سالاد ها از جمله محبوب ترین پیش غذا ها به شمار می آیند. سالاد در هر منطقه بسته به نوع فرهنگ و ذائقه مردم آن ناحیه و ویژگی های آب و هوایی متفاوت است و هرکدام از اقلیم ها سالادی متناسب با فرهنگ خود دارند. مصرف سالاد را می توان از جمله عوامل بازدارنده بروز سکته مغزی به شمار آورد. با دکتر سلام همراه باشید.

در طول هضم، بدن شما نیترات را به اکسید نیتریک تبدیل می‌کند. این ترکیب رگ‌های خونی را شل و ریلکس می‌کند و به کاهش فشار خون کمک می‌کند. اما آیا خوردن سالاد می‌تواند عمر ما را طولانی‌تر کند؟
تحقیقات جدید نشان می‌دهد که خوردن مقدار زیادی از سبزیجات غنی از نیترات مانندد کاهو، اسفناج، چغندر و هویج، خطر ابتلا به سکته و حمله قلبی را کاهش می‌دهد. در طول هضم، بدن شما نیترات را به اکسید نیتریک تبدیل می‌کند. این ترکیب رگ‌های خونی را شل و ریلکس می‌کند و به کاهش فشار خون کمک می‌کند. اما آیا خوردن سالاد می‌تواند عمر ما را طولانی‌تر کند؟ برای یافتن جواب، محققان رژیم غذایی ۱۲۲۶ زن مسن را که هیچ نشانه‌ای از پلاک چربی در رگ‌های آن‌ها نبود، به مدت ۱۵ سال مورد مطالعه و ردیابی قرار دادند. در ادامه این مطلب را به نقل از فوت و فن بخوانید.

خوردن روانه یک کاسه سالاد، شما را از سکته قلبی در امان نگه می‌دارد!

آن‌ها کشف کردند که هرچقدر نیترات مصرف شده از سبزیجات توسط زنان افزایش می‌یابد، خطر مرگ و میر و بیماری‌های قلبی عروقی آن‌ها نیز کاهش می‌یابد. همچنین در مطالعه دیگری توسط همین تیم تحقیق، میزان تصلب و گرفتگی در شریانهای کارتوئید این زنان اندازه شد. به طور متوسط، زنانی که سبزیجات غنی از نیترات بیشتری خورده بودند، گرفتگی و تنگی کمتری در رگ‌های کارتوئید خود داشتند و همچنین ریسک سکته در آن‌ها نسبت به زنان دیگر که کمتر از این سبزیجات خورده بودند، کاهش یافته بود.

به گفته نویسندگان این مطالعه که در سال ۲۰۱۷ منتشر شده است، تن‌ها روزانه خوردن یک کاسه سالاد سبزیجات برگ سبز می‌تواند به میزان زیادی خطر ابتلا به سکته را کاهش دهد.

منبع: بلاغ نیوز