دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر آزاده آقازاده
دکتر آزاده آقازاده
ماموگرافی، سونوگرافی دیجیتال
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص گوارش و كبد و آندوسكوپی

نوشابه

شایعات زیادی مبنی بر اینکه نوشابه ها با گازوئیل، گاز دار می شوند ذهن خیلی از افراد را درگیر خود کرده بود که رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشا گیاهی سازمان غذا و دارو این شایعات را نادرست خواند و اظهار کرد که این موضوع اصلا صحت ندارد و نوشابه ها بر اساس استانداردها ساخته می شوند.

رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو ضمن توصیه به مصرف هر چه کمتر نوشابه‌ها، در عین حال مباحث مطرح شده مبنی بر “گازدار کردن نوشابه‌ها با سوخت‌های فسیلی مثل گازوئیل” را نادرست دانست.

نسترن محمدی در این باره افزود: باتوجه به ضوابط و مقررات اداره کل نظارت بر فراورده‌های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو، تمامی واحدهای تولید کننده مواد غذایی حاوی گاز دی اکسید موظف به استفاده از آن و البته با ویژگی‌های خوراکی هستند.

رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو ادامه داد: در همین راستا تعدادی از واحدهای تولید گاز دی اکسید کربن که ضوابط را بطورکامل رعایت کرده‌اند؛ موفق به اخذ پروانه تولید از سازمان غذا و دارو شده‌اند.

بنابر اعلام روابط عمومی سازمان غذا و دارو، وی همچنین ضمن تشریح پروسه تولید نوشابه و تبدیل گاز دی اکسید کربن به گاز مایع، افزود: اگر چه ویژگی‌های گاز مذکور مطابق با ویژگی‌های مندرج در کدکس بین‌المللی بوده و مجوز تولید و مصرف گاز دی اکسید کربن پس از بررسی‌های لازم در محصولات غذایی گازدار صادر می‌شود، اما با توجه به شیوع بیماری‌های غیرواگیردار به دلیل زندگی مدرن و عدم تحر ک کافی، پیشنهاد همواره متولیان سلامت مصرف کمتر فراورده‌های پر شکر، نمک و چربی است.

محمدی در پایان ضمن توصیه به مصرف هر چه کمتر نوشابه به مردم گفت: قبل از مصرف فراورده‌های غذایی برای اطلاع از میزان شکر، نمک و چربی در آنها به نشانگر رنگی تغذیه مندرج در بسته بندی محصولات که به “چراغ راهنمای تغذیه” معروف است توجه کرده و نیاز کافی و به اندازه بدن خود را با آن تنظیم کنید.

منبع: ایسنا

5 1000
ارسال شده در 22 شهریور 1396 توسط با موضوع اخبار پزشکی

پیشنهاد سردبیر

  • چاقی و اضافه وزن با مصرف ترشیجات و شوریجات
  • رزماری از نظر دارویی چه خواصی دارد
  • با کنترل وزن آرام شوید
  • رفتارهای نوجوان و تربیت والدین
  • عوارض شستن سر در سینک آرایشگاه
  • درباره ایروبیک و بدنسازی با وزنه این اشتباهات را نکنید
  • آیا سویا می تواند جایگزین مناسبی برای گوشت باشد
  • داروهای خانگی برای ورم معده و روده
  • محبوبترین ها

  • طب سوزنی روشی مفید برای درمان یبوست
  • هل ،درمانگر گلودرد و درد معده
  • تقویت قوای جسمانی با ماهی سمنقور
  • نکاتی درباره کودکان که باید بدانیم
  • بایدها و نبایدهای بارداری از نگاه ابن سینا
  • 8 فایده چای جاسمین
  • به این دلایل مارچوبه را از دست ندهید
  • محافظت در برابر سرطان پوست با این روغن
  • رپورتاژ

  • ارائه بهترین خدمات دندانپزشکی در کلینیک رویال
  • کلینیک آندوسکوپی وکولونسکوپی دکتر فرزاد فرامرزی
  • دكتر عليرضا فقيهى فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
  • مریم جواهریان، متخصص روانشناسی سلامت و استادیار دانشگاه
  • کرم های موثر و طبیعی شرکت ایده آرای پیشگام
  • ارکید
    دندانپزشکی دکترسلام
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x