مشاوره زیبایی
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر عارفی
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری های لثه
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
کلینیک یکتا/ساختمان پزشکان
کلینیک یکتا
مجهزترین کلینیک پوست و مو زیبایی با دستگاه لیزر الکساندرایت
کلینیک دندانپزشکی پارسا/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی پارسا
ایمپلنتوژیست
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر ادیب
دکتر محمود ادیب
جراح دندانپزشک ایمپلنتولوژیست

میوه ها و سبزیجات از جمله غنی ترین منابع ویتامین ها به شمار می آیند. میوه های خشک شده یکی از مفید ترین فرآورده هایی هستند که از میوه ها بدست می آیند. میوه های خشک شده از لحاظ مواد مغذی چیزی کم از میوه های تازه ندارند، با این تفاوت که آب این میوه ها گرفته شده است. در ادامه با دکتر سلام همراه باشید.

میوه های خشک شده مانند کشمش و آلو، گزینه هایی راحت هستند، زیرا از طول عمر بیشتر برخوردارر بوده و منابع خوبی برای ویتامین ها، مواد معدنی و فیبر محسوب می شوند.

هنگامی که میوه تازه و خشک شده را از نظر حجم مقایسه می کنید، همواره با قند و کالری بیشتر در میوه خشک شده مواجه خواهید شد.
میوه های خشک شده مانند کشمش و آلو، گزینه هایی راحت هستند، زیرا از طولل عمر بیشتر برخوردار بوده و منابع خوبی برای ویتامین ها، مواد معدنی و فیبر محسوب می شوند. اما اگر اطلاعات تغذیه ای میوه های تازه و نمونه های خشک شده آنها را بررسی کنید، ممکن است با میزان قند و کالری بیشتر در هر وعده مواجه شوید.

چرا چنین اتفاقی رخ می دهد؟ آیا میوه ها به طور معجزه آسایی در خلال فرآیند از دست دادن آب خود قند بیشتری تولید می کنند؟ پاسخ منفی است. میوه ها طی این فرآیند قند بیشتری تولید نمی کنند، اما حجم خود را از دست می دهند.

از دست دادن آب برابر است با از دست دادن حجم

میوه ها یا با استفاده از خشک کن های ویژه آب خود را از دست می دهند یا در برابر نور خورشید قرار می گیرند تا به صورت طبیعی این اتفاق رخ دهد. میوه زمانی که تقریبا تمام آب خود را از دست دهد، آماده می شود. از دست دادن آب به معنای از دست دادن اندازه فیزیکی است، از این رو انگورهای شاداب و آبدار به کشمش های چروک خورده و کوچک‌تر تبدیل می شوند. اتفاقی مشابه برای آلو یا هر میوه دیگری که خشک می شود، رخ می دهد.

هنگامی که میوه تازه و خشک شده را از نظر حجم مقایسه می کنید، همواره با قند و کالری بیشتر در میوه خشک شده مواجه خواهید شد. اما اگر آنها را از نظر کمیت مورد تجزیه و تحلیل قرار دهید، محتوای قند و کالری تقریبا یکسان خواهد بود. به عنوان مثال، یک فنجان کشمش دارای بیش از 80 گرم قند است، در شرایطی که یک فنجان انگور تازه 15 گرم یا کمتر قند دارد. از سوی دیگر، یک فنجان انگور دارای 100 کالری است، در شرایطی که یک فنجان کشمش 434 کالری دارد.

مقایسه‌ی مقداری

هنگامی که میوه های تازه و میوه های خشک شده را با استفاده از میزان فنجانی مقایسه می کنید، نتیجه چیزی است که پیش از این به آن اشاره شد، زیرا در یک فنجان 30 تا 40 حبه انگور جای می گیرد، در شرایطی که تا 250 عدد کشمش می تواند در آن جای بگیرد.

اما اگر آنها را از نظر مقدار مقایسه کنیم نتیجه چه خواهد بود؟

بر اساس بررسی های صورت گرفته، 30 حبه انگور دارای حدود 12 گرم قند و 48 کالری است. 30 عدد کشمش نیز دارای 47 کالری و کمتر از 10 گرم قند است. به نظر می رسد کشمش طی فرآیند از دست دادن آب حتی با کاهش میزان قند نیز مواجه می شود.

آیا باید از مصرف میوه های خشک شده پرهیز کرد؟

یک رژیم غذایی سالم و متعادل باید میوه ها را شامل شود. میوه های تازه احتمالا از محتوای بالاتر برخی ویتامین ها، مانند ویتامین C، سود می برند، اما محتوای مواد معدنی و فیبر طی فرآیند خشک کردن حفظ می شوند، از این رو نیازی نیست از مصرف میوه های خشک شده اجتناب کنید. اما اگر قصد حفظ وزن یا کاهش وزن خود دارید باید به اندازه وعده های مصرفی و محتوای کالری میوه های خشک شده توجه داشته باشید.

منبع: شفا آنلاین

5 1000
ارسال شده در 1 مهر 1396 توسط با موضوع خواص میوه و سبزیجات
کدکم چیست؟

بهترین روش برای ایمپلنت, ارتودنسی و زیبایی دندان استفاده از دستگاه فوق پیشرفته کدکم است.

اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x