دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص گوارش و كبد و آندوسكوپی
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر آزاده آقازاده
دکتر آزاده آقازاده
ماموگرافی، سونوگرافی دیجیتال
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
امروزه تنوع ظروف و قابلمه ها به افراد و خانم های خانه دار این امکان را می دهد که در انواع ظروف آشپزی کنند. اما آیا تمام ظرف های موجود در بازار برای آشپزی مناسب هستند؟ تحقیقات نشان می دهد، قابلمه‌های تفلون در مقایسه با قابلمه‌های استیل، آلومینیومی و ظروف پیرکس، انتخاب مطمئنی محسوب نمی‌شود.

به علاوه بازسازی کف خراب شده تفلون نیز ایمنی چندانی ندارد. از این رو توصیه می‌شود بعد از ایجاد خراش‌هایی هر چند کوچک، از پخت غذا در قابلمه‌های تفلون خودداری کنید چون از راه این خراشیدگی املاح شیمیایی به غذاها وارد شده و مشکلاتی ایجاد می‌کنند و حتی می‌توانند سرطان‌زا باشند.

قابلمه‌های استیل نیز بیشتر برای پخت انواع خورش و غذاهای آبدار مناسبند. نکته مهم هنگام استفاده از قابلمه‌های استیل، تنظیم درجه حرارت است.

این قابلمه‌ها در گروه سالم‌ترین قابلمه‌ها قرار می‌گیرند و مصرف‌کنندگان می‌توانند با خیال راحت و بدون نگرانی از بابت ورود املاح و ترکیبات شیمیایی به درون غذا، از این قابلمه‌ها استفاده کنند.قابلمه‌های چدنی از آلیاژی ساخته شده‌اند که شامل آهن و کربن است.

اگر به مدت طولانی از این قابلمه‌ها استفاده شود شاید خطرهایی به همراه داشته باشد. به هر حال، در مقایسه با قابلمه‌های تفلون انتخاب مناسب‌تری است اما در مقایسه با قابلمه‌های استیل، آلومینیومی و پیرکس، سلامت پایین‌تری دارد.

قابلمه‌های لعابی هم اگر در معرض غذاهایی با pH اسیدی یا قلیایی باشند، آسیب‌هایی ایجاد می‌کنند اما ظروف پیرکس در دسته ظروف سالم قرار می‌گیرند و استفاده از این ظروف برای سلامت ما خطری ندارد و هیچ گونه ماده شیمیایی از راه پیرکس‌های مقاوم وارد بدن نمی‌شود بنابراین توصیه می‌شود برای پخت و پز از این ظروف بیشتر استفاده کنید.

منبع: جام جم آنلاین

5 1000
ارسال شده در 30 مرداد 1396 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • تغییر مزاج با مصرف چای
  • با کنترل کلسترول از بیماری قلبی پیشگیری کنیم
  • راه عجیب دفع سنگ کلیه و 7 چیزی که در مورد سنگ کلیه نمی دانید
  • راه حل هایی برای رفع میگرن در شکم
  • بی خوابی مزمن و کاهش بینایی
  • ابزاری که به یک فرد مسن و تنها کمک میکند
  • انواع سر درد و بیماری های ناشی از آنها
  • مهمترین دستاوردهای حوزه آموزش پزشکی
  • محبوبترین ها

  • راهکارهای جالب برای طولانی شدن عمر
  • تسهیل پرداخت ارز دانشجویی و تشکر وزارت بهداشت
  • افزایش مشکلات مربوط به عضلات و اسکلت بدن
  • سندروم راپونزل یا وسواس موخوری
  • به سکته مغزی بدرود بگویید
  • ارتباط خواب ظهرگاهی با تقویت حافظه
  • روش کوچک شدن تومورهای سرطانی در کبد
  • یوشینوری اوسومی جایزه نوبل پزشکی را صید خود کرد
  • رپورتاژ

  • بهترین راه حل برای افراد پرمشغله جهت تناسب اندام
  • پروتز و طراحی لبخند تخصصی دکتر شعبان پور
  • جراحی، زیبایی و لیزر دکتر مردانی
  • کمک به بهبود هضم و افزایش ایمنی
  • کرم های موثر و طبیعی شرکت ایده آرای پیشگام
  • ارکید
    دندانپزشکی دکترسلام
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x