مشاوره زیبایی
دکتر وحید عارفی ( ساختمان پزشکان)
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری‌های لثه(پریودانتیکس)
دکتر ادیب
دکتر محمود ادیب
جراح دندانپزشک ایمپلنتولوژیست
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
دکتر کمالی
دکتر کمالی
پوست مو و زیبایی
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر شبنم شادابی/ساختمان پزشکان
دکتر شبنم شادابی
متخصص جراحی پلاستیک بینی و صورت
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر علی میقانی /ساختمان پزشکان
دکتر علی میقانی
بورد تخصصی گوش و حلق و بینی و جراحی سر و گردن
دکتر زهره سادات نوروززاده/ساختمان پزشکان
دکتر زهره سادات نوروززاده
جراح دندانپزشک
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
گلزار/ساختمان پزشکان
دکتر منیره تهرانی
جراح- دندانپزشک زیبایی
دکتر آرین دخت آزادمنش/ ساختمان پزشکان
دکتر آرین‌دخت آزادمنش
جراح دندان پزشک
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر ترنگ آقا بیگی/ ساختمان پزشکان
دکتر ترنگ آقا بیگی
دندانپزشک
دکتر علی میقانی /ساختمان پزشکان
دکتر علی میقانی
بورد تخصصی گوش و حلق و بینی و جراحی سر و گردن
کلینیک دکتر شادآلویی/ساختمان پزشکان
کلینیک دکتر شادآلویی
متخصص ارتودنسی _ زیبایی و دندان
دکتر محمد علی بیات شهبازی/ ساختمان پزشکان
دکتر محمد علی بیات شهبازی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر ادیب
دکتر محمود ادیب
جراح دندانپزشک ایمپلنتولوژیست
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر وحید عارفی ( ساختمان پزشکان)
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری‌های لثه(پریودانتیکس)
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر شبنم شادابی/ساختمان پزشکان
دکتر شبنم شادابی
متخصص جراحی پلاستیک بینی و صورت
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
دکتر زهره سادات نوروززاده/ساختمان پزشکان
دکتر زهره سادات نوروززاده
جراح دندانپزشک
دکتر آرین دخت آزادمنش/ ساختمان پزشکان
دکتر آرین‌دخت آزادمنش
جراح دندان پزشک
گلزار/ساختمان پزشکان
دکتر منیره تهرانی
جراح- دندانپزشک زیبایی
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان

خانه داری را می توان گل سر سبد تمام هنرهای هر کدبانویی دانست. اصولا خانه داری یک واژه کلی است و شامل اعمال مختلفی می شود; از پرورش و مدیریت امور فرزندان و اعضای خانواده گرفته تا مدیریت منزل و … در این مطلب قصد داریم تا شما را با روش هایی طلایی در آشپزی آشنا کنیم با دکتر سلام همراه باشید.آماده‌سازی وعده‌های غذایی ظاهرا کار پیچیده‌ای نیست، اما اشتباهات رایجی در این زمینه وجود دارند که هم کیفیت غذا را پایین می‌آورندد و هم لذت بردن از غذا را کمتر می‌کنند. بسیاری از افراد فکر می‌کنند که مرتکب این اشتباهات نمی‌شوند، اما واقعیت چیز دیگری را نشان می‌دهد.

بعضی از غذاها برای این‌ که به بهترین حالت خودشان برسند، باید مدتی در یخچال باقی بمانند. برای مثال، انواعع سوپ‌ها یا خورش‌ها در روز دوم یا سوم پس از پخت، طعم بهتری نسبت به روز اول به خودشان می‌گیرند. غلات سبوس‌دار، سبزی‌های بخارپز یا تف‌داده‌شده و لوبیاها نیز تا چندین روز تازه می‌مانند. با این‌حال، همه مواد غذایی و در همه حالت‌های آماده‌سازی دارای چنین قابلیتی نیستند.

سبزی‌های نرم‌تر و برگ‌دار باید تازه مصرف شوند، چون در صورت کهنه شدن سریعا حالت خیس و غیرقابل خوردن پیدا می‌کنند. اگر این مواد غذایی را در فریزر نگهداری می‌کنید، باید از هر گونه رطوبت دور بمانند. سبزی‌های نرم و برگ‌دار باید پس از شستن کاملا خشک شوند و تا آخرین لحظه قبل از مصرف هم چیزی به آن‌ها اضافه نشود.

عدم تعادل در روند آماده‌سازی غذا

هیچ کاری بدتر از این نیست که یک هفته فقط از غلات سبوس‌دار یا فقط از انواع سبزی‌ها به‌عنوان غذا استفاده کنید. درواقع، یک وعدهه غذایی کامل باید از همه ترکیبات غذایی اصلی تشکیل شده باشد، نه فقط از یک یا دو مورد از آن‌ها. پس همه وعده‌های غذایی شما باید حاوی این گروه‌های غذایی اصلی باشند: پروتئین بدون چربی، کربوهیدرات‌های پیچیده و چربی‌های سالم. غلات سبوس‌دار و انواع سبزی‌ها یا میوه‌ها نیز باید در کنار همین ترکیبات غذایی استفاده شوند.

انتخاب مقادیر نامناسب از مواد غذایی

افرادی که مقادیر لازم برای تهیه غذاها را به‌طور تصادفی و شانسی انتخاب می‌کنند، از چند جنبه به خودشان آسیب می‌رسانند و رژیم غذایی خودشان را دچار آشفتگی می‌کنند. در واقع، ‌این افراد نمی‌دانند که هر کدام از مواد غذایی اولیه تا کدام روز از هفته به پایان می‌رسند. بدتر آن‌که میزان زیادی از غذایی که آنان آماده می‌کنند، بدون استفاده باقی می‌ماند و تا هفته بعد همچنان درون یخچال نگهداری می‌شود.

بنابراین، برای هر هفته خودتان برنامه‌ریزی داشته باشید و مواد غذایی اولیه را براساس نیازهای متناسب با هفته تهیه کنید. شما تقریباا برای هر وعده غذایی به ۱۱۵ گرم پروتئین بدون چربی، یک فنجان سبزی و نصف فنجان غلات سبوس‌دار یا کربوهیدرات نشاسته‌ای نیاز دارید. با در نظر گرفتن این مقادیر، می‌توانید تعداد وعده‌های غذایی هر هفته و مواد غذایی مورد نیازتان را به‌خوبی تخمین بزنید.

نداشتن ظرف‌های نگهدارنده مناسب

ظرف‌های نگهدارنده بزرگی که چندین وعده غذایی درون‌شان جا می‌گیرند، در نوع خودشان مفید هستند. با این‌حال، ظرف‌های نگهدارنده کوچک‌تری که متناسب با یک یا دو وعده غذایی طراحی شده‌اند، زندگی شما را واقعا راحت‌تر می‌کنند. این ظرف‌ها، وزن کمی دارند و به‌طور خودکار فقط برای یک یا دو وعده غذایی جا دارند. به‌علاوه، فرآیند یخ‌زدن و یخ‌زدایی این ظرف‌ها نیز سریع‌تر و راحت‌تر از ظرف‌های بزرگ انجام می‌شود.

عدم استفاده درست از فریزر

ترکیباتی مانند غلات سبوس‌دار یا سبزی‌های خُردشده معمولا ۵ روز در ظروف پلاستیک و در یخچال دوام می‌آورند. با این‌حال، مواد غذاییی فاسدشدنی مانند گوشت قرمز، ماهی و مرغ باید در فریزر نگهداری شوند، وگرنه سریعا فاسد می‌شوند. افرادی که گوشت‌ های پخته‌شده را تا چندین روز درون یخچال نگه می‌دارند و بعد آن‌ها را می‌خورند، آسیب‌های ناگواری را به دستگاه گوارش خودشان وارد می‌کنند.

در موارد شدیدتر هم خطر مسمومیت غذایی وجود دارد که می‌تواند سلامتی فرد را تهدید کند. بنابراین، اگر قصد دارید که دیرتر از این غذاها استفاده کنید، حتما آن‌ها را داخل فریزر بگذارید.

منبع: جام نیوز

5 1000
ارسال شده در 12 شهریور 1396 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
[bws_google_captcha]

تایید کنید که ربات نیستید !!!

پیشنهاد سردبیر

  • کمک به سیاهی مو با استفاده از این روش های طبیعی
  • رژیم غذایی گیاهی برای عضله سازی
  • بررسی انواع مختلف خون دماغ و رفع هرکدام
  • محصولات بهداشتی ویژه کودکان در سفر
  • قرص آهن بخورید تا شوره سر را فراری دهید
  • رنگ کردن موها برای عید نوروز با مواد طبیعی
  • مصرف و استفاده از این وسایل باعث ایجاد بیماری می شود
  • وعده های غذایی درماه رمضان چگونه باید باشد
  • محبوبترین ها

  • مضرات فلفل برای سلامت انسان
  • پیشگیری و مقابله با کبد چرب
  • مصرف غذا باید چگونه باشد تا مریض نشویم؟
  • نکات مهم تغذیه ای که باید در تعطیلات نوروزی رعایت کنید
  • درصد مسمومیت با این خوراکی های بالاست
  • تمام عوارض میل نکردن صبحانه
  • رژیم غذایی دکتر کرمانی از بهترین انواع رژیم های غذایی
  • مراقبت از سلامت بدن با این روغن
  • رپورتاژ

  • جراحی، زیبایی و لیزر دکتر مردانی
  • بیش از آن‌چه فکر می‌کنید از دندان‌هایتان کار می‌کشید!
  • ليزر موهای زائد با الکس کوترا
  • فیزیوتراپی- راه حلی برای بهبود حرکت
  • لاپاروسکوپی
  • دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
    x