کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر آزاده آقازاده
دکتر آزاده آقازاده
ماموگرافی، سونوگرافی دیجیتال
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص گوارش و كبد و آندوسكوپی
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
جراحى زيبايى بينى ( رينوپلاستى)
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست

 

مواد غذایی سرخ شده فواید خوردن چربی عوارض خوردن چربی بیماری قلبی

غذاهای سوخاری طرفداران بسیاری دارند و عده ی زیادی از افراد به خوردن این قبیل غذاها عادت دارند. هرچند این غذاها مضرات بسیاری دارند، با این وجود بهتر است از حرارت ملایم و مدت زمان کوتاه برای سرخ کردن مواد غذایی استفاده شود.

مصطفی نچواک با اشاره به اینکه چربى ها از مهمترین اجزای سلولی هستند گفت: چربی ها باعث جذب ویتامین های مورد نیاز بدن، شرکت در ساختار هورمون ها و سیستم عصبی می شوند.

وی با بیان اینکه چربی ها محافظ پروتئین های بدن هستند گفت: قطع مصرف چربی در رژیم غذایی موجب استفاده از پروتئین ها برای تولید انرژی می شود که نتایج نامطلوبی برای بدن خواهد داشت.

نچواک با اشاره به اینکه مصرف چربی ها در جذب ویتامین های A، D و K نقش مهمی دارند گفت: افرادی که سعی در رژیم گرفتن دارند نباید چربی ها را از سبد غذایی خود حذف کنند و  30 درصد از انرژی روزانه باید از مصرف چربی و روغن ها تامین شود.

وی چربی های ترانس را خطرناک ترین نوع چربی برای بدن دانست و بیان کرد: این نوع چربی در موادی از جمله روغن گیاهی جامد، غذای های آماده و سرخ شده و روغن های قنادی وجود دارند.

نچواک با بیان اینکه سلول ها مهم ترین سازنده های روغن پالم در بدن هستند گفت: مصرف بیش از حد چربی و روغن موجب ذخیره ی آن به صورت روغن پالم می شود.

مواد غذایی سرخ شده فواید خوردن چربی عوارض خوردن چربی بیماری قلبی

این متخصص تغذیه ابتلا به بیماری های قلبی عروقی و سرطان را از مهمترین خطرات مصرف بیش از حد چربی ها و همچنین روغن پالم عنوان کرد و گفت: همانطور که مصرف زیاد چربی ها خطرات زیادی را به دنبال دارند، دریافت چربی ها به میزان کمتر از نیاز بدن عوارضی همچون ریزش موها را به دنبال دارد.

نچواک با بیان اینکه روغن های سرخ کردنی بهترین نوع روغن برای سرخ کردن هستند افزود: از روغن های مخصوص پخت و پز نباید برای سرخ کردن استفاده شود.

وی روغن های کانولا(کلزا)، کنجد و زیتون را از بهترین روغن ها برای پخت و پز عنوان کرد وگفت: این روغن ها سرشار از چربی های امگا 3 و امگا 6 میباشند و جایگزین های مناسبی برای روغن های جامد هستند.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

5 1000
ارسال شده در 10 شهریور 1396 توسط با موضوع تغذیه
ارکید
دندانپزشکی دکترسلام
تلگرام دکتر سلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x