مشاوره زیبایی
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
پیرایه
پوست، مو و زیبایی
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر هادی صادق /کلینیک
دکتر پژمان هادی صادق و دکتر پریسا هادی صادق
متخصص ارتودنسی
کلینیک ره یا
دکتر امید رحمانی
پزشک پوست مو زیبایی كاسمتولوژيست از فرانسه
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
دکتر مجید نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
متخصص جراح پلاستیک و زیبایی
چشمخانه، ساختمان پزشکان
کلینیک چشمخانه
به روز ترین تجهیزات و دانش چشم پزشکی
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
متخصص گوش و حلق وبينى
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو

عوارض خوردن میوه آکی چرا نباید در مسافرت فوگو بخوریم چرا خوردن هاکارل کشنده است چرا خوردن گاو غوک خطرناک است

یکی از واجبات سفر، اطلاع داشتن از سبک غذا خوردن و غذاهای بومی آن منطقه می باشد که قصد سفر کردن به آنجا را دارید. در این مقاله از دکتر سلام غذاهایی که خوردن آن ها در مسافرت باعث مرگ می شود را آماده کرده ایم. توصیه ما این است که حتما این بخش را مطالعه کنید و از دست ندهید.

غذاهای مختلفی در برخی کشورها وجود دارند که با وجود خوشمزه بودن،سمی هستند ولی باز هم خورده می شوند.

در ادامه تعدادی غذا به شما معرفی می شود که پرهیز از آنها ضرورت دارد:

کاساو (مانیوک) محصول ریشه ای است که در آمریکای جنوبی ،آفریقا و آسیا می روید و دارای “سیانوژن گلیکوزید” است.با وجود داشتن این سَم خوردن آن مرسوم است زیرا پس از پوست کندن و جوشانده شدن سم از بین می رود اما باز هم خوردن آن خالی از ریسک نخواهد بود.

ماهی “فوگو” اگر درست تهیه نشود کشنده خواهد بود.در ژاپن سرآشپزها باید به کلاسهای آموزشی رفته تا گواهی و اجازه پخت آن را به دست آورند.

کاسو مارزو” در حقیقت پنیر فاسد و کرم زده ای است که اهالی جزیره “ساردنی” در غرب ایتالیا آن را غذای محلی خود می دانند.این پنیر در محیطی روباز گذاشته تا فاسد شود.با وجود اینکه خرید و فروش آن ممنوع شده اما هنوز مکان هایی هستند که آن را تهیه و به فروش می رسانند.

آکی” میوه ای جامائیکایی که اگر قبل از رسیدن کامل خورده شود دارای سم “هیپوگلیسین” است.

عوارض خوردن میوه آکی چرا نباید در مسافرت فوگو بخوریم چرا خوردن هاکارل کشنده است چرا خوردن گاو غوک خطرناک است

خوردن بیش از حد “بادام هندی” خام کشنده است.

گاو غوک” آفریقایی غذایی محبوب به ویژه در نامبیا که شامل ترکیباتی کشنده است.سِن این قورباغه برای خوردن بسیار مهم است.اگر جوان باشد به سرعت موجب از کارانداختن کلیه ها می شود.

بلاد کلمز“(صدف خونی) که در اقیانوس آرام ،آتلانتیک و خلیج مکزیک یافت می شود و دارای انواع ویروس و باکتری ها است که منجر به هپاتیت A ،تیفوئید(بیماری جدی عفونی) و اسهال خونی می شود.

هاکارل” غذای سنتی ایسلندی و نوعی کوسه که دارای سموم فراوان است.گوشت کوسه به مدت 6 ماه آویزان شده تا خشک شود و سموم آن خارج از بین رود.

منبع: توریسم آنلاین

5 1000
ارسال شده در 12 شهریور 1396 توسط با موضوع تغذیه
ویزیت یاب
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x