دکتر شاهین کریمیان
دکتر شاهین کریمیان
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
گلزار/ساختمان پزشکان
دکتر منیره تهرانی
جراح- دندانپزشک زیبایی
نارمک/ساختمان پزشکان
دندانپزشکی نارمک
متخصص کامپوزیت زیبایی
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
کلینیک دکتر شادآلویی/ساختمان پزشکان
کلینیک دکتر شادآلویی
متخصص ارتودنسی _ زیبایی و دندان
دکتر علی میقانی /ساختمان پزشکان
دکتر علی میقانی
بورد تخصصی گوش و حلق و بینی و جراحی سر و گردن
دندانپزشکی زیبایی دکتر نظری
دندانپزشکی دکتر داوود سید نظری
جراح- دندانپزشک ترمیمی،زیبایی، ایمپلنتولوژیست
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
ساج
کلینیک ساج
تزریق ژل و بوتاکس
دکتر محمد علی بیات شهبازی/ ساختمان پزشکان
دکتر محمد علی بیات شهبازی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر فراهانی/ ساختمان پزشکان
دکتر مهدی فراهانی
متخصص جراحی
دکتر احمدی لاریجانی/ساختمان پزشکان
دکتر احمدی لاریجانی
دندان پزشک
دکتر وحید عارفی ( ساختمان پزشکان)
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری‌های لثه(پریودانتیکس)
دکتر ترنگ آقا بیگی/ ساختمان پزشکان
دکتر ترنگ آقا بیگی
دندانپزشک
دکتر مجید نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی
ساج
کلینیک ساج
تزریق ژل و بوتاکس
دندانپزشکی هیراد/ساختمان پزشکان
دندانپزشکی هیراد
ارائه کلیه خدمات دندانپزشکی(ایمپلنت، لمینیت،عصب‌کشی و....)
دکتر ادیب
دکتر محمود ادیب
جراح دندانپزشک ایمپلنتولوژیست
دکتر فلاح/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی دکتر فلاح
دندانپزشک
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
دندانپزشکی زیبایی دکتر نظری
دندانپزشکی دکتر داوود سید نظری
جراح- دندانپزشک ترمیمی،زیبایی، ایمپلنتولوژیست
دکتر شاهین کریمیان
دکتر شاهین کریمیان
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر ترنگ آقا بیگی/ ساختمان پزشکان
دکتر ترنگ آقا بیگی
دندانپزشک
نارمک/ساختمان پزشکان
دندانپزشکی نارمک
متخصص کامپوزیت زیبایی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر علی میقانی /ساختمان پزشکان
دکتر علی میقانی
بورد تخصصی گوش و حلق و بینی و جراحی سر و گردن
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر فراهانی/ ساختمان پزشکان
دکتر مهدی فراهانی
متخصص جراحی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
کلینیک جوان
کلینیک جوان
پوست، زیبایی و لیزر
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر وحید عارفی ( ساختمان پزشکان)
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری‌های لثه(پریودانتیکس)
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
دکتر احمدی لاریجانی/ساختمان پزشکان
دکتر احمدی لاریجانی
دندان پزشک
کلینیک دکتر شادآلویی/ساختمان پزشکان
کلینیک دکتر شادآلویی
متخصص ارتودنسی _ زیبایی و دندان
دکتر محمد علی بیات شهبازی/ ساختمان پزشکان
دکتر محمد علی بیات شهبازی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
گلزار/ساختمان پزشکان
دکتر منیره تهرانی
جراح- دندانپزشک زیبایی

خیار یکی از پرطرفدارترین میوه هایی است که فواید بسیاری برای بدن شما دارد. لازم است بدانیم خیار جزء دسته ی صیفی جات یا سبزیجات است اما به دلیل ارزش تغذیه ای بالا آن را در گروه میوه ها هم قرار می دهند. ما در این مطلب قصد داریم شما را با ارزش تغذیه ای این میوه و خواص آن آشنا نماییم.

ارزش تغذیه ای

با وجود کالری بسیار پایین، خیار منبع خوبی از ویتامینها و مواد معدنی است. ۳۰۰ گرم از این میوه حاوی مواد زیر است:

  • کالری ۴۵
  • چربی ۰
  • کربوهیدرات ۱۱ گرم
  • پروتئین ۲ گرم
  • فیبر ۲ گرم
  • ویتامین C چهارده درصد نیاز روزانه
  • ویتامین K شصت و دو درصد نیاز روزانه
  • منیزیم ۱۰ درصد نیاز زوازنه
  • پتاسیم ۱۳ درصد نیاز روزانه
  • منگنز ۱۲ درصد نیاز روزانه

7 دلیل برای مصرف روزانه خیار

جدول بالا نشان دهنده یک سوم نیاز روزانه شما به این مواد است.

برای حفظ خواص تغذیه ای توصیه می شود خیار با پوست میل شود و چون خود این میوه به اصطلاح جزو مواد غذایی سرد محسوب می شود طب سنتی تاکید می کند سر خیار که کمی مزه تلخ دارد به دلیل گرم بودن استفاده شود تا به صورت متوازن عمل کند.

آنتی اکسیدان دارد

ورود رادیکال های آزاد و تجمع بیش از حد آن ها در بدن باعث ایجاد بیماری های دوره ای می شود. آنتی اکسیدان ها با ایجاد یک واکنش شیمیایی اتم های فعالی به وجود می آورند تا با الکترون های تنها یا همان رادیکال های آزاد جفت و جور شد و به این شکل راه آن ها را سد نمایند.

حضور رادیکال های آزاد در بدن و نبود آنتی اکسیدان ها باعث ایجاد پدیده ای به نام حمله زیستی یا استرس اکسیداتیو (Oxidative Stress) می شود که بیماری های قلبی، ضعف سیستم ایمنی و سرطان را به دنبال دارد.

میوه ها و سبزیجات به دلیل غنی بودن از آنتی اکسیدان مانع از ایجاد شرایط مساعد برای بروز سرطان می شود.

پس استفاده از خیار به عنوان یک منبع آنتی اکسیدان از جمله دو نوع قدرتمند آن یعنی فلاونوئید Flavonoid و تانین Tannin میباشد مانع از تجمع رادیکال های آزاد و خطر ابتلا به بیماری های دوره ای از جمله سرطان می شود.

آب رسانی

از آن جا که بدن ما بیشتر از آب تشکیل شده و انجام اعمال حیاتی مثل تنظیم درجه حرارت بدن، دفع مواد زائد و سوخت و ساز سلول ها به وسیله آب انجام می شود، آب رسانی بدن یکی از کارهای مهمی است که باید به آن توجه کنیم. حدود ۴۰ درصد آب مورد نیاز بدن از طریق مواد غذایی جذب می شود. به همین دلیل خوردن موادی که آب فراوان دارد مثل خیار مانع از دهیدراته یا کمبود آب بدن می شود.

کاهش وزن

به دلیل کالری بسیار کمی که خیار دارد – ۳۰۰ گرم خیار فقط ۴۵ کالری دارد – می توانید بدون هیچ نگرانی تا می توانید به صورت خالی یا همراه سالادهای تان این میوه را میل کنید.

کاهش قندخون

طی مطالعات انجام شده خیار یکی از میوه هایی است که افراد مبتلا به قند خون بدون هیچ نگرانی می توانند آن را مصرف کنند. یکی از خاصیت های بسیار مهم آن کاهش دادن قند خون است. پس حتی اگر به قند خون مبتلا نیستید استفاده از این میوه خوشمزه در برنامه غذایی روزانه روش خوبی برای جلوگیری از این بیماری است.

تنظیم حرکات دستگاه گوارش

خیار به دلیل آب فراوان، فیبر و پکتین (Pektin) که در آن موجود است یکی از داروهای گیاهی خوب برای رفع یبوست محسوب می شود.

هضم آسان

خیار را چه به صورت ساده چه به صورت خیار شور مصرف کنید هیچ مشکلی برای دستگاه گوارش به وجود نمی آورد. چون به راحتی قابل هضم است. با کمی خلاقیت می توانید آن را در انواع سالادها همراه با کلم، گوجه فرنگی، توت فرنگی، لیموترش، روغن زیتون، نعنا و یا همراه با پنیر فتا میل کنید.

شربت نعنا را می توانید با کمی خیار رنده شده سرو کنید.

برای تنوع بیشتر چیس خیار را به شما معرفی می کنیم.

چیپس خیار

ابتدا خیار را با پوست به صورت حلقه ای خرد کنید. سپس آن ها را با یک دستمال تمیز خشک کنید. در یک ظرف موادی را که برای مزه دار کردن آن نیاز دارید به حلقه های خیار اضافه کنید. می توانید از پودر سیر و نمک بسیار کم و پیاز استفاده کنید. اگر به هر دلیلی نمی خواهید نمک استفاده کنید می توانید سرکه یا اب لیمو را به تنهایی برای مزه دار کردن آن انتخاب کنید. بعد مخلوط را به مدت ۳ تا ۴ ساعت با درجه حرارت ۱۷۰ درجه در فر قرار دهید. هر از گاهی آن را چک کنید. میان وعده جدید شما آماده است.

منبع: میزان آنلاین

5 1000
ارسال شده در 26 شهریور 1396 توسط با موضوع خواص میوه و سبزیجات
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام (NEW) است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی