آیا تا به حال برای شما پیش آمده فردی را در خیابان ببینید که قبلا هم جایی او را دیده اید، اما هرچه فکر می کنید به یاد نمی آورید او کیست و شما قبلا کجا با او ملاقات کرده اید. شما ممکن است روزها فکرتان درگیر این موضوع باشد اما نتوانید تمرکز کنید.

همسایه جدید خودش را به شما معرفی کرده اما حتی اسمش را به یاد ندارید؟ شناسنامه‌تان را در جایی گذاشته‌اید اما به یاد نمی‌آورید کجا؟ فردی در خیابان با شما سلام و احوالپرسی می‌کند اما به یاد نمی‌آورید او کیست. با افزایش سن نگرانی ازاینکه سرآغازی برای ابتلا به بیماری آلزایمر باشد افزایش می‌یابد.

دکتر عزیز عاشوری در این باره می گوید: اگرچه مغز مه آلود به عنوان یک بیماری و شرایط پزشکی شناخته نمی‌شود اما معمولاً اصطلاحی است که مردم برای توصیف تلاش‌ برای به خاطر آوردن چیزی است که نمی‌توانید روی آن متمرکز شوید.
وی با اشاره به اینکه تجربه‌ این شرایط به ویژه در دوران نوجوانی و جوانی، در نتیجه هراس از ابتلا به آلزایمر می‌تواند عذاب آور باشد می گوید: اما اگر ابهام شکل گرفته در شما نشانه‌ای از زوال عقل نیست چه چیز دیگری می تواند باشد ؟ دلایل آن می‌تواند مواردی مثل: خواب ناکافی، استرس که عملکرد جسمانی و روانی را مختل می‌کند، افزایش سن، مصرف داروی جدید، مسائل هورمونی و کار کشیدن بیش از اندازه از مغز باشد.

عاشوری تاکید می کند: برخی مکمل ها وجود دارند که به برطرف شدن مشکل مغز مه آلود و عملکرد صحیح آن کمک می کنند مانند ورزش ،سبک زندگی شاد، رژیم غذایی سالم و استراحت از جمله این مکمل ها هستند.
مغز مه آلود می‌تواند نشانه‌ای از برخی بیماری ما مانند خستگی مزمن، لوپوس، ام اس و افسردگی باشد اگر مسائل شناختی را تجربه می‌کنید که به خواب، استرس یا موضوعات دیگر مرتبط نیستند، باید مراجعه بر پزشک را در اولویت کارهایتان قرار دهید.

خبرنگار : اکرم جدیدی ممتاز

منبع: ایسکا نیوز