افرادی که به دلایلی، مجبور به انجام جراحی قلب می شوند، در صورت چاقی و داشتن اضافه وزن، سریع بهبود پیدا نمی کنند و باید مدت زمان بیشتری را تحت مراقبت پزشکی باشند. ولی افراد لاغر بعد از این عمل جراحی، خیلی سریع تر بهبود پیدا می کنند. با ما همراه باشید.

نتایج مطالعات جدید نشان می‌دهد که افراد چاق که تحت عمل جراحی قلب قرار گرفته‌اند زمان بیشتری تحت مراقبت‌های درمانی قرار می‌گیرند و دوره بهبود‌‌شان در مقایسه با افراد لاغر طولانی‌تر است.
به گزارش مهر، محققان داده‌های حدود ۵۴۰۰ بیمار را که بین سال‌های ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۳ تحت عمل جراحی قرار گرفته بودند بررسی کردند. از بین این تعداد افراد ۳۶ درصدشان چاق بودند. این مطالعه نشان داد بعد از عمل جراحی قلب، بیماران چاق 4برابر دیگران‌‌ به ماندن در ICU نیاز داشتند، 3برابر به ‌تهویه مکانیکی ‌‌نیاز داشتند و 3برابر بیشتر مجددا در ICU بستری شدند. بیماران چاق همچنین‌ ‌مدت ‌بیشتری در بیمارستان بستری بودند و به احتمال بیشتر با پرستار خانگی از بیمارستان ترخیص می‌شدند.
«براندون رزوال» سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: چاقی معضلی روبه رشد است که به حد اپیدمی رسیده است. ما در این مطالعه مشاهده کردیم که هرچقدر بیماران چاق‌تر باشند منابع بیمارستانی موردنیاز برای آنها بعد از عمل جراحی قلب هم افزایش خواهد یافت. وی در ادامه تاکید می‌کند که چاقی ممکن است روند بهبود بعد از عمل جراحی قلب را مشکل کند. به گفته وی، این مطالعه در حال تحقیق روی مولکول‌های خاصی در خون موسوم به نشانگرهای زیستی است که ممکن است به پزشکان کمک کند مدت دوره ‌بهبودی بیماران چاق بعد از جراحی قلب را پیش‌بینی کنند.

پرورش مینی‌ مغز برای ترمیم مغز بیماران آلزایمر

دانشمندان دانشگاه آستون انگلیس مغزهای انسانی ریزی را در آزمایشگاه رشد داده‌اند و مدعی‌اند روزی می‌توان از آنها در ترمیم آسیب‌های ناشی از بیماری آلزایمر به مغز استفاده کرد.
به گزارش ایسنا، این اندام‌های مینیاتوری از سلول‌های پوست انسان تولید شده‌اند. تیم علمی سلول‌های پوست را طی فرایندی به شکل نورون‌ها در می‌آورد و سپس این نورون‌ها را با استفاده از چاپ سه‌بعدی به شکل خوشه‌هایی متحول می‌کند، به طوری که خوشه‌ها ساختار مغز را تقلید می‌کنند. محققان به دنبال استفاده از این مینی‌مغزها به عنوان مدل‌هایی برای آزمایش درمان‌های جدید یا مشاهده پیشرفت بیماری‌های زوال عقل هستند. با این حال، آنها معتقدند شاید بتوان روزی بافت مغزی جدیدی را رشد داد و بتوان آن را به نواحی آسیب‌دیده مغز پیوند زد. گرچه این کار هیچ‌گاه خاطرات قدیمی را برنمی‌گرداند، اما ممکن است زوال بیشتر مغز را متوقف و امکان شکل‌گیری خاطرات جدید را فراهم کند.

ostani.hamshahrilinks