مشاوره زیبایی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر زهره سادات نوروززاده/ساختمان پزشکان
دکتر زهره سادات نوروززاده
جراح دندانپزشک
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
گلزار/ساختمان پزشکان
دکتر منیره تهرانی
جراح- دندانپزشک زیبایی
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
کلینیک دکتر شادآلویی/ساختمان پزشکان
کلینیک دکتر شادآلویی
متخصص ارتودنسی _ زیبایی و دندان
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر ترنگ آقا بیگی/ ساختمان پزشکان
دکتر ترنگ آقا بیگی
دندانپزشک
دکتر محمد علی بیات شهبازی/ ساختمان پزشکان
دکتر محمد علی بیات شهبازی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر ادیب
دکتر محمود ادیب
جراح دندانپزشک ایمپلنتولوژیست
دکتر شبنم شادابی/ساختمان پزشکان
دکتر شبنم شادابی
متخصص جراحی پلاستیک بینی و صورت
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
دکتر آرین دخت آزادمنش/ ساختمان پزشکان
دکتر آرین‌دخت آزادمنش
جراح دندان پزشک
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
دکتر آرین دخت آزادمنش/ ساختمان پزشکان
دکتر آرین‌دخت آزادمنش
جراح دندان پزشک
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر ادیب
دکتر محمود ادیب
جراح دندانپزشک ایمپلنتولوژیست
دکتر شبنم شادابی/ساختمان پزشکان
دکتر شبنم شادابی
متخصص جراحی پلاستیک بینی و صورت
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر علی میقانی /ساختمان پزشکان
دکتر علی میقانی
بورد تخصصی گوش و حلق و بینی و جراحی سر و گردن
دکتر محمد علی بیات شهبازی/ ساختمان پزشکان
دکتر محمد علی بیات شهبازی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر وحید عارفی ( ساختمان پزشکان)
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری‌های لثه(پریودانتیکس)
دکتر زهره سادات نوروززاده/ساختمان پزشکان
دکتر زهره سادات نوروززاده
جراح دندانپزشک
دکتر ترنگ آقا بیگی/ ساختمان پزشکان
دکتر ترنگ آقا بیگی
دندانپزشک
کلینیک دکتر شادآلویی/ساختمان پزشکان
کلینیک دکتر شادآلویی
متخصص ارتودنسی _ زیبایی و دندان
گلزار/ساختمان پزشکان
دکتر منیره تهرانی
جراح- دندانپزشک زیبایی
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت

آش دوغ ارومیه

آش دوغ ارومیه یکی از آش های بسیار خوشمزه می باشد که طرفداران زیادی برای خود دارد. این آش بسیار مقوی است و باعث تقویت قلب و رفع یبوست حاد و مزمن می شود. در این مقاله از دکتر سلام دستور تهیه آش دوغ ارومیه را آماده کرده ایم. توصیه می کنیم که حتما این مقاله را مطالعه کنید و از دست ندهید. با ما همراه شوید.

آش دوغ ارومیه از جمله غذاهای محلی بسیار خوش عطر‌و‌طعم در این خطه از کشورمان ایران می‌باشد. غذایی که در میان اهالی این شهر و گردشگران طرفداران پروپاقرص زیادی دارد.

این غذا به علت داشتن 3 نوع سبزی سرشار از خاصیت می‌باشد. همچنین، نخود موجود در این غذا، ویتامین‌هایی از جمله آهن، فسفر، سدیم، پتاسیم، نشاسته و مس را دربرمی‌گیرد. شاید باور نکنید اما مصرف این گیاه بهترین دارو برای تقویت قلب و رفع یبوست حاد و مزمن می‌باشد. همچنین، نخود عضلات اسکلتی را تقویت کرده و به همین دلیل مصرف آن به ورزشکاران اکیداٌ توصیه می‌گردد. از دیگر خواص این ماده غذایی می‌توان به تقویت سیستم ایمنی مخصوصاٌ در مبتلایان به ام‌اس و خاصیت ضد سرفه و سرما‌خوردگی اشاره کرد. این مقاله، به بیان دستور پخت این آش دوغ فوق‌العاده خوشمزه برای شما عزیزان می‌پردازد. باشد که با سرو آن در میان عزیزانتان از عطر‌و‌طعم دلپذیرش نهایت لذت را ببرید.

مواد اولیه آش دوغ ارومیه:

برنج: 1 پیمانه.
نخود: 250 گرم.
سبزیجات( شامل شوید، جعفری و تره): مجموعاٌ 700 گرم.
دوغ گازدار: 2 لیتر.
نمک و فلفل: به میزان لازم.
سیر تازه خرد شده: به میزان لازم.

طرز تهیه آش دوغ ارومیه:

ابتدا در قابلمه نسبتاٌ بزرگی نخود را که از شب قبل خیس کرده و آب آن را چندین بار عوض کرده‌اید به همراه 6 لیوان آب بپزید. سپس، برنج را به آن افزوده و اجازه دهید تا برنج به‌اصطلاح مغزپخت شود. توجه داشته باشید که به خاطر وجود دوغ در این آش، نیاز به ریختن آب زیادی نیست. بعد از پخت کامل برنج، سبزی‌ها را پس از خرد کردن داخل آش بریزید. در این زمان، در قابلمه را برای جلوگیری از تیره‌رنگ شدن سبزی‌ها نیمه‌باز بگذارید. دوغ را نیز 15 دقیقه پیش از آماده شدن کامل آش به آن افزوده و مرتب به هم زده تا دوغ با آش مخلوط شود. در این مرحله، به‌هیچ‌وجه در قابلمه را نبندید. چون دوغ‌ها می‌برد. پس از حدود یک ربع، نمک و فلفل را نیز اضافه کنید. سیر را در ماهی‌تابه‌ای جداگانه سرخ کنید و در زمان سرو آش را با آن تزیین نمایید.

نکات:

این نوع آش دوغ، به خاطر وجود سیر و دوغ زیاد ممکن است منجر به افت فشارخون در شما شود. بنابراین، در مصرف آن افراط نکنید. یا می‌توانید بعد از سرو شیرینی میل بفرمایید.

اگر مایل باشید می‌توانید نصف پیمانه جو پرک را نیز به آش اضافه کنید.

منبع: سیری در ایران

5 1000
ارسال شده در 23 شهریور 1396 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
[bws_google_captcha]

تایید کنید که ربات نیستید !!!

دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x