دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دکتر شاهین شمس
دکتر شاهین شمس
متخصص جراحی فک و صورت
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه

در ماه محرم و شروع عزاداری های حضرت ابا عبدالله حسین (ع) مردم شیفته آن حضرت اقدام به پخش نذورات می نمایند اما در این میان به منظور حفظ سلامت مردم باید به نکات بهداشتی و ایمنی نیز توجه جدی شود.

فوق تخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری عنوان کرد: رعایت نکات بهداشت در هنگام تهیه مواد اولیه، پخت و توزیع نذورات موجب پیشگیری از احتمال بروز بیماری‌هایی مانند تب مالت، مسمومیت غذایی و سرطان می‌شود.
دکتر مسعود مردانی، فوق تخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری آنا با توجه به فرارسیدن ایام محرم، گفت: در این ایام توزیع نذورات افزایش می‌یابد برای همین به افراد تهیه و تولید کننده نذورات توصیه می‌شود نکات بهداشتی را در روند تهیه مواد اولیه، پخت و توزیع نذری رعایت کنند.
وی با تاکید براینکه استفاده از دستکش و شست‌و‌شوی مداوم دست‌ها از زمان تهیه مواد اولیه و توزیع نذورات الزامی است، افزود: عدم رعایت بهداشت فردی موجب انتقال بسیاری از بیماری‌های عفونی و واگیر به سایر افراد می‌شود.
این استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در ادامه یادآور شد: برخی مواد غذایی فسادپذیری بالایی دارند برای مثال به افرادی که قصد توزیع نذوراتی مانند شیربرنج، فرنی، شیر، نسکافه، شیر کاکائو و … را دارند توصیه می‌شود برای پیشگیری از مسمومیت غذایی حتما مواد فساد پذیر را در یخچال و دمای مناسب نگه‌دارند.
مردانی تصریح کرد: هم‌چنین به افراد توصیه می‌شود برای توزیع نذوراتی مانند شیر، شیرکاکائو و … به جای لیوان پلاستیکی از لیوان‌های کاغذی استفاده کنند زیرا مصرف مواد گرم در ظروف پلاستیکی احتمال سرطان را افزایش می‌دهد.
این فوق تخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری با توجه به افرادی که قصد توزیع موادی غذایی مانند آش رشته را دار، گفت: به این افراد توصیه می‌شود برای پیشگیری از بروز بیماری تب مالت حتما کشک را قبل از توزیع به خوبی بجوشانند.
به گفته وی، مصرف کشک‌های محلی و غیرپاستوریزه احتمال بروز بیماری تب مالت را افزایش می‌دهد.
این استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با تاکید براینکه مردم در این ایام باید به شدت از مصرف مواد غذایی که زمان زیادی از زمان تهیه آن گذشته خودداری کنند، یادآور شد: مصرف اینگونه مواد غذایی احتمال بروز مسمومیت غذایی را افزایش می‌دهد.

منبع/آنا

5 1000
ارسال شده در 3 مهر 1396 توسط با موضوع بهداشت و ارتقاء سلامت
سیب سرخ
کلینیک صدف
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x