دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
دکتر شاهین شمس
دکتر شاهین شمس
متخصص جراحی فک و صورت
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر

زیتون یکی از مفید ترین مواد خوراکی و میوه ها است که فرآورده های مختلفی نیز از آن بدست می آید. ریشه زیتون به کشور های اروپایی و حوزه مدیترانه به علاوه فلسطین بر می گردد. اما همیشه هم مصرف زیتون برای شما مفید نخواهد بود. در ادامه شما را با مضرات و فواید مصرف زیتون آشنا خواهیم کرد. با دکتر سلام همراه باشید.
یک متخصص طب سنتی گفت: اگر میوه به با غذا یا بعد از غذا خورده شود، موجب فساد و هضم نشدن مواد غذایی می‌شود؛ مصرف زیتون پرورده در آب و نمک در وسط غذا، مقوی و پاک‌کننده دستگاه گوارش است.
محسن ناصری درباره آداب غذا خوردن اظهار کرد: لازم است غذا صرفاً هنگام گرسنگی صادق میل شود همچنین فرد قبل از سیر شدن کامل دست از غذا بکشد تا به معده و دستگاه گوارش فشار نیاید.

رعایت نظم در خوردن غذا

وی افزود: اگر همیشه سر ساعت معینی غذا خورده شود بدن به این وضعیت عادت می‌کند, در بدن هر فردی واکنش‌ها و فعالیت‌های حیاتی با نظم و ترتیب و سر ساعت انجام می‌شود.

این متخصص طب سنتی تصریح کرد: اگر غذا به خوبی جویده شود به طوری که غذا کاملاً له و نرم شود، معده به راحتی می‌تواند آن را هضم کند؛ نظم و ترتیب در زمان تغذیه و خواب باعث مرتب و منظم شدن واکنش‌ها و اعمال حیاتی بدن به خصوص فعالیت‌های دستگاه گوارش و موجب سلامتی بدن می‌شود.

ناصری ادامه داد: برای اینکه طبیعت انسان شوق به خوردن  غذا داشته باشد،  لازم است از خوردن یک نوع غذا در طولانی‌مدت پرهیز کرد.

وی خاطرنشان کرد: سرعت هضم و جذب میوه زیاد است لذا بهتر است قبل از غذا خورده شود چون به سرعت استحاله پیدا کرده و زود از معده خارج و جذب بدن می‌شود.

این متخصص طب سنتی اضافه کرد: اگر “میوه به” با غذا یا بعد از غذا خورده شود, موجب فساد و هضم نشدن مواد غذایی می‌شود؛ مصرف زیتون پرورده در آب و نمک در وسط غذا، مقوی و پاک‌کننده دستگاه گوارش است.

منبع: اقتصاد

5 1000
ارسال شده در 27 شهریور 1396 توسط با موضوع تغذیه
سیب سرخ

مطالب پیشنهادی

پیشنهاد سردبیر

  • رفع اشتهای زیاد با این توصیه ها
  • دخالت در زندگی جوانان، چگونه باعث اختلاف میشود؟
  • مواد غذایی که سلامت شما را در فصل پائیز تضمین می کننند
  • چه میزان در روز برای شکمتان وقت می گذارید
  • پیوند باورنکردنی هر دو پا بهم
  • طول عمر داشتن سالمندان بدون دغدغه بیماری
  • درباره زیانهای ارتودنسی چه میدانید
  • تعیین اعتبار دارو از طریق تلفن همراه
  • محبوبترین ها

  • آشنایی با اسپری ضد آلزایمر
  • دارو های ممنوعه
  • جلوگیری از ابتلا به آرتروز با مصرف قرص های ضدبارداری
  • ایرانیان ؛رتبه اول در تجویز و مصرف خودسرانه دارو
  • عوارض داروهای مصرفی بیماران قلبی
  • توصیه های مهم برای همراه بردن انسولین در سفر
  • قرص “ضد دیابت” انسولین تزریقی را بازنشسته می‌کند
  • لوونورژسترل و استفاده های آن
  • رپورتاژ

  • کلینیک چشم پزشکی ساج
  • جراحی های زیبایی و ترمیمی دکتر بهجو
  • ارائه پیشرفته ترین خدمات دندانپزشکی توسط دکتر راه انجام
  • آزمایش ژن‌های مرتبط با چاقی (بروز شده)
  • اصلاح ناهنجاری های دندانی با ارتودنسی
  • کلینیک صدف
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
    x