چای یکی از پر طرفدارترین نوشیدنی ها در میان مردم ایران است که با روش های مختلفی مصرف می شود.در یک بررسی جدید مشخص شده است که مصرف چای داغ باعث بروز بیماری های مری و دستگاه گوارش می شود.متخصص طب‌سنتی گفت: چای باید در استکان‌های کوچک و حداکثر سه بار در روز و به صورت کم‌رنگ نوشیده شود.
به گزارش بلاغ به نقل از بصیرنیوز، برخی از افراد عادت کردند چای داغ بخوردند اما این امر موجب افزایش احتمال ابتلا به سرطان مری و معده می‌شود و با توجه به زندگی ماشینی، مردم فعالیت‌های خود همانند نوشیدن چای را با سرعت و عجله انجام می‌دهند، غافل از اینکه نوشیدن چای داغ می‌تواند در آینده‌ای نه چندان دور سبب بروز بیماری‌های خطرناک همانند سرطان مری و معده در آنها شود.

اینجا هزاران نفر تونستن به وزن ایده آل برسند

شما به کمک این کلینیک به صورت تضمینی میتونید وزن کم کنید. نه نیازی به ورزش های سخت هست نه قرص و داروی خطرناک، خیلی ساده و بدون دردسر فقط با تکنیک های اختصاصی این کلینیک آنلاین.

دکتر احسان میرانزاده پزشک عمومی در گفت‌و گو با خبرنگار ما، اظهار کرد: در گذشته مردم چای را به مقدار کم، کم‌رنگ و در استکان‌های کوچک می‌خوردند و همچنین در زیر استکان یک نعلبکی هم بود که چایی را در آن می‌ریختند تا خنک شود اما امروزه مشاهده می‌کنیم که چای در لیوان‌های بزرگ و گاها پررنگ و به ویژه در میان قشر کارمندان به دفعات در طول روز استفاده می‌شود.

وی نوشیدن چای کم رنگ، ولرم وحداکثر سه بار در روز تاکید کرد و افزود: خوردن چای داغ و دهان سوز، احتمال ابتلا به سرطان معده و مری را به شدت افزایش می‌دهد.

میرانزاده ادامه داد: در برخی از موارد چایی داغ موجب زخم معده هم شده و رفلاکس را در معده افزایش می‌دهد.

این پزشک عمومی توصیه کرد: چای باید در استکان‌های کوچک و حداکثر سه بار در روز و به صورت کم رنگ نوشیده شود و هیچگاه چای را به صورت غلیظ، داغ و در لیوان مصرف نشود.

حسین یزدانی پزشک طب سنتی در گفت‌وگو با خبرنگار ما، گفت: نوشیدنی‌های بسیار داغ یکی از دلایل احتمالی سرطان مری است و علت آن دمای زیاد این نوشیدنی‌ها است و به خود آنها ارتباطی ندارد.

یزدانی افزود: به احتمال فراوان ایرانی‌ها از این نتایج خوشحال نخواهند شد چرا که سماورهای‌شان دائم روشن بوده و بعضی از صاحب نظران می گویند بهترین چای جهان را در ایران می‌توان نوشید.

این پزشک طب‌سنتی تصریح کرد: بسیاری از مردم عادت دارند چای داغ بنوشند و چای داغ را فقط داخل نعلبکی می ریزند تا خنک شود و بتوانند بنوشند.

وی گفت: نتایج، نشان می دهد نوشیدن چای بسیار داغ با افزایش شدید خطر ابتلا به سرطان مری ارتباط بسیار نزدیکی دارد.

بر اساس یافته‌های دانشمندان و پزشکان بهتر است چای را خنک و به دفعات کم در طول روز نوشید تا از تبعات پس از آن در امان ماند.

منبع/بلاغ نیوز