دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص گوارش و كبد و آندوسكوپی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر آزاده آقازاده
دکتر آزاده آقازاده
ماموگرافی، سونوگرافی دیجیتال
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال

کاپ کیک

غذا یکی از مواردی است که در سراسر جهان از تنوع بسیار زیادی برخورددار است. در این مقاله از دکتر سلام نحوه ی مصرف برخی از خوراکی ها را آماده کرده ایم. توصیه ما این است که حتما این مقاله را مطالعه کنید و از دست ندهید. با ما همراه شوید.

نحوه خوردن بعضی غذاها در نقاط مختلف تفاوت دارد.

در ادامه نکاتی درباره بعضی میوه و غذاها به شما معرفی می شود:

کاپ کیک: معمولا مرسوم است که روکش خامه ای و شکلاتی کاپ کیک را با گاز اول می خورند اما کاپ کیک را باید به روش زیر نوش جان کرد:

کاغذ را بازکرده،قسمت روی کاپ کیک را جدا و به صورت برعکس روی بقیه کیک قرار دهید و میل کنید.

هویج:در حالی که بیشتر سبزیجات به طور خام مفید تر است اما هویج هنگامی که پخته می شود میزان “بتاکاروتن” (ترکیب پیش ساز ویتامین A) آن بالاتر می رود.

بستنی:در مهمانی ظرف بستنی را پس از خارج کردن از فریزر به مدت 30 ثانیه زیر آب داغ گرفته ،سپس می توانید مثل نان آن را بُرش داده و میل کنید.

بستنی

بال مرغ: یکی از غذاهایی که خوردن آن همراه با کثیف کاری است، اما هنگامی که غضروف آن را خارج کنید برای سِرو نیز بهتر است.

پاستا: خوردن پاستا با قاشق در آمریکا مرسوم است اما خود ایتالیایی ها ،پاستا را فقط با چنگال می خورند.در ایتالیا هرگز پاستا را با کارد نصف نکنید آنها این حرکت را توهین می دانند.

مارچوبه نباید زیاد پخته شود زیرا تمام ویتامین C آن را می گیرد و در این مورد بُخار پز کفایت می کند.

کلم پیچ را خام مصرف کنید.

برای خوردن توت فرنگی از نی استفاده کنید و آن را با چاقو برش ندهید.

موسیر:برای پوست کندن موسیر آن را 5 تا 10 دقیقه داخل آب جوش قرار دهید ،سپس پوستش را به راحتی جدا کنید.

پرتقال:قسمت سر و پایین پرتقال را جدا کرده ،پرتقال را از یک طرف آن با چاقو برش دهید تا به مرکز آن برسید،سپس آن را از وسط باز کنید و به راحتی میل کنید.

آب سبزیجات پس از بخارپز شدن را دور نریزید و با آن سوپ تهیه کنید.

منبع: توریسم آنلاین

5 1000
ارسال شده در 13 شهریور 1396 توسط با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • با دمنوش جعفری آشنا شوید
  • زمانبندی برای یوگا و مدیتیشن
  • حقایق تغذیه ای درباره گیلاس و آلبالو
  • قند و گوشت قرمز به یک اندازه باعث چاقی میشوند
  • آیا از خواص زردچوبه باخبر هستید؟
  • نکاتی در رابطه با ارزش غذایی کباب
  • سرطانزا بودن الکل ثابت شد
  • دارچین عوارض دیابت را کاهش می دهد
  • محبوبترین ها

  • نحوه خوابیدن صحیح در هواپیما
  • بد رفتاری سالمندان اغلب باعث از دست رفتن آن ها در اورژانس می شود
  • نکات مهم برای پیشگیری از بیمارنشدن
  • کاهش اشتها با عصب گوش غیر ممکن است
  • افزایش قد با روش جدید
  • قابل توجه اقایان؛یک سری آزمایشات را حتما باید انجام دهید
  • مغز توانایی تولید گرما برای بقای جانوران را دارد
  • اخبار امیدوار کننده درمورد هپاتیت b در ایران
  • رپورتاژ

  • کلینیک تخصصى پوست مو و زيبايی دکتر بابایی
  • کلینیک تخصصی ارتودنسی و دندانپزشکی دکتر گوگانی
  • کلینیک آندوسکوپی وکولونسکوپی دکتر فرزاد فرامرزی
  • لیفت‌پلاس، آخرین تکنیک لیفت صورت، گردن و ابرو
  • ارائه خدمات ارتودنسی با استفاده از روش های نوین و پیشرفته
  • ارکید
    تلگرام دکتر سلام
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x