دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دکتر شاهین شمس
دکتر شاهین شمس
متخصص جراحی فک و صورت
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ

بهداشت غذاهای نذری

 

نذری دادن از سنت های دیرینه ما ایرانیان است در صورتی که قصد تهیه و توزیع نذری دارید بهتر است اصول بهداشتی مهم در این زمینه را در نظر داشته باشید چون به صورت مستقیم با سلامتی مردم ارتباط دارید. تهیه شربت و غذاهای پخته نیازمند رعایت نکات مهمی هستند که در ادامه به آن ها اشاره خواهیم کرد.

سلامت نیوز:مدیرگروه بهداشت محیط معاونت امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: رعایت توصیه‌های بهداشتی در طبخ و توزیع نذورات در ماه‌های محرم و صفر به حفظ سلامت مردم کمک شایانی می‌کند.

حسینعلی نوروزی اظهار کرد: در تهیه نذری باید از فرآورده‌های خام دامی با کشتار مجاز و یا بسته‌بندی شده که مورد تأیید وزارت بهداشت و سازمان دامپزشکی است، استفاده شود به طوریکه باید از نگهداری موادغذایی پخته در دمای محیط به مدت طولانی، حداکثر دو ساعت خودداری کرد.

وی ادامه داد: در صورت الزام به نگهداری بیشتر از دو ساعت، باید موادغذایی پخته در دمای زیر ۴ درجه سانتیگراد یا در بالای ۶۳ درجه سانتیگراد روی شمعک گاز نگهداری شود تا درجه حرارت ماده غذایی به زیر ۶۳ درجه نرسد.

نوروزی با بیان اینکه از نگهداری موادغذایی خام و پخته شده در مجاورت هم در داخل یخچال و یا سردخانه خودداری شود، خاطرنشان کرد: در صورت توزیع سبزی و سالاد، رعایت مراحل چهارگانه سالم‌سازی الزامی است و توصیه می‌شود از سالاد و سبزی بسته‌بندی شده با پروانه ساخت از وزارت بهداشت استفاده کرد.

وی با بیان اینکه برای توزیع چای و موادغذایی گرم از ظروف یکبار مصرف مناسب ترجیحا ظروف گیاهی، سلولزی و آلومینیومی استفاده شود، تصریح کرد: استفاده از ظروف یکبار مصرف پلی‌استایرینی برای موادغذایی و نوشیدنی گرم و داغ بالای ۶۵ درجه سانتیگراد مناسب نیست.

نوروزی با اشاره به اینکه برای توزیع آب، شربت و یا شیر در بین دسته‌های عزاداری و یا در مراسم از لیوان یکبار مصرف استفاده کنید، گفت: از فرو بردن لیوان و پارچ به داخل ظروف محتوی آب و شربت جدا خودداری شود.

ایسنا

5 1000
ارسال شده در 6 مهر 1396 توسط با موضوع بهداشت و ارتقاء سلامت
پيلتن شاپ
کلینیک صدف
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x