دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دکتر آزاده آقازاده
دکتر آزاده آقازاده
ماموگرافی، سونوگرافی دیجیتال
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست

نحوه پخت لواشک لواشک خوشمزه لواشک خانگی لواشک بهداشتی لواشک دستور تهیه لواشک

لواشک از جمله خوشمزه ترین و محبوب ترین خوراکی ها است. متاسفانه سازمان بهداشت همیشه همواره نسبت به نظارت والدین بر سلامت و کیفیت اینگونه مواد خوراکی به ویژه توسط والدین هشدار می دهد؛ اما با تمام اینهامطمئن ترین روش تهیه لواشک در خانه است. در ادامه شما را با نحوه تهیه یک لواشک سالم خانگی و خوشمزه آشنا خواهیم کرد. با دکتر سلام همراه باشید.

از خوردن لواشک لذت می‌یرید؟ از خرید آن می‌ترسید؟ از نوع درست کردن آن مطمئنن نیستید؟ چرا خودتان امتحان نمی‌کنید؟

در فصل مناسب لواشک‌ ها، دست بکار شوید!

طرز تهیه لواشک خانگی:

میوه مورد نظر خود را بشویید و آن را تمیز کنید مانند پوست، هسته و حتی دم میوه را بگیرید. سپس میوه‌ها را درون یک قابلمه ریخته و نصف قابلمه را آب بریزید و با حرارتی ملایم میوه ها را بپزید تا نرم شوند.

پس از اینکه میوه‌های‌تان پخته شدند و آب قابلمه تمام شد قابلمه را از روی حرارت گاز بردارید و بگذارید میوه های پخته شده خنک شوند.

پس از اینکه میوه‌ های‌تان خنک شدند به مقدار لازم نمک بزنید پس از آن میوه ها را درون یک ابکشی که توری نازکی ریخته و با قاشق میوه‌های‌تان را صاف کنید.

پس از صاف کردن میوه‌ها مایعی غلیظ خواهید داشت، کف یک سینی را چرب کنید و یا نایلون پهن کنید بعد از این مایه را کف سینی مورد نظر بریزید و به قطر یک سانتیمتر پخش کنید.

سینی را در آفتاب یا روی شوفاژ قرار دهید تا گرما باعث خشک شدن میوه‌های‌تان شود.

معمولا ۲ روز طول میکشد تا لواشک خوبی درست شود.

پس از اینکه لواشکتان اماده شد به اندازه های دلخواه برش بزنید و آنرا نوش جان کنید .

منبع: بلاغ نیوز

5 1000
ارسال شده در 20 شهریور 1396 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم , اخبار داغ
ارکید
کلینیک صدف
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x