هندی ها

مردم کشور هند، جزو مردمانی می باشند که دارای اندام لاغر هستند و همیشه تناسب اندام دارند. در این مقاله از دکتر سلام به رازهای لاغر ماندن هندی ها پرداخته ایم. کسانی که می خواهند همیشه تناسب اندام داشته باشند، توصیه می کنیم که حتما این مقاله را مطالعه کنند و از دست ندهند. با ما همراه شوید.

چرا هندی‌ها لاغرند؟

غذاهای هندی تحت‌تاثیر فرهنگ‌های مختلف دیگر کشورها مانند مغولستان، پرتغال و حتی انگلستان است، در نتیجه آشپزی متنوع و غنی محسوب می‌شود. آشپزی در این کشور به‌دلیل مصرف ادویه‌های مختلف و مصرف نکردن گوشت گاو به‌دلیل قداست آن در مذهب هندو شهرت خاصی دارد.

همچنین گفته می‌شود کسی که در هند متولد می‌شود، قدرت تشخیص مزه‌های بیشتری نسبت به مردم کشوری غربی دارد. لبنیات در تغذیه مردم این کشور جایی ندارد و معمولا کره حیوانی و ماست مایع پرطرفدار است.

از جمله خوراکی‌هایی که هرگز از غذاهای هندی حذف نمی‌شود باید به برنج، مرغ و گوشت بره اشاره کرد. غذاهای گیاهی فراوانی نیز در فرهنگ این کشور وجود دارد زیرا بسیاری از مردم معتقد به «دوری از خشونت» هستند و هیچ نوع گوشتی مصرف نمی‌کنند.

نکات 7 گانه هندی ها برای لاغر شدن

_ مخلوط نکردن کربوهیدرات‌ها و پروتئین‌ها

_ انتخاب مواد غذایی سالم و مفید؛ کیفیت مهم‌تر از کمیت

_ مصرف برنج قهوه‌ای و سبزیجات

_ استفاده از میوه‌های تازه، به‌خصوص مرکبات

_ توجه به 3 وعده غذایی همراه با مقداری ماست بدون چربی یا یک میوه در صورت گرسنگی به‌عنوان میان‌وعده

_ جویدن 100 مرتبه‌ای هر لقمه برای هضم بهتر

_ نوشیدن روزانه 2 لیتر آب و چای سبز

رازهای لاغری در هند

رژیم غذایی

بخور نخورهای رژیم هندی

ارتباط قوی بین نوع خوراکی‌های مصرفی در هند؛ این کشور یکی از بزرگ‌ترین و پرجمعیت‌ترین کشورهای دنیا با نوع طب جایگزین و کاهش وزن است. این اهمیت از آنجا ناشی می‌شود که هر خوراکی در آن واحد دارو است و احساس مقاومت و سلامت ایجاد می‌کند. همان‌طور که اشاره شد، غذاهای هندی حاوی مقدار زیادی ادویه (زیره، هل سبز، کاری و…) هستند که بدن را تحریک می‌کنند، دمای بدن را افزایش می‌دهند و به کاهش وزن کمک می‌کنند. به همین دلیل است که غذاهای هندی موجب سوخت‌وساز چربی می‌شوند. در طب باستانی هند با توجه به وضعیت جسمانی افراد توصیه‌های متفاوت غذایی وجود دارد. توجه به این ویژگی‌ها موجب تامین نیاز غذایی، پیشگیری از بیماری و به‌خصوص کاهش وزن می‌شود.

• به افرادی با استخوان‌بندی درشت که احساس گرسنگی مداوم و هضم غذایی نامنظمی دارند، توصیه می‌شود غذاهایی «سنگین‌تر» مانند سوپ، غذاهای سس‌دار یا انواع خمیرها را با سس میل کنند.

• افرادی با استخوان‌بندی متوسط که از گرسنگی و تشنگی شدید رنج می‌برند، در صورت غذا نخوردن به‌موقع، احساس بدی پیدا می‌کنند و تمایل به پرخوری دارند. خوراکی‌های توصیه‌شده برای آنها سالادها و نوشیدنی‌های خنک است. آنها نباید غذاهای حاوی گوشت یا ماهی بخورند.

• افراد تنومند چاق که هضم غذایی کند و اشتهای متوسطی دارند باید از لبنیات، دسرها و چربی‌ها پرهیز کنند و مصرف بیشتر میوه‌ها و سبزیجات، به‌خصوص هویج، کدو مسما، کرفس، کلم و کاهو را در برنامه غذایی خود بگنجانند.

• برگ‌های زردچوبه نیز برای آنها بسیار با اهمیت است. برگ‌های این گیاه بی‌نظیر، رنگ سبز تیره دارد و در تهیه سس‌ها و سالادهای خام و پخته مصرف می‌شود. این برگ‌ها به عملکرد مطلوب معده و روده‌ها کمک می‌کند و در حفظ تناسب اندام یا کاهش اضافه‌وزن موثر است. به علاوه، خواص دارویی نیز دارد و می‌تواند اسهال، اسهال خونی و دیابت را بهبود بخشد.

• گشنیز هم در رژیم هندی پرمصرف است. این گیاه معطر که هم‌خانواده جعفری و کرفس است، قدرت ادرارآوری بالایی دارد که در دفع مایعات، مواد سمی و چربی از طریق ادرار موثر است. در طب سنتی، از گشنیز برای کاهش گاز معده، التهابات شکمی و تصفیه خون نیز استفاده می‌شود.

• دال هم میان هندی‌ها طرفداران فراوانی دارد. این غذای سنتی هند از نوعی نخود، عدس و لوبیا تهیه می‌شود. دال منبع غنی از پروتئین‌هاست، احساس سیری بسیار بالایی دارد و هضمش به کندی انجام می‌شود، در نتیجه احساس گرسنگی بین‌ وعده‌های غذایی کاهش می‌یابد. به علاوه در کنترل وزن نیز تاثیر دارد.

• چاشنی‌ها و سبزیجات میان هندی‌ها جایگاه ویژه‌ای دارند. مردم هند به‌دلیل گرمای محیط تمایل زیادی به مصرف خوراکی‌های تازه و سبزیجات دارند. ماست همراه با سبزیجات، میوه و ادویه، چات (سالاد سبزیجات خام با
لیمو و ادویه) و پاکوره (غذایی فوری از گلوله‌های آرد نخود همراه با سبزیجات) نمونه‌هایی از انتخاب خوب غذایی در تابستان، به‌خصوص در دوران رژیم لاغری هندی است.

• هندی‌ها برای نوشیدن روزانه 2 لیتر آب، تامین رطوبت بدن و کاهش اشتها که معمولا به‌دلیل تشنگی است، علاوه بر آب دیگر نوشیدنی‌ها مانند چای معطر، ماست رقیق، لیموناد و آب نارگیل می‌نوشند.

منبع: سیمرغ