ایجاد حرارت در قسمت پا و اصطلاحا گرگرفتگی، باعث احساس سوزش و درد در ناحیه پا می شود و مشکلاتی برای حرکت افراد به وجود می آورد. در این مقاله دکتر سلام به برسی عوامل گرگرفتگی در پا و روش های درمان آن برای بهبود می پردازد.

بسیاری از سؤالاتی که در حوزه بیماریهای مختلف ایجاد می‌شود، می‌تواند سؤال مشترک بسیاری از افراد باشد لذا تلاش داریم در قالب انتشار این سؤالات و ارائه پاسخ به آنها، گامی در راستای حل این مشکلات برداشته باشیم.

سؤال: «من در حین کار زیاد سرپا هستم و راه می‌روم؛ همیشه کف پاهایم شدیداً گُر گرفته هستند و کف پاهایم درد می‌کند و سوزش دارد، کفش طبی و کفی طبی هم استفاده می‌کنم اما تاثیری نداشته است ضمنا موقع خواب، پاهایم از زانو به پایین حالت غش رفتن و مور‌مور شدن دارند؛ مزاجم هم گرم است.»

پاسخ: مشکلاتی مثل حرارت کف دست و پا معمولا به دلیل درگیری کبد با اخلاط گرم به وجود می‌آید ضمن اینکه احتمال وجود خشکی کبد نیز وجود دارد؛ برای درمان این مشکل اقدامات زیر را انجام دهید:

مصرف شربت سرکنگبین هر شب یک لیوان نیم ساعت قبل از شام

مصرف شربت مصفی خون یا اخلاط ثلاثه طبق دستور روی جعبه به مدت دو هفته

حجامت عام یک روز پس از اتمام مصرف اخلاط ثلاثه

حجامت ساق پا یک ماه بعد از حجامت عام

برای رفع ضعف یا همان غش کردن پا، هر شب کف هر دو پا را با روغن کنجد به خوبی چرب کرده، کیسه فریزر روی پا بکشید و روی آن جوراب بپوشید تا صبح بماند. (این اقدام بعد از درمان درد و سوزش پا انجام شود).

منبع/ایسکا نیوز