مشاوره زیبایی
کلینیک ره یا
دکتر امید رحمانی
پزشک پوست مو زیبایی كاسمتولوژيست از فرانسه
دکتر هادی صادق /کلینیک
دکتر پژمان هادی صادق و دکتر پریسا هادی صادق
متخصص ارتودنسی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
دکتر مجید نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
متخصص جراح پلاستیک و زیبایی
کلینیک ارتوپدی سپید
کلینیک ارتوپدی سپید
چشمخانه، ساختمان پزشکان
کلینیک چشمخانه
به روز ترین تجهیزات و دانش چشم پزشکی
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
متخصص گوش و حلق وبينى
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی

کنسرو کردن کلم بروکلی کنسرو بروکلی کلم بروکلی فواید کلم بروکلی

بروکلی از جمله خوراکی هایی است که برای تزئین بشقاب های غذا از آن استفاده می شود و خاص فوق العاده ای دارد. اگر شما هم جزء افرادی باشید که به انواع کنسرو ها علاقه مند هستند، ممکن است برایتان این سوال پیش بیاید که چرا کنسرو بروکلی وجود ندارد؟

از حبوبات سبز گرفته تا هویج، قارچ، سیب زمینی یا بسیاری چیزهای دیگر را می‎توانید به صورت کنسرو تهیه کنید. اما جای بروکلی در بین آن‎ها خالی است.

خوراکی‌‎های کنسروی به خاطر پروسه اکسیژن‎زدایی و از بین بردن آنزیم‌ها و باکتری‌ها همیشه تازه هستند. همچنین برای از بیرن بردن باکتری‌ها قبل از این که مواد در قوطی کنسرو قرار گیرند باید مواد در آب ۲۱۲ درجه فارنهایت جوشانده شوند. این پروسه برای حبوبات یا ذرت عالی است اما اگر بروکلی برای مدتی در آب با دمای زیاد بماند گل‌های آن بسیار نرم و له می‌شوند.

ضمن اینکه خوراکی‌های کنسروی دو بار پروسه حرارت دارند. یک بار قبل از این که وارد قوطی شوند و بار دیگر زمانی که آب گرم به آن‌ها اضافه ‏شود.

تصور کنید یک قوطی کنسرو بروکلی را باز کنید و با گل‌‎های سبز له و نرم شده رو به رو شوید. این صحنه می‎تواند کاری کند که حتی از خوارکی به این مفیدی برای همیشه بگذرید. حتی گفته می‎شود پروسه کنسرو کردن بروکلی می‎تواند باعث تغییر رنگ و بوی آن هم شود.

منبع: همشهری آنلاین

5 1000
ارسال شده در 27 مهر 1396 توسط با موضوع عمومی
سیب سرخ
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x