گلزار/ساختمان پزشکان
دکتر منیره تهرانی
جراح- دندانپزشک زیبایی
کلینیک دکتر شادآلویی/ساختمان پزشکان
کلینیک دکتر شادآلویی
متخصص ارتودنسی _ زیبایی و دندان
کلینیک دندان پزشکی دکتر مرضیه مظفری/ ساختمان پزشکان
دکتر مرضیه مظفری
دندان پزشک ( ونیر کامپوزیت، لمینیت سرامیکی، روکش های تمام سرامیکی و ...)
دکتر فلاح/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی دکتر فلاح
دندانپزشک
دکتر ترنگ آقا بیگی/ ساختمان پزشکان
دکتر ترنگ آقا بیگی
دندانپزشک
دکتر مجید نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی
دکتر فراهانی/ ساختمان پزشکان
دکتر مهدی فراهانی
متخصص جراحی
دکتر شاهین کریمیان
دکتر شاهین کریمیان
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر وحید عارفی ( ساختمان پزشکان)
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری‌های لثه(پریودانتیکس)
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک جوان
کلینیک جوان
پوست، زیبایی و لیزر
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق‌تخصصی آندوسکوپی و کولونوسکوپی
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
دکتر محمد علی بیات شهبازی/ ساختمان پزشکان
دکتر محمد علی بیات شهبازی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر فلاح/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی دکتر فلاح
دندانپزشک
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر شاهین کریمیان
دکتر شاهین کریمیان
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر احمدی لاریجانی/ساختمان پزشکان
دکتر احمدی لاریجانی
دندان پزشک
دکتر علی میقانی /ساختمان پزشکان
دکتر علی میقانی
بورد تخصصی گوش و حلق و بینی و جراحی سر و گردن
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
گلزار/ساختمان پزشکان
دکتر منیره تهرانی
جراح- دندانپزشک زیبایی
دکتر ترنگ آقا بیگی/ ساختمان پزشکان
دکتر ترنگ آقا بیگی
دندانپزشک
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر مجید نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی
دکتر خرازی
دکتر محمدرضا خرازی
کلینیک کاشت مو و ابرو
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
دکتر محمد علی بیات شهبازی/ ساختمان پزشکان
دکتر محمد علی بیات شهبازی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق‌تخصصی آندوسکوپی و کولونوسکوپی
کلینیک دکتر شادآلویی/ساختمان پزشکان
کلینیک دکتر شادآلویی
متخصص ارتودنسی _ زیبایی و دندان
کلینیک دندان پزشکی دکتر مرضیه مظفری/ ساختمان پزشکان
دکتر مرضیه مظفری
دندان پزشک ( ونیر کامپوزیت، لمینیت سرامیکی، روکش های تمام سرامیکی و ...)
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
کلینیک جوان
کلینیک جوان
پوست، زیبایی و لیزر
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دندانپزشکی هیراد/ساختمان پزشکان
دندانپزشکی هیراد
ارائه کلیه خدمات دندانپزشکی(ایمپلنت، لمینیت،عصب‌کشی و....)
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر وحید عارفی ( ساختمان پزشکان)
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری‌های لثه(پریودانتیکس)
دکتر فراهانی/ ساختمان پزشکان
دکتر مهدی فراهانی
متخصص جراحی
دندانپزشکی زیبایی دکتر نظری
دندانپزشکی دکتر داوود سید نظری
جراح- دندانپزشک ترمیمی،زیبایی، ایمپلنتولوژیست

کره

برخی از مواد غذایی است که مصرف کردن آن ها بر سلامت مغز تاثیر می گذارد و به نوعی سلامت مغز را در خطر قرار می دهد. در این مقاله از دکتر سلام مواد غذایی که سلامت مغز را به خطر می اندازند را آماده کرده ایم. توصیه ما این است که حتما این بخش را مطالعه کنید و از دست ندهید. با ما همراه شوید.

اضافه کردن مواد مغذی به رژیم غذایی تنها بخشی از راهی است که به شما کمک می‌کند تا تندرست و قوی بمانید. اما توجه داشته باشید، برخی از مواد غذایی که مصرف می‌کنید، می‌توانند روی مغزتان تاثیر نامطلوبی ایجاد کرده که به مرور زمان خطر ابتلا به آلزایمر را افزایش دهند. اکنون این سوال پیش می‌آید که برای کاهش ابتلا به بیماری‌های که با مغز انسان در ارتباط هستند چه باید کرد؟ یکی از اصولی ترین روش ها برای رهایی از چنین بیماری‌هایی پیروی از یکسری رژیم غذایی مناسب و مغذی است. شما با کمی تحقیق درباره انواع غذاهای مصرفی خود می‌توانید به این نتیجه برسید که کدام غذاها را باید مصرف کنید و از مصرف کدام نوع، باید صرف نظر کنید. ما در این مطلب شما را با شش نوع مواد غذایی که باعث زوال و در خطر افتادن سلامت مغز می‌شوند، آشنا می‌کنیم. شما می‌توانید با مصرف برخی مواد غذایی سلامت مغز خود را تضمین کرده و با مصرف انواع دیگر که در ادامه با آنها آشنا می‌شوید، سلامت مغز خود را به خطر بیاندازید.

۱. کره و استیک مارگارین

به نظر می‌رسد شواهد دال بر اثر چربی اشباع بر روی کاهش عملکرد شناختی، حافظه کوتاه مدت و بلند مدت مغز است. شما می‌توانید به جای استفاده از کره و استیک مارگارین از روغن زیتون استفاده کنید، زیرا رژیم غذایی غنی از اسیدهای چرب و غیر اشباع (و غیر اشباع شده) خطر ابتلا به زوال مغز را کاهش می‌دهد. تحقیقات در این باره نشان می‌دهد که جایگزینی بخشی از چربی‌های اشباع شده در رژیم غذایی شما با چربی‌های گیاهی و دانه‌های روغنی، ممکن است خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را نیز کاهش دهد.

۲. گوشت قرمز

دو عامل که به نظر می‌رسد نقش مهمی در ایجاد تجمع پلاک‌ها در مغز دارند، آسیب‌های اکسیداتیو توسط رادیکال‌های آزاد و التهاب است. کاهش مصرف گوشت گاو، گوشت گوسفند و گوشت‌های فرآوری شده، به خصوص از نوع پر چرب آنها مانند سالامی، سوسیس و کالباس، می‌تواند به شما کمک کند تا از زوال مغز فاصله بگیرید. توجه داشته باشید این گونه مواد، غنی از چربی اشباع هستند که باعث ایجاد التهاب در مغز نیز می‌شوند، برای اینکه به التهاب مغزی دچار نشوید، لازم است مصرف این گونه مواد را کاهش داده تا سلامت مغزتان تضمین شود.

۳. پنیر

پنیر منبع متمرکزی از چربی‌های اشباع شده است، توجه داشته باشید لبنیات با چربی بالا باید کم مصرف شوند، زیرا باعث ایجاد التهاب در مغز می‌شود. در ضمن رژیم های غذایی با چربی بالا باعث التهاب در قسمت‌های دیگر بدن نیز می‌شود و همچنین به ناحیه هیپوتالاموس مغز که وظایف متعددی از جمله تنظیم وزن بدن را بر عهده دارد، نیز آسیب می‌رساند.

۴. فست فودها

فست فود

غذاهای سرخ شده تجاری (فست فودها) دارای مقادیر زیادی چربی اشباع و چربی ترانس هستند که می‌توانند موجب التهاب شوند. مطالعات نشان می‌دهد غذاهایی که خیلی سریع آماده مصرف می‌شوند مثل مواد سرخ کردنی، عواقب عجیب غریبی در بدن ایجاد می‌کنند. از جمله کاهش صبر و تحمل، اینگونه غذاها باعث می‌شوند که شما خیلی سریع آنها را مصرف کنید، همین تند مصرف کردن غذا خودش باعث مشکلات بزرگی از جمله تجمع قند در بدن می‌شود، که به مرور زمان احتمال ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد.

۵. شیرینی پخته شده و آب‌‎نبات

محصولات پخته شده با روغن‌های گیاهی هیدروژنه شده منابع چربی ترانس بالایی هستند که می‌توانند سلامت شما را تهدید کنند. اما رژیم‌های غذایی که دارای چربی، قند و ترانس چرب پایینی هستند، می‌توانند به کاهش التهاب و کاهش خطر ابتلا به زوال عقل کمک کند. همانطور که می‌دانید شیرینی جات می‌توانند تناسب اندامتان را بهم بزنند و باعث چاقی شوند. بنابراین مصرف مواد شیرن نباید از حد اعتدال خود خارج شود، زیرا مصرف زیاد آن علاوه بر اینکه سلامتی شما را تهدید می‌کند، باعث چاقی نیز می‌شود.

۶. غذاهای سرخ شده

همه ما می‌دانیم که اکثر مواد سرخ شدنی در روغن‌های گیاهی هیدروژنه سرخ می‌شوند، این گونه چربی‌ها می‌توانند کلسترول خون را افزایش دهند و احتمال ابتلا به بیماری قلبی و سکته را افزایش دهند. از دیگر معایب غذاهای سرخ شده این است که اینگونه غذاها در هنگام سرخ شدن ، مواد مغذی خود را از دست می‌دهند و همچنین شما را در معرض ابتلا به آلزایمر و سایر شرایط التهابی قرار می‌دهند.

منبع: راهنمای سفر من

5 1000
ارسال شده در 30 مرداد 1396 توسط با موضوع تغذیه
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام) است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی