سبک جدید زندگی باعث شده امروزه تحرک افراد به شدت کاهش یابد و همین موضوع باعث ابتلای افراد به بیماری های بسیاری از جمله بیماری های قلبی، دیابت و … شده است. مطالعات نشان می دهد، بی تحرکی و مدت زمان آن بر افزایش خطر مرگ تاثیرگذارند و هرچه این زمان‌ها طولانی‌تر باشند خطر مرگ را افزایش می‌دهند.

حتی اگر ورزش می‌کنید نیز همچنان به این تحرک‌ها و فعالیت‌های کوتاه در طول روز نیاز دارید چرا که ورزش به تنهایی برای مقابله با خطرات نشستن‌های طولانی کافی نیستمتخصصان مرکز پزشکی دانشگاه کلمبیا در مطالعه‌ای اعلام کردند: اگر فرد در طول روز در محل کارش بی‌تحرک باشد یا در خانه تحرک نداشته و عادت به نشستن طولانی مدت داشته باشد، باید تا حد ممکن این عادت به نشستن طولانی را ترک کند و حداقل هر ۳۰ دقیقه یک بار تحرک بدنی داشته باشد.

این متخصصان تاکید کردند: حتی اگر ورزش می‌کنید نیز همچنان به این تحرک‌ها و فعالیت‌های کوتاه در طول روز نیاز دارید چرا که ورزش به تنهایی برای مقابله با خطرات نشستن‌های طولانی کافی نیست.

در این بررسی نزدیک به ۸۰۰۰ فرد ۴۵ سال به بالا از سراسر آمریکا در فاصله سال‌های ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۳ مورد مطالعه قرار گرفتند و مشخص شد که به طور میانگین این افراد از مدت ۱۶ ساعت زمان بیداری در طول روز حدود ۱۲ ساعت بی‌تحرک بوده‌اند.

به نوشته روزنامه گاردین، متخصصان آمریکایی با در نظر گرفتن فاکتورهایی همچون جنس، سن، تحصیلات، استعمال سیگار و فشار خون بالا دریافتند مدت زمان کم تحرکی در طول روز با تغییراتی مرتبط است که این تغییرات در بدن خطر مرگ ناشی از هر عاملی را افزایش می‌دهند.

 

 

منبع: راهنمای سفر من