مشاوره زیبایی
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
کلینیک ره یا
دکتر امید رحمانی
پزشک پوست مو زیبایی كاسمتولوژيست از فرانسه
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر هادی صادق /کلینیک
دکتر پژمان هادی صادق و دکتر پریسا هادی صادق
متخصص ارتودنسی
چشمخانه، ساختمان پزشکان
کلینیک چشمخانه
به روز ترین تجهیزات و دانش چشم پزشکی
پیرایه
پوست، مو و زیبایی
کلینیک ارتوپدی سپید
کلینیک ارتوپدی سپید
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
متخصص گوش و حلق وبينى
دکتر مجید نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
متخصص جراح پلاستیک و زیبایی

سرما خوردگی درمان سرما خوردگی پیشگیری از سرما خوردگی باکتری آنتی بیوتیک و سرماخوردگی

باکتری ها از جمله خطرناک ترین ارگانیسم های بیماری زا هستند و با توجه به به سر آمدن تابستان و نزدیکی شدن به آغاز پائیز اهمیت پیشگیری از ابتلا به این نوع بیماری ها دوچندان می شود. خوشبختانه مقابله با باکتری ها بسیار راحت تر از بیماری های ویروسی است؛ همانطور که میدانید استفاده از آنتی بیوتیک اولین روش مقابله با بیماری های باکتریایی است؛ اما در ادامه به بررسی روش های دیگر خواهیم پرداخت. با دکتر سلام همراه باشید.

هر سال شمار بسیاری از افراد به علت باکتری‌های منتقل‌شونده از راه غذا که مقاوم به آنتی‌بیوتیکک هستند، فوت می‌کنند.
این عفونت‌ها را که در برابر اثرات آنتی‌بیوتیک‌ها مقاومت می‌کنند، سخت‌تر بتوان درمان کرد و اغلب بهه بیماری شدیدتری منجر می‌شوند.

برای محافظت خود و خانواده‌تان این توصیه‌ها را در این مورد به کار ببندید:

– آنتی‌بیوتیک‌ها را فقط موقع نیاز مصرف کنید.

– از یک دماسنج غذا استفاده کنید تا مطمئن شوید مواد غذایی برای پختن به درجه حرارت ایمنی درونی رسیده‌اند. دمای پخت حدود ۶۳ درجه برای گوشت‌های قرمز و بیش از ۷۰ درجه برای مواد غذایی زمینی مانند سیب‌زمینی و دمای ۷۴ درجه سانتی‌گراد برای همه انواع گوشت طیور توصیه می‌شود.

– دست‌هایتان را پیش از لمس کردن گوشت یا غذا های دریایی خام بشویید. همچنین سطوح تخته‌های برش، ابزار و ظروف آشپزخانه و گریل پیش و پس از پختن را پاک کنید.

– غذا را در یخچال در دمای زیر ۴ درجه نگهدارید و غذاها را در طول یک ساعت پس از پختن در یخچال بگذارید.

– میکروب‌های ناشی از گوشت قرمز خام، غذاهایی دریایی خام، گوشت طیور خام و تخم‌مرغ می‌توانند انتشار یابند و غذاهای آماده برای خوردن را آلوده کنند، مگر اینکه آن‌ها را از هم جدا نگهدارید.

منبع: همشهری آنلاین

5 1000
ارسال شده در 20 شهریور 1396 توسط با موضوع بهداشت و ارتقاء سلامت
پيلتن شاپ
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x