موارد مصرف و عوارض جانبی قرص فلووکسامین

قرص فلووکسامین از محصولات دارویی است که برای کاهش و کنترل استرس توسط روانپزشکان تجویز می شود این دارو نیز مانند دیگر محصولات شیمیایی عوارض جانبی مخصوص به خود را دارد. در نظر داشته باشید هرگز نباید این دارو را به صورت خودسرانه میل کنید یا مصرف آن را به صورت خودسرانه قطع کنید چون آسیب های جبران ناپذیری برای سلامتی تان دربرخواهد داشت.

قرص فلووکسامین (Fluvoxamine) از داروهای ضد افسردگی است که برای درمان ترس و وسواس فکری هم تجویز می‌شود.تهوع و اسهال از عوارض مصرف فلووکسامین است

در زندگی پرتنش امروزی استفاده از داروهای ضد افسردگی برای برخی افراد امری اجتناب‌ناپذیر است. قرص فلووکسامین یکی از داروهای مشهور در این زمینه است که توسط روانپزشکان تجویز می‌شود. در ادامه با موارد مصرف و عوارض احتمالی این دارو آشنا می‌شویم.

قرص فلووکسامین – عوارض قرص فلووکسامین
قرص فلووکسامین چیست؟

قرص فلووکسامین (Fluvoxamine) یک داروی ضد افسردگی از گروه مهارکننده‌های بازجذب سروتونین است که بیشتر برای درمان اختلال وسواسی اجباری استفاده می‌شود. فلووکسامین اولین دارویی‌ است که اداره مواد غذائی و دارویی ایالات متحده آمریکا آن را برای درمان اختلال وسواسی جبری کودکان تأیید کرده است.

تجویز فلووکسامین برای درمان افسردگی، اختلال وسواسی جبری، اختلال هراس و فوبیای اجتماعی و اختلال استرس پس از سانحه شایع است.

این دارو به صورت قرص خوراکی ۵۰ و۱۰۰ میلی‌گرم موجود می‌باشد.

چنانچه مبتلا به افسردگی هستید و علاقه‌مند نیستید برای درمان از داروهای شیمیایی استفاده کنید ما در لینک زیر روش‌هایی طبیعی را برای شما پیشنهاد کرده‌ایم..

موارد مصرف، عوارض و تداخل دارویی:موارد مصرف، عوارض و تداخل دارویی:

 

موارد مصرف افسردگی وسوس فکری استرس پس از سانحه احساس ترس عوارض تهوع، سوء هاضمه، یبوست، اسهال، اضطراب ،پریشانی ،بی قراری، فراموشی، احساس لرزش، خشکی دهان تداخل دارویی داروهای ضد افسردگی و دارهای اعصاب، لیتیوم، تریپتوفان، دیلتیازم، بامازپین، کلوزاپین، متادون، پروپرانولول، دیازپام

مقدا رو نحوه مصرف

از آنجا که این دارو بر روی سیستم عصبی تاثیر دارد، مصرف آن باید به صورت مداوم و تحت نظر پزشک باشد و بر همین اساس میزان مصرف هم باید طبق نظر پزشک تعیین گردد. اگرچه ممکن است در چند هفته ابتدایی درمان احساس بهبودی در شما ایجاد نشود، با این حال درمان خود را ادامه دهید و طبق برنامه منظم به پزشک خود مراجعه کنید.
در صورتی که این دارو بصورت ۱ عدد در روز برای شما تجویز شده باشد، می‌توانید آن را در هر زمان از روز که راحت‌ترید میل کنید اما برای همه روزها زمان مشخصی تعیین کنید و دارو را منظم مصرف نمایید. معمولا مصرف این دارو، عصرها برای بیماران مناسب‌تر می‌باشد.
توجه: اگر یکبار مصرف این دارو را فراموش کردید به محض یادآوری آن را مصرف کنید مگر اینکه موقع مصرف وعده بعدی فرا رسیده باشد. توجه: قطع این دارو به صورت ناگهانی و بدون نظر پزشک، می‌تواند عوارض نامناسبی از جمله بروز حمله تشنجی برای بیمار در برداشته باشد لذا قطع این دارو باید به صورت تدریجی و تحت نظر پزشک انجام شود.

عکس قرص فلووکسامین – داروی افسردگی نکاتی که در ارتباط با مصرف این دارو باید بدانید

در ابتدای درمان با این دارو ممکن است افکار ناراحت کننده شما از گذشته بیشتر شوند اما نگران نباشید. باید بدانید که این افکار ناشی از مصرف این دارو و شروع اثر بخشی آن می‌باشند و به مرور زمان برطرف می‌شوند.مصرف الکل در مدت درمان با این دارو می‌تواند احتمال بروز عوارض ناشی از این دارو را افزایش دهد.در صورتی که مبتلا به دیابت می‌باشید ، چک کردن قند خون روزانه نسبت به قبل، از اهمیت بیشتری برخوردار است زیرا این دارو می‌تواند سطح قند خون شما را تغییر دهد.مصرف داروهای تضعیف کننده اعصاب و کاربامازپین با این دارو نیاز به بررسی و تنظیم دوز مناسب توسط پزشک دارد.در صورت احساس خواب‌آلودگی، ضعف و خستگی از رانندگی و انجام کارهایی که نیاز به احتیاط و تمرکز دارند خودداری نمایید.در صورت اختلال در خواب، تعریق بیش از حد، کاهش اشتها یا تغییر وزن ناگهانی، درد، احساس گزگز انگشتان، مشکلات جنسی، زنگ زدن گوش، ضربان‌نامنظم، آبریزش بینی یا خارش که ادامه‌دار باشد، با پزشک خود صحبت نمایید.اگر باردارید و یا قصد باردار شدن را دارید و همچنین اگر به کودک خود شیر می‌دهید حتما موارد را به اطلاع پزشک خود برسانید.پیشنهاد می‌کنیم برای آشنایی با سایر داروهای ضد افسردگی به لینک زیر بروید

ستاره