غذاهای ضد خواب

اگر دائم دچار بیخوابی می شوید بهتر است مراقب خورد و خوراک خود باشید برخی مواد غذایی مانند نوشیدنی های گازدار و کافئین دار می توانند باعث ایجاد اختلالات خواب شوند. پس از خوردن آن ها در ساعات پایانی شب خودداری کنید.

بیخوابی عدم توانایی برای دریافت مقدار خواب مورد نیاز برای استراحت و تجدید قوا است . از آنجا که افراد مختلف به میزان متفاوتی از خواب در شبانه روز نیاز دارند ، بیخوابی کیفیت خواب و احساس شما بعد از بیدار شدن معنی می شود و صرفا تعداد ساعات خواب را در بر نمی گیرد.بیخوابی
به گفته محققان، می توان با اجتناب از مصرف برخی نوشیدنی ها با بی خوابی مقابله کرد. بنیاد ملی خواب آمریکا به منظور پرهیز از بیخوابی حذف برخی نوشیدنی ها را از رژیم غذایی توصیه می کند:

نوشیدنی هایی که بیخوابی می آورند

کافئین: یک فنجان قهوه می تواند بلافاصله بعد از 15 دقیقه نوشیدن تاثیری محرک ایجاد کند. و می تواند در حدود شش ساعت بعد بر الگوی خواب شما تاثیر گذارد. از اینرو توقع نداشته باشید با نوشیدن قهوه ساعت 4 بعدازظهر، ساعت 9 شب خواب تان ببرد.

نوشابه گازدار: کربنات سدیم می تواند موجب نفخ و فشار معده شده و در نهایت سوزش دل ایجاد شود. این نوشیدنی ها موجب بیدار ماندن شما در طول شب می شود.

“در كل، هر نوع افراط و تفريط در مصرف گروه‌هاي مختلف غذايي، باعث سوءتغذيه مي ‌شود و اين سوء تغذيه با پيشرفت خود، تغييراتي را در تركيب مواد شيميايي بدن به وجود مي ‌آورد و باعث تهي شدن سلول‌ها از ذخاير حياتي شده و در كنش‌ها و واكنش‌هاي بافتي، عدم تعادلي را برقرار مي‌ كند كه نتيجه‌اش به هم‌ ريختگي آرامش و سكون و فعاليت ‌هاي منظم مغز و اعصاب است. نهايتاً آثار اين آشفتگي ‌ها به ‌صورت كم‌ خوابي و بي‌ خوابي يا بيداري‌ هاي مكرر در طول شب جلوه مي ‌كند.

استفاده نامتعادل و نابه‌جا از چربي‌ ها مي ‌تواند خواب شبانه را مختل كند، به خصوص چربي‌ هاي اشباع مثل فرآورده‌هاي گوشتي (همبرگر، سوسيس، كالباس و كله پاچه) ، همچنين خوردن انواع دسرها و شيريني ‌هاي خشك يا تر، تنقلات بي ‌ارزش، مصرف ناكافي آب و جايگزين كردن آن با انواع نوشابه هاي رنگي و گازدار و بي‌ گاز، مصرف الكل، نوشيدن بيش از حد قهوه و چاي با قند يا شكلات و شيريني و از همه مهم‌ تر، مصرف زياد فست‌ فودها مي ‌تواند به سوء تغذيه و بي ‌خوابي منجر شود. ”

قانون