دوران بارداری نیازمند رعایت مراقبت های بسیاری برای حفظ سلامت مادر و جنین است. یکی از مشکلاتی که ممکن است در دوران بارداری برای مادران ایجاد شود، ابتلا به فشار خون بالاست. مطالعات نشان می دهد، فشار خون بالا در دوران بارداری احتمال بروز بیماری های قلبی و فشار خون را در سال‌های بعدی افزایش می‌دهد.

محققان با بررسی 146 هزار و 748 زن از اوایل دوران بارداری و حدود چهار سال بعد دریافتند فشار خون بالا در دوران باردای در سال‌های بعد عوارضی مانند بیماری های قلبی و فشار خون به دنبال دارد.
این مطالعه نشان می‌دهد پرفشاری خون در دوران بارداری احتمال ابتلا به بیماری های قلبی را در سال‌های بعدی 2.2 برابر افزایش می‌دهد و احتمال فشار خون بالا در این افراد 5.6 برابر زنانی است که در دوران بارداری فشار خون طبیعی دارند.
محققان، کنترل فشار خون و مدیریت عوامل خطر بیماری های قلبی برای زنانی که در دوران بارداری فشار خون بالایی دارند را ضروری می‌دانند.
فشار خون نیرویی است که توسط جریان خون به دیواره رگ ها وارد می شود تا خون در سراسر رگ ها و بدن جریان یابد. اگر این نیرو افزایش پیدا کند و در طول زمان ثابت باقی بماند، بدن با مشکلات زیادی روبرو می شود.
مهمترین روش برای کاهش فشار خون، کاهش مصرف نمک (سدیم) است. بهترین زمان اندازه گیری فشار خون صبح است
نتایج این مطالعه در نشریه Paediatric & Perinatal Epidemiology منتشر شده است.
مترجم: سپیده کاشانی** انتشار: گلشن.

منبع: ایرنا