید که خیلی از این افراد، برای گذران خرج خانواده‌شان به این انعام‌ها تکیه می‌کنند. سعی کنید بر اساس نوع و کیفیت خدماتی که دریافت می‌کنید، انعام دهید.

۵. حرف زدن با دهان پر

این کار بی‌ادبی کامل است و نشانه این است که باید کمی آداب غذا خوردن یاد بگیرید. غذایتان را جویده، قورت دهید و بعد حرف بزنید. اگر از شما سؤالی پرسیده می‌شود، با اشاره نشان دهید که بعد از قورت دادن غذایتان پاسخ خواهید داد. عجله نکنید.

۶. گذاشتن آرنج‌ها روی میز

با اینکه گذاشتن آرنج‌ها روی میز به نظر بی‌ضرر می‌رسد اما نباید این کار را روی میزهای پایه‌دار انجام دهید. پشت چنین میزهایی بهتر است عقب نشسته و آرنج‌هایتان را کنار بدنتان نگه دارید.

منبع: خبرگزاری فارس