کلینیک دکتر شادآلویی/ساختمان پزشکان
کلینیک دکتر شادآلویی
متخصص ارتودنسی _ زیبایی و دندان
دکتر فلاح/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی دکتر فلاح
دندانپزشک
دکتر شاهین کریمیان
دکتر شاهین کریمیان
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر محمد علی بیات شهبازی/ ساختمان پزشکان
دکتر محمد علی بیات شهبازی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر احمدی لاریجانی/ساختمان پزشکان
دکتر احمدی لاریجانی
دندان پزشک
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق‌تخصصی آندوسکوپی و کولونوسکوپی
دکتر وحید عارفی ( ساختمان پزشکان)
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری‌های لثه(پریودانتیکس)
دکتر علی میقانی /ساختمان پزشکان
دکتر علی میقانی
بورد تخصصی گوش و حلق و بینی و جراحی سر و گردن
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
کلینیک جوان
کلینیک جوان
پوست، زیبایی و لیزر
دندانپزشکی زیبایی دکتر نظری
دندانپزشکی دکتر داوود سید نظری
جراح- دندانپزشک ترمیمی،زیبایی، ایمپلنتولوژیست
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر مجید نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی
کلینیک دندان پزشکی دکتر مرضیه مظفری/ ساختمان پزشکان
دکتر مرضیه مظفری
دندان پزشک ( ونیر کامپوزیت، لمینیت سرامیکی، روکش های تمام سرامیکی و ...)
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر فراهانی/ ساختمان پزشکان
دکتر مهدی فراهانی
متخصص جراحی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
گلزار/ساختمان پزشکان
دکتر منیره تهرانی
جراح- دندانپزشک زیبایی
دکتر ترنگ آقا بیگی/ ساختمان پزشکان
دکتر ترنگ آقا بیگی
دندانپزشک
دکتر خرازی
دکتر محمدرضا خرازی
کلینیک کاشت مو و ابرو
کلینیک جوان
کلینیک جوان
پوست، زیبایی و لیزر
دکتر مجید نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی
دکتر فلاح/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی دکتر فلاح
دندانپزشک
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق‌تخصصی آندوسکوپی و کولونوسکوپی
دکتر علی میقانی /ساختمان پزشکان
دکتر علی میقانی
بورد تخصصی گوش و حلق و بینی و جراحی سر و گردن
دکتر محمد علی بیات شهبازی/ ساختمان پزشکان
دکتر محمد علی بیات شهبازی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
دندانپزشکی زیبایی دکتر نظری
دندانپزشکی دکتر داوود سید نظری
جراح- دندانپزشک ترمیمی،زیبایی، ایمپلنتولوژیست
کلینیک دندان پزشکی دکتر مرضیه مظفری/ ساختمان پزشکان
دکتر مرضیه مظفری
دندان پزشک ( ونیر کامپوزیت، لمینیت سرامیکی، روکش های تمام سرامیکی و ...)
دکتر شاهین کریمیان
دکتر شاهین کریمیان
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر احمدی لاریجانی/ساختمان پزشکان
دکتر احمدی لاریجانی
دندان پزشک
دکتر وحید عارفی ( ساختمان پزشکان)
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری‌های لثه(پریودانتیکس)
دندانپزشکی هیراد/ساختمان پزشکان
دندانپزشکی هیراد
ارائه کلیه خدمات دندانپزشکی(ایمپلنت، لمینیت،عصب‌کشی و....)
کلینیک دکتر شادآلویی/ساختمان پزشکان
کلینیک دکتر شادآلویی
متخصص ارتودنسی _ زیبایی و دندان
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک

یکی از شایع ترین مشکلات گوارشی که افراد بسیاری با آن دست و پنجه نرم می کنند، سوزش سردل است. این سوزش گاهی اوقات می تواند به حدی شدید باشد که سبب شود با بیماری و یا حمله قلبی اشتباه گرفته شود. این مشکل به دلیل عملکرد نامناسب اسفنکتر مری به وجود می آید.

سوزش سر دل می‌تواند ناشی از مشکلات گوارشی باشد که مقصران افزایش تولید اسید هستند. با این حال یکی دیگر از علل اصلی ابتلا به این عارضه، انتخاب‌های غذایی شماست.

غذاهایی که باعث به هم خوردن تعادل pH بدن و افزایش سطح اسیدیته می‌شوند:

شکلات:

اگر عاشق شکلات هستید و اغلب از سوزش سر دل رنج می‌برید، وقت آن رسیده است که به یکی از لذت‌های شیرین و موردعلاقه‌تان نه بگوید. شکلات به سه دلیل برای افرادی که از رفلاکس اسید رنج می‌برند مضر است. اول آن که شکلات حاوی کافئین و محرک‌های دیگری مانند تئوبرومین است که باعث رفلاکس یا سوزش معده می‌شوند. تئوبرومین نوعی متیل گزانتین است که مانع تنگ شدن ماهیچه اسفنکتر تحتانی می‌شود و به این ترتیب به شکل مستقیم احتمال رفلاکس شدید اسید را افزایش می‌دهد. دوم آن که شکلات چربی بالایی دارد، یعنی هضم آن طولانی‌تر است و می‌تواند محرک رفلاکس یا سوزش معده باشد. و سوم آن که کاکائو می‌تواند باعث شود سلول‌های روده‌ای، اسفنکتر مری را شل کنند و اجازه دهد اسید معده زیاد شود.

ادویه‌جات تند:

با این که ادویه‌جات تند خاصیت ضدالتهابی و آنتی‌اکسیدانی دارند، اما می‌توانند مهاجمان سیستم ایمنی بدن نیز محسوب شوند؛ به ویژه زمانی که به مواد غذایی تحریک کننده آن‌ها را اضافه می‌کنید. در آن زمان این ادویه‌ها مقصران اصلی سوزش سر دل هستند. ادویه کاری و فلفل تند از این نوع ادویه‌جات هستند.

قهوه:

برای کسانی که برای بازیابی قدرت و انرژی روزانه، چیزی جز نوشیدن قهوه را انتخاب نمی‌کنند، یک مشکل اساسی وجود دارد. قهوه اگرچه خاصیت آنتی‌اکسیدانی دارد، ولی یکی از منابع اصلی کافئین است و کسانی که از سوزش سر دل رنج می‌برند، باید از آن اجتناب کنند.

ادویه کاری و فلفل تند:

با این که ادویه‌جات تند خاصیت ضدالتهابی و آنتی‌اکسیدانی دارند، اما می‌توانند مهاجمان سیستم ایمنی بدن نیز محسوب شوند؛ به ویژه زمانی که به مواد غذایی تحریک کننده آن‌ها را اضافه می‌کنید. در آن زمان این ادویه‌ها مقصران اصلی سوزش سر دل هستند. ادویه کاری و فلفل تند از این نوع ادویه‌جات هستند.

کافئین:

باعث افزایش اسیدیته معده و رفلاکس اسید می‌شود. همچنین قهوه فشار را در اسفنکتر تحتانی معده کاهش می‌دهد، که می‌تواند در افراد مستعد باعث سوزش سر دل یا وخامت اوضاع شود. قهوه فرآیند تخلیه معده را نیز سرعت می‌بخشد که ممکن است باعث شود محتوای به شدت اسیدی آن خیلی سریع‌تر از حالت عادی وارد روده کوچک شود. این امر سبب جراحت بافت روده‌ای می‌شود.

سیب زمینی سرخ کرده:

دشمن شماری از فرایندهای گوارشی و متابولیکی است. غذاهای سرخ شده از قبیل سیب زمینی سطوح بالای چربی‌های ترانس را در خود جای داده‌اند و مواد شیمیایی دارند که نه تنها بر عملکرد دستگاه گوارش تأثیر می‌گذارند، بلکه باعث افزایش تولید اسید و حضور سموم می‌شوند.

سوسیس و مواد غذایی کنسرو شده:

سرشار از مواد مصنوعی هستند که باعث ایجاد بیش از حد اسید در خون و معده می‌شوند. این نوع غذاها با چربی بالا بر متابولیسم معده شما تأثیر می‌گذارند. اضافه کردن این غذاها به رژیم روزانه منجر به بیماری‌هایی مانند چاقی و سطوح بالای کلسترول و چربی می‌شود.

گوشت قرمز:

مصرف بیش از حد این نوع گوشت سطح التهاب بدن را افزایش می‌دهد. گوشت قرمز سطح اسیدیته بدن را بالا می‌برد و مشکلات هضم ایجاد می‌کند.

گوجه فرنگی:

اگر از بیماری بازگشت اسید به مری رنج می‌برید، بهتر است از گوجه فرنگی و محصولات آن پرهیز کنید. گوجه‌ها سرشار از اسیدسیتریک، مالیک اسید، و آسکوربیک اسید هستند که می‌توانند معده و مری را بیازارند. به محض مصرف این اسیدها، معده شروع به تولید اسید خیلی زیاد می‌کند. این اسید می‌تواند به داخل مری خزیده و سبب احساس سوزش ناخوشایندی در سینه شود. از گوجه و محصولات آن، مانند سس کچاپ، پیتزا با سس گوجه فرنگی، سس پاستا و سس چیلی پرهیز کنید.

مرکبات:

مرکباتی مانند پرتقال، لیمو، و گریپ فروت می‌توانند علائم رفلاکس و سوزش معده یا سر دل را تشدید کنند. بنابراین، از مصرف این میوه‌ها چه به صورت کامل و چه به صورت آب میوه خودداری کنید. مرکبات اسید فراوانی دارند و برای مجرای گوارشی آزاردهنده هستند. اسیدیته بالای مرکبات سبب شل شدن اسفنکتر مری و تشدید علائم می‌شود، به ویژه وقتی که با معده خالی مصرف شوند.

منبع: شفا آنلاین

5 1000
ارسال شده در 28 مهر 1396 توسط با موضوع بیماری ها

پیشنهاد سردبیر

  • ترک پا چیست و چه علتی باعث به وجود آمدن آن میشود
  • آشنایی با دلایل اصلی ابتلا به بواسیر
  • چه داروهایی با چه مواد غذایی تداخل دارند
  • تاثیر کنگر بر افزایش سلامت کبد
  • بروز حالات مختلف در دوران بارداری همراه با راه حل
  • آموزش تصویری کیک آلمانی تک نفره
  • علائم مهم ابتلا به هپاتیت
  • آقایان و اطلاعات ویتامینی برای آن ها
  • محبوبترین ها

  • شاید مصرف قرص های ویتامین کار درستی نباشد
  • تاثیر منفی مصرف آسپیرین بر درمان سرطان پروستات
  • داروهای ضد افسردگی درمانی موثر برای سرطان های سر و گردن
  • چربی سوزی با این ویتامین ها
  • اشکال و عوارض قرص زینک
  • کاهش مرگ و میر ناشی از آنفلوآنزا با مصرف داروهای استاتین
  • مصرف آنتی‌بیوتیک
  • مصرف قرصهاي لاغري افسردگي را تشديد مي كند
  • رپورتاژ

  • آشنایی با جدیدترین رکورددار رژیم دکتر کرمانی
  • کلینیک سیب سرخ -گونه‌گذاری،فرم‌دهی چانه، برجسته‌سازی لب
  • آسیب های دندان از آنچه فکر می‌ کنید به شما نزدیک ‌تر است!
  • هزینه لیپوماتیک (پیکرتراشی)
  • خدمات دندانپزشکی دکتر فريال حاجی زاده
  • دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام) است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی