کبد را می توان اندام تصفیه گر بدن دانست. یکی از بزرگترین اختلالاتی که سلامت بدن را تهدید می کند ابتلا به کبد چرب است. علل ابتلا به کبد چرب متفاوتند؛ از جمله دلایلی که موجب بروز کبد چرب می شوند تغدیه و سبک زندگی را می توان نام برد. در این مطلب قصد بررسی علل و روش های درمان کبد چرب را داریم. در ادامه با دکتر سلام همراه باشید.

آلودگی محیط و مواد غذایی حاوی سموم عامل مسمومیت کبدی هستند، اما با برخی روش‌ها می‌توان کبد را سم زدایی کرد.

مواد شیمیایی و آفت‌کش‌ها در محیط زیست ما وجود دارند و با مصرف مواد غذایی حاوی سموم، کبد به‌مرور زمان غرق در مسمومیت می‌شود.

مسمومیت کبد معمولا با سردرد، سوءهاضمه، نفخ‌شکم، افزایش‌وزن، لکه‌های کبدی، سوزش سردل و مشکلات کیسه صفرا همراه است، با این حال لیستی از غذاهای گیاهی وجود دارد که مصرف روزانه آنها به سم‌زدایی کبد کمک می‌کند.

آووکادو غنی از گلوتاتیون و مطالعات نشان داده است که خوردن یک تا دو عدد از آن در هفته آسیب‌های کبدی را از بین می برد.

چای ‌سبز حاوی کاتچین آنتی‌اکسیدانی گیاهی است که منجر به از بین بردن تجمع چربی در کبد می‌شود و عملکرد کبد را تقویت می‌کند.

آرتیشو یا همان کنگرفرنگی باعث تحریک ترشح صفرا می‌شود و به این ترتیب به‌دفع توکسین‌ها یا همان سموم انباشته شده در کبد کمک می‌کند.

مخلوط یک قاشق غذاخوری روغن‌ زیتون و یک قاشق غذاخوری آبلیمو با معده خالی قبل از صبحانه توصیه می‌شود، روغن‌زیتون توانایی تنظیم کار سلول های کبد برای سرعت بخشیدن به سوخت‌وساز بدن را دارد.

گریپ فروت شامل ترکیباتی است که در ساخت آنزیم‌های موثر در سم‌زدایی کبد کمک ‌کننده هستند.

هویج حاوی گلوتاتیون است؛ پروتئینی که به سم‌زدایی کبد کمک می‌کند.

گردو به سم زدایی کبد کمک می‌کند و به‌ویژه برای حذف آمونیاک از بدن موثر است.

 

منبع: اصفهان زیبا