اصول نوشیدن صحیح شیر

نوشیدن شیر خواص بیشماری برای سلامتی مان دربردارد، اما اگر به موقع و درست مصرف شود. شیر طبع سردی دارد و برای کاهش سردی این نوشیدنی می توانید در کنار آن خرما یا عسل با گلاب میل کنید. متخصصین طب سنتی برای نوشیدن شیر راهنمایی های ویژه ای دارند که در ادامه این مطلب در اختیارتان قرار خواهیم داد.

یک پژوهشگر طب سنتی گفت: شیر را چه محلی و چه پاستوریزه ناشتا نخورید زیرا تولید سردی می‌کند و مخصوصاً اول صبح برای کودکان تهوع‌آور است

چگونه شیر بخوریم

محمدمهدی شیرمحمدی، پژوهشگر طب سنتی درباره خوردن شیر در اول صبح و به صورت ناشتا گفت: مصرف اغلب لبنیات و مخصوصاً شیر پاستوریزه موجود در بازار برای افراد سرد‌مزاج آن هم در صبحگاه، مضر و خطرناک است.

وی ادامه داد: توصیه می شود شیر محلی تهیه کنید و حتما قبل از مصرف آنرا بجوشانید، شیر را چه محلی و چه پاستوریزه حتی الامکان ناشتا نخورید چون تولید سردی می‌کند و مخصوصاً اول صبح برای کودکان تهوع‌آور است. همچنین تهوع بسیاری از کودکان در مدرسه ناشی از شیر است.

با این حال، شیر فواید بسیاری دارد بنابراین پیشنهاد می شود شیر را مخصوصاً صبحها و ناشتا، اینگونه مصرف کنید تا سردی آن گرفته شود:

1- حتماً شیر گرم باشد.
2- به هر لیوان شیر یک قاشق غذاخوری گلاب اضافه کنید.
3- شیر را با یکی از این اقلام مصرف کنید: خرما، شیره انگور، شیره خرما، عسل.

تسنیم