مشاوره زیبایی
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر هادی صادق /کلینیک
دکتر پژمان هادی صادق و دکتر پریسا هادی صادق
متخصص ارتودنسی
دکتر عارفی
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری های لثه
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
کلینیک یکتا/ساختمان پزشکان
کلینیک یکتا
مجهزترین کلینیک پوست و مو زیبایی با دستگاه لیزر الکساندرایت
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
کلینیک دندانپزشکی پارسا/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی پارسا
ایمپلنتوژیست
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
کلینیک سیب سبز
کلینیک سیب سبز
آفر ویژه برای پکیجها
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی

شکلات

امروزه شکلات یک درمان سالم است. غذاهای کمی وجود دارند که همزمان هم باعث تحریک اشتها شده و هم نوعی درمان به حساب بیایند. افسانه های قومی و اجدادی در بسیاری از فرهنگ ها، ادعا می کنند که مصرف شکلات باعث ایمان، سلامتی، قدرت و میل جنسی می شود. بعد از یک بار افراط از حق امتیاز آن، شکلات در دسترس قرار گرفته و محسوس شد. آن حتی سالم است؛ بله به عنوان یک درمان، سالم است. پس شیدایی ما از شکلات از کجا آغاز شد؟

1- شکلات از کجا می آید؟

درخت کاکائو که غلاف آن حاوی دانه هایی است که می توان آن را به شکلات تبدیل کرد، در حدود 2000 سال پیش در جنگل های پر باران گرمسیر امریکایی کشف شد. اولین افرادی که آن را شناختند و آن را مصرف می کردند، در دوره کلاسیک (900-250 قبل از میلاد مسیح) قوم مایا بودند. آنها دانه های کاکائوی سبز را با ادویه ها مخلوط می کردند و یک نوشیدنی تلخ و تند درست می کردند که ادعا داشتند یک اکسیر است.

2- جذابیت بزرگ شکلات در چیست؟

برای مایاها، دانه کاکائو نماد زندگی و باروری بود. غلاف آن اغلب در مراسم مذهبی از جمله در مراسم ازدواج استفاده شده و به عنوان غذای خدایان شناخته می شد. در مراکز مرکزی مکزیک، آزتک ها معتقد بودند که حکمت و قدرت، از خوردن میوه درخت کاکائو می باشد. آنها عقیده داشتند که این میوه دارای ویژگی های تغذیه، تقویت و حتی ویژگی های مقوی غرایز جنسی است.

3- اروپایی ها جذب شکلات می شوند.

اروپایی ها اولین طعم شکلات را در سال 1519 زمانی که مونته زوما نوشیدنی تند حاوی شکلات را به کورتز اسپانیایی و ارتش او ارائه داد، چشیدند. فاتح اسپانیایی Conquistadors ، دانه های کاکائو را به اسپانیا آورد؛ جایی که آنها ادویه جات جدید و شکر را به مخلوط مایع اضافه کرده و نوشیدنی جدیدی معرفی کردند. این نوشیدنی ماندگار، در سراسر اروپا گسترش یافت و قرن ها نوشیدنی محبوب نخبگان بود.

شکلات

4- اعتقادات جادویی شکلات

شهرت شکلات، به عنوان یک مقوی قدرت جنسی در دادگاه سلطنتی فرانسه شکوفا شد. هنر و ادبیات وابسته به عشق شهوانی، از این ماده اغوا کننده الهام گرفته است. کازانوا، یکی از معروف ترین افراد بدنام در اروپا، عادت نوشیدن شکلات را قبل از قرار های عاشقانه خود ابداع کرده است. حتی امروزه شناسایی عاشقان و اقرار عاشقانه آنها به وسیله شکلات به عنوان یک اغوا کننده، مشخص می شود.

5- شکلات جهانی می شود.

اولین ماشین شکلات سازی در بارسلون و در سال 1780 تولید شد و راه را برای تولید انبوه شکلات باز کرد. بعد ها، اختراعات مکانیکی امکان ساخته شدن و تولید شکلات ساده، خامه ای و جامد را برای خوردن فراهم کرد، و مصرف شکلات از حالت مایع برای نوشیدن، در کنار نوع جامد آن قرار گرفت. اولین شکلات جامد توسط سازنده شکلات انگلیسی، فری و پسران، در اوایل دهه 1800 ساخته شد.

6- هدیه شکلات برای روز عشاق

اعتقاد براین است که در طول قرن 17 میلادی، عاشقان در روز ولنتاین مبادله کادو به یکدیگر را آغاز کردند، که یکی از آنها همین ماده لذت بخش شیرین بود. سوزان فوسل، مدیر ارشد ارتباطات انجمن ملی شیرینی ساز ها می گوید: در سال 1868 اولین جعبه شکلات های ولنتاین به وسیله ریچارد کادبوری ارائه شد.

7- سه سلامتی برای شکلات

شکلات

در سال 1875 اولین شیر شکلات توسط دانیل پتر سوئیسی معرفی شد. شکلات در سراسر جهان بسیار محبوب بود، به طوری که در طی جنگ جهانی دوم، دولت ایالات متحده امریکا برای سربازانش دانه های کاکائو می فرستاد. امروزه، جیره غذایی ارتش ایالات متحده، شامل بسته های شکلات است. شکلات، حتی به عنوان بخشی از رژیم غذایی فضانوردان ایالات متحده به فضا منتقل شده است.

8- آیا شکلات به راستی تقویت کننده قوای جنسی است؟

حتی اگر در طول تاریخ خود، به عنوان یک تقویت کننده قوای جنسی معرفی شده باشد، این طور نیست. شکلات حاوی مقدار کمی از ماده ای شیمیایی به نام فنیل اتیلامین (PEA) است که به نام “مخدر عشق” معروف است. این ماده با تنظیم انرژی جسمانی، خلق و خو و توجه مرتبط است. مقدار کمی از این ماده شیمیایی یعنی PEA در لحظات هیجانی، افزایش فشارخون و ضربان قلب منتشر می شود. شواهدی وجود ندارد که ثابت کند PEA موجود در مواد غذایی، مقدار آن را در مغز نیز افزایش می دهد. بسیاری از عاشقان شکلات، ممکن است از یکدیگر جدا شوند.

9- شکلات، سرفصل های بهداشت و سلامت را ایجاد می کند.

شکلات تیره (در مقایسه با شیر و یا شکلات سفید)، حاوی فلاونوئید های سالم است که مشابه آن در چای، شراب قرمز، میوه ها و سبزیجات یافت می شود. مطالعات نشان داده است که شکلات تیره می تواند جریان خون را بهبود ببخشد و ممکن است قند خون و حساسیت به انسولین را نیز بهبود ببخشد تا به کاهش خطر دیابت کمک کند. اما مراقب باشید، آب نبات های شکلاتی، مقدار زیادی چربی اشباع شده و قند دارند. بنابراین به منظور حفظ رژیم غذایی سالم، از بخش کوچکی از آن در روز لذت ببرید.


در این باره بیشتر بخوانید: کاکائو معجزه ای از دل طبیعت برای درمان بیماری ها


برگردان: سیما آزاد فلاح

هرگونه کپی برداری با ذکر نام دکتر سلام و لینک دهی مستقیم مجاز است.

5 1000
ارسال شده در 29 مهر 1396 توسط با موضوع تغذیه , مطالب ویژه
کد کم چیست؟

کدکم می تواند از دندان ها اسکن سه بعدی بگیرد و در همان لحظه اقدام به ساخت کل یا بخشی از دندان با ظرافت فوق بالا نماید.

اطلاعات بیشتر

پیشنهاد سردبیر

  • خوردنی های ناسالم و نامناسب برای رفع گرسنگی
  • رایج ترین گفته های نادرست درباره زندگی مشترک
  • چه نوشیدنی هایی بخوریم و از چه نوشیدنی هایی دوری کنیم
  • به چه دلایلی باید نوشابه گازدار را حذف کنیم؟
  • اثرات مخرب دود سیگار بر گربه های خانگی
  • نامنظم شدن خواب و خطر سرطان
  • نکاتی که باید پس از زایمان در نظر داشته باشید
  • خوردن غذا قبل از خواب چه معایب و مزایایی دارد
  • محبوبترین ها

  • با غذاهای فراسودمند آشنا شوید!
  • بعد از ورزش به سراغ این مواد غذایی نروید!
  • چگونه وزن خود را ثابت نگه داریم؟
  • نکاتی مهم ، پیرامون تغذیه ی مادر پس از زایمان
  • تکنیک های موثر برای بالابردن وزن
  • این اشتباهات را در زمان استفاده از پروتئین انجام ندهید
  • نکاتی در رابطه با نمک های ید دار و غیر ید دار
  • چطور ویتامین D دریافت کنیم؟
  • رپورتاژ

  • زیباتر شدن چهره با روش های نوین
  • برچسب میزان آلایندگی، یک ضرورت برای وسایل گازسوز
  • کلینیک زیبایی جوانه
  • درمان های زیبایی دندان توسط دکتر مجید فر
  • سلامت پوست و آلودگی هوا
  • دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
    x